PARCHET TIP DECK TERASA URGENT !!

PARCHET TIP DECK TERASA URGENT !! | Autor: Moss

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Stie cineva unde as putea gasi un parchet ptr balcon ( tip deck terase )?? Nu ma intereseaza cele din lemn masiv care sunt peste tot si care presupun multa grija si munca de intretinere, ci unul din " plastic " ( un material compozit ). Stiu ca exista, am vazut la vecini, care insa au cumparat apartm. aranjat deja si nu stiu incotro sa ma indrepte.

Daca aveti ceva idei incotro sa ma indrept v-as fi recunoscatoare.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

http://www.geplast.ro/ro/
incearca aici , sunt super da sunt 50-60E/mp

sau http://shop.mondo.ro/product--Pardoseli-de-exterior-din-PE-WOOD-plasticlemn--215.html astea-s mai ieftine da tot faine

bafta in amenajare ... sa-ti iasa exact cum iti doresti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Andanii, multumesc frumos pentru raspuns.
Singura oferta care o am, deocamdata, este de la Gelplast, insa mi se pare foarte scump !!!Mai ales ca nu este din lemn natural.

Ma gandeam ca as putea gasi si alte oferte.....

Multumesc

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Eu vreau sa pun pe terasa www.rehau.ro/industrie/design.pentru.mobila/referinte/relazzo.shtml" target="_blank">Relazzo (jumate lemn, jumate polimeri). Am vazut parca si la Hornbach. Scump, da fain.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput