Am facut eu ieri si am copt-o la 160, vreo 25 de minute, a iesit EXCELENTA! Si foarte usor de facut! Sigur am sa mai fac. Vreo idee cum as putea sa fac sa iasa un pic mai inalta? Am pus un praf de copt, poate trebuia sa pun doua plicuri.
Olive,depinde in ce tava coci prajitura: daca e de teflon= la 160 de grade,pentru ca tava e subtire si o arde la temp.mai mare.Daca e tava mai groasa(ex:aluminiu),atunci la 180.
Ellinia,nu stiu ce fel de tava ai folosit,poate a fost prea mare pentru cantitatile date.Acum ai vazut cum ti-a iesit si data viitoare poti modifica: ori pui in tava mai mica,ori mai adaugi putin la cantitati.Da,poti pune si 2plicuri sau 1si 1/2.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
Mirela, da, ai dreptate, eu am facut in tava de la aragaz, trebuia sa folosesc o tava mai mica. Oricum este super buna! Multumim de reteta.
Dragele mele,pentru ca suntem deja in post,acum putem face aceasta reteta delicioasa de negresa,pentru cei dragi.Puteti adauga si putin gem sau dulceata in compozitie si va iesi mai fina,mai insiropata.Spor la treaba.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com