HOTEL BALADA SATURN
S-a intors fratele meu vineri de acolo foarte dezgutat din mai multe puncte de vedere dar principalul a fost nesimtirea celor din restaurant care adunau resturile de mancare(gen salata orientala,cartofi taranesti,etc)care se serveau la micul dejun(si care probabil erau ramase de la masa de pranz din ziua precedenta) si le asezau din nou frumos pe platou pentru a fii servite de urmatorii turisti.Dezgustator,cred ca numai la noi se poate intampla asa ceva.Si apoi se plang ca gradul de ocupare in plin sezon a scazut cu 40%.Nici nu e de mirare la ce preturi se practica si ce servicii se ofera.Nu pot sa nu ma intreb atunci de ce sa nu alegem Bulgaria,Turcia sau Grecia unde pentru aceeasi bani serviciile oferite sunt mult superioare.
Raspunsuri
ingridnen spune:
Am stat si noi vreo 3-4 ani la rand la Balada si alternativ la Hora.
Cu mic dejun, pentru ca nu se accepta doar cazare.
Chestia cu resturile nu am remarcat-o in schimb nu mi-a placut ca nu era mare diversitate la micul dejun si 'supravegehtoarele" erau cu ochii pe turisti sa nu-si incarce prea mult farfuriile.
Alta problema, faptul ca nu se schimbau lenjeriile de pat sau prosoapele decat la 6 zile (cand se termina seria / noi am stat 2 serii...)
Hotelul plin de pensionari veniti la tratament cu bilete super-ieftine. Poate de aceea si dezinteresul personalului, la modul "ce pretentii aveti daca ati dat 2-3 milioane pe bilet". La noi, ceilalti, care am platit destul, nu se gandeau, evident
pacat, ca mie imi place mult in Saturn
Ingrid si Cristi 6 ani
kiki31 spune:
Asa au spus si ei ca in fiecare dimineta era aceeasi mancare. Iar salata orientala,cartofii taranesti sau fasolea boabe scazuta nu prea se pot servi la micul dejun.Deci dezinteres total si lipsa de respect pentru cei cazati acolo.Pretul biletului a fost de 300 de euro cazare cu mic dejun 6 nopti deci nu chiar un chilipir. Apoi daca mai adaugi si cheltuiala cu pranzul si cina +alte bauturi depasesti lejer pretul unui sejur din Bulgaria de exemplu cu all inclusiv.Ca sa nu mai spun ca au fost cazati la ei si au fost obligati sa plateasca parcarea si altele.
ingridnen spune:
da, asa este, parcare o plateam si noi. Plus ca e o aglomeratie in parcare :))
Noi la pranz mancam la impinge-tava si seara luam o pizza sau de multe ori doar niste sandvich-uri cu iaurt sau fructe. Una peste alta am iesit mai ieftin ca in Bulgaria dar nici nu ne-am lafait,
ce-i drept.
Alta chestie enervanta: cozile de la lift !
Ingrid si Cristi 6 ani
kiki31 spune:
Am primit pe mail o oferta pentru Bulgaria la Sunny Beach hotel Planeta 5 stele cu all inclusive ,5 nopti,copii gratis cu 245 euro de persoana.Ma gandesc ca este mai convenabil decat la noi si nu mai ai grija meselor respectiv sa gasesti mancare buna si proaspata mai ales daca ai si copii.Apoi nu mai platesti sezlonguri si umbrele,au locuri de joaca pentru copii,nu se compara zic eu.
ingridnen spune:
Kiki31, nu stiu ce oferta este asta, pare suspect de ieftina.
Au fost niste prieteni in iunie (deci nu in sezon de varf) la Albena, Kaliakra 4*, ultra all inclusive, si 7 zile i-au costat 800 Euro... 2 adulti si un copil de 8 ani.
Ingrid si Cristi 6 ani
kiki31 spune:
Nu stiu ce sa zic eu am primit oferta de la infoturism.ro,zilele trcute.Nu stiu cat este de adevarat dar daca intereseaza pe cineva se poate verifica oferta.
bonsai spune:
aceasta locatie,respectiv balada si hora imi placeau si mie pt ca sunt apoape de plaja si faleza.
din cate citesc de la voi,sunt corigenti la servicii.
pacat ca au ajun atat de rau.pacat de litoralul romanesc.
deya spune:
La hotel Cerna a stat cineva?Noi avem biletele din 15 august.Daca aveti vreo informatie ,v-as ruga sa ma ajutati.
diana spune:
Despre BALADA!! ORIBIL!! in ceea ce priveste serviciile pentru masa. Rusine! Asta se intimpla acum 3 ani. Nu stiu daca s/a mai schimbat ceva intre timp dar asa personal de servire si asa sef de sala nu am mai vazut!!
Cazarea a fost ok, cu liftul nu am avut probleme fiindca am stat la etajul 2.
Dar ospatarii mai aveau putin sa/mi bata copilul ca a tras de un scaun (avea 3 ani), seful de sala ca sa/l las in camera daca nu mananca nimic dupa ce m/a pus sa platesc separat micul dejun pentru el, pret intreg.
Am observat ca erau multi pensionari veniti pe bilete subventionate si nu aveau pretentii dar eu platisem ca la un hotel de 3 stele, vreo 12 mil. Am cerut banii pe bonuri pentru a putea sa mananc in alta parte, bineinteles ca nu au vrut. Copilul a facut o enterocolita si a stat cu branula in mana timp de 3 zile. A fost GROAZNIC. Eu am postat, atunci, pe un site cu impresii despre hoteluri ca sa stie lume la ce sa se astepte. Eu zic sa ocoliti hotelul fiindca daca si in prezent sunt impresii proaste despre el, inseamna ca nu a fost o intimplare modul cum am fost noi tratati ci ei asa isi trateaza oaspetii in general
Editez sa spun ca sef de sala este si in 2009 tot d/l avram, cel mai nesimtit om (ca sa nu zic mai multe)pe care l/am intilnit in viata mea. Are 200 Kg si isi masura barbatia cu cele 40 Kg ale mele.
Uita/te aici http://www.hoinari.ro/index.php?cu=18071420040422
ingridnen spune:
tocmai din motivul asta incerc sa iau bilet numai cu cazare, daca se poate !
Noi am stat intr-un an parca la Hora si aveam masa (cu bonuri valorice), am mancat la restaurantele din Hora, Balada, Cerna - peste tot asteptam foarte mult pana ni se lua comanda, pana se aducea... era un cosmar, fi-miu avea 3 ani, nu statea intr-un loc... groaznic.
Pacat de serviciile astea deplorabile, mie imi place mult statiunea.
Ingrid si Cristi 6 ani