Darius-Andrei-fie-ti somnul lin, inger senin (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Doamne Camy ma rog sa-ti scoata Dzeu in cale numai oameni care sa te ajute sa-l poti tine sanatos pe Flavius in brate.
Camy sunt si medici devotati muncii lor si alaturi de noi lupta pentru viata micutilor, chiar daca pentru ei e o rutina.

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cami, nu am mai intrat pe net de 2 zile. Acum am intrat de pe mobil, sa vad ce faci. Sper sa reusesc sa trimit mesajul.
Cami, poate ai sa te superi pe mine, dar daca voi reusi, chiar nu mai conteaza. Nu vreau sa te supar pt ca tin mult la tine, si ma rog zilnic pt tine si pt Flavius. Te-ai gandit ca la un semn? Ca poate e timpul sa lasi trecutul si sa te preocupe prezentul? Ca pt Darius nu mai poti face nimic, dar Flavius are nevoie de tine? ACUM! Iti amintesti ce ti-am spus odata pe mess? ACUM, Cami scumpa, acum are nevoie de tine, sa ai grija de el, sa traiesti pt el.
Eu ma simt pierduta intre doua religii, dar daca tu in religia ta crezi in preoti, slujbe, du-te la o manastire, cauta un preot cu har, sa se roage pt voi. Nu e ok atata durere cat ti-e dat sa induri.
Si crede, Cami, crede in Dumnezeu, oricat ai fi de suparata. Roaga-te si crede in El pt ca El este cel mai in masura sa te ajute sa depasesti toate incercarile, si sa indeparteze de la tine alte incercari.
Si iarta-ma, draga mea, dar nu prea te pot incuraja, pt ca sunt si eu speriata pt tine. Din ce stiu, si ce am citit pe net, nu te pot incuraja sa stai linistita. Orice si oricat te-ar costa, cauta solutii. Oriunde, la Tg Mures, Bucuresti sau Ungaria. Daca puteam alege sigur plecam, si asta voi regreta toata viata. Ca am crezut ca e bine si m-am culcat pe-o ureche si atat cat au stiut medicii, atat au facut. Am citit chiar aici pe forum cazuri cu placente de gr3 sau mai rau, si bebe a fost bine, pana la termen. Dar dupa drama mea, nu as sta linistita. Chiar daca ar fi sa nasti prematur, daca bebe e mai in siguranta, nu te teme de asta. Prematuritatea este oricum mai mult decat ai fi vreodata pregatita sa vezi, dar daca e cea mai buna solutie, zi dupa zi, bebe va recupera. E mai bine decat sa stea in burta si sa aibe probleme.
Eu nu am inteles dupa diagnostic, dr ce a spus? Ce recomanda? Ce solutii da? Nu ti-a dat progesteron? Stiu ca ajuta. Cum e bebe? E oxigenat? Asta e prioritar, sa primeasca oxigen si sa ia in greutate. Daca nu ia in greutate si prezinta suferinta fetala, sa fi sub observatie constant, si sa decida momentul nasterii. Daca exista risc de nastere prematura sa ti se faca injectii pt maturarea plamanilor. Eu am facut 2 injectii la decurs de 2 sapt. Sunt multe de luat in calcul, niste medici competenti ar stii ce sa faca, de aceea, du-te undeva, sa fi pe maini bune.
Lasa alte ganduri. Lasa alte griji. Lasa trecutul. Ziua de azi are grijile ei. Flavius are nevoie de tine acum!
Esti mereu in gandurile si in rugaciunile mele! Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te ajute!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

dr Pop mi-a zis doar sa merg la dr meu ginecolog pt un tratament...
Mi-a zis ca Flavius e bine...a luat bine in greutate...e sanatos...
Joi sunt la Tg Mures....atat eu cat si Cristi vom gasi solutia cea mai buna pt Flavius...o sa se nasca sanatos...asta e tot ce stiu...

Eu cate zile mai am pe lumea asta...nu imi voi mai ingropa nici un copil...pai mai bine mor eu decat sa mai sufar atat....

Dar Flavius o sa fie bine...cel mai probabil o sa ma interneze la Tg Mures...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Camy, noi toti ne rugam pentru voi. Poate ar fi bine ca pana la sfarsitul sarcinii sa te internezi in spital, sub supravegherea continua a unor doctori in care ai incredere.Nu e un capat de lume sa stai 2-3 luni in spital, au fost fete care au stat aproape toata sarcina.
Gandeste pozitiv, in fiecare dimineata si in fiecare seara inainte de culcare spune in gand sau cu voce tare ca totul este bine, Flavius este sanatos si se va naste la termen, vorbeste cu el tot timpul si asigura-l ca esti bine si ca el se va naste sanatos.
Ayla eu iti dau dreptate in tot ce ai zis mai sus, Camy Flavius are nevoie de tine ACUM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bravo Cami, asa trebuie sa fi. Sa lupti pt a fi bine, sa ai incredere si speranta. Cat timp bebe Flavius ia in greutate si e oxigenat, nu e nici o problema, placenta si asa cum e, isi indeplineste functia. Dar trebuie sa fi monitorizata constant, daca apare vreo schimbare, sa fi pe maini bune.
Daca pleci la Tg Mures, te rog da-mi pe PM nr tau, daca nu vei mai reusi sa intri, vreau sa stiu cum esti, ce faci.
Doamne ajuta sa fie bine! Trebuie sa fie bine!
Ai grija de tine, de bebe, nu te mai necaji, ca nu ai acum nevoie de suferinta, ajunge atata durere. E timpul sa privesti spre viitor, acum, ai pt ce si pt cine sa lupti. Flavius simte, spune-i mereu ca esti alaturi de el si ca va fi bine. Si roaga-te! Noi ne rugam pt tine.
Te imbratisez!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

camy vin si eu alaturi de fete sa ma rog sa va fie bine.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ce ti-a spus Ayla as fi vrut sa-ti spun si eu in postul de ieri, insa nu am indraznit pentru ca eu nu sunt mama de inger. Ai suferit si suferi enorm si acum e un sufletel la tine in burtica ce depinde de tine 100%. Pentru el poti face multe si m-am bucurat sa vad ca esti hotarata sa stai internata cat va fi nevoie, chiar daca la mijloc de august ai fi vrut sa fii aici. Ai 3 luni de lupta in fata si in noiembrie vom sta de vorba despre cat de dulce este bebe Flavius, despre rudele si prietenii care vin nenumarati sa va felicite...DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Camy, iti tin pumnii si ma rog pentru voi! Ma bucur ca te-ai decis sa mergi la Tg Mures dar stiu ca si la Polizu sunt medici neonatologi fff buni. Poate inainte de a pleca la Tg Mures ai putea vorbi cu dna doctor Stoicescu de le Polizu? Este sefa sectiei neonatologie, un medic cu experienta vasta si cu suflet mare. Ma gandesc...poate nu strica sa-i auzi parerea vis a vis de nastere (loc/conditii/termen/etc).

Legat de Pop si placenta... Si eu am facut tot la el ecografia de trim II cu Ana. Si eu am primit acelasi diagnostic de placenta imbatranita gr III (nu-mi mai amintesc exact daca mi-a spus si de calcifieri). Am nascut-o pe Ana prin cezariana la 38 de saptamani, a fost ok din toate punctele de vedere. Adevarat ca la ecografiile ulterioare mi se spunea mereu ca e mai micuta cu 2-3 saptamani decat ar fi trebuit. Dar la nastere a fost f bine.

Asa va fi si Flavius, vei vedea! Stiu ca tu privesti totul altfel...e normal dupa cate ai petrecut pana acum. Dar de data asta puiul iti va fi bine.
Fa tot ce-ti sta in putere ca sa iti recapeti linistea si optimismul! Noi iti suntem alaturi!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi Flavius se joaca cu nervii mei...nu misca..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Oho, pana diseara e vreme.
Fi`mea se misca doar si exclusiv seara, cate o juma` de ora, dupa orele 22,00. In rest nimic, niciun sut, niciun ghiont, niciodata.

Poate daca iti schimbi pozitia, te intinzi pe spate ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput