Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

azi am incheiat calendaristic 38 saptamani de sarcina!

silvia merci de gandurile bune, ma bucur mult sa ne mai dai de veste, eu mai trag oricum cu ochiul la blog de unde mai aflu de mariuca frumoasa!
succes cu noul business!

shose inca suntem 2 in 1 iubita, cred ca o sa am timp sa va anunt cand incepem sa ne pregatim de nastere .Ca doar n o sa mi se rupa iar apa din senin sa tb sa gonim spre maternitate...
iulia e o vorbareata si o dulce! sa il invete si pe milan sa spuna una alta cand ne vedem, te rog!

natalia e bine burtica daca ne odihnim in pat, pe caldurile astea nu prea vrea la plimbare asa ca ma conformez

stankuta pup fetele, ce mai faceti?

elle tu cat mai ai de gand sa muncesti mami? cand incepi si tu sa te mai menajezi, ca pe canicula asta nu i usor sa circuli prin oras si sa stai la birou cu burtica de 30 de sapt.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

eu cred ca am inceput sa merg ca o rata, ca milan ma imita si merge cu burtica inainte si cu umerii si capul mai in spate , hihi! e mortal, o sa incerc sa il filmez!

si de cand am recuperat scoica auto de unde am avut o imprumutata, sa vedeti ce placere are sa se cocoate in ea, i am facut si poze
iar de cateva saptamani a invatat si sa arate unde e bebe, in burtica, imi mai ridica si bluza sa arate mai bine.E dulce si cum are el grija de bebelusul de jucarie, il leagana, ii da suzeta, il pupa.Doamne ajuta sa ii fie usor sa se obisnuiasca cu bb mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

eu cred ca am inceput sa merg ca o rata, ca milan ma imita si merge cu burtica inainte si cu umerii si capul mai in spate , hihi! e mortal, o sa incerc sa il filmez!

si de cand am recuperat scoica auto de unde am avut o imprumutata, sa vedeti ce placere are sa se cocoate in ea, i am facut si poze
iar de cateva saptamani a invatat si sa arate unde e bebe, in burtica, imi mai ridica si bluza sa arate mai bine.E dulce si cum are el grija de bebelusul de jucarie, il leagana, ii da suzeta, il pupa.Doamne ajuta sa ii fie usor sa se obisnuiasca cu bb mic!

emaaaa doamne ce-a trecut timpul! ma apuca emotiile cand ma gandesc cat de putin mai ai!abia astept sa scoatem majoretele!sper sa se adapteze usor si milan la schimbarea din viata vooastra,sa treaca usor de zilele fara tine,si abia asteptam sa-l vedem pe bebe mic!oare va fi tot asa grasunel ca milan?facem pariuri fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

O seara buna zuzici!
Cam slaba miscare pe aici ...

Noi dupa amiaza acesta am fost la bunici la tara si ne-am jucat cu animalele. Cu toate ca ei nu au animale (decat un catel ), bunicul l-a dus la vecini care au o adevarata ferma. Era asa de entuziasmat piticul meu, a pus manuta pe vitel, pe purcelusii de o saptamana, a alegat boboceii de rata, s-a certat cu cocosul, iar cand a obosit s-a trantit in fan. Nu mai il puteam lua de acolo!
M-a mirat foarte mult pentru ca am fost cu el la zoo si nu era interesat deloc de animalele de acolo. Probabil si pentru ca acum era liber sa faca ce vrea el cu ele...
Din pacate nu am avut aparatul foto cu mine si am ratat evenimentul

Va doresc o seara linistita!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Buna seara, zuzici!
Va citesc din umbra, asa din 2 in 3, de postat n-am avut timp, dar asta e, vor veni si vremuri mai bune cu mai mult timp liber.
Acum m-am intors de la ai mei, de la tara (30 km de bucuresti) unde l-am lasat pe Stefan, dupa ce l-am imbaiat si a adormit. In week-end sunt solo cu tati pt ca maine seara mergem la o nunta.

Am intrat cu "inters" ca sa zic asa, cand ma intorceam, am luat printre roti un pisoi mititel (au mai trecut inca 3 masini care l-au ferit), era in mijlocul soselei pe unde se circula cu viteza pt ca e in afara orasului si mai e si intuneric. M-am intors si l-am cautat, l-am gasit si acum am o matza cat un pumn in baie. Din pacate, nu o pot pastra, daca si-o doreste cineva sau vreo cunostinta, prieten de-al vostru, dati PM. Maine ii fac si cateva poze in caz se anunta doritori, va multumesc anticipat si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

POftiti la CAPITOL NOU!!!

LaLa_20

Mergi la inceput