Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 14
emabucuresti spune:
Vis implinit
Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un "mare" scriitor.
Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus:
"Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!"
Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare...
Longevitatea casniciei
Rasela: - Ma Itic, m-am gandit bine si am hotarīt sa divortez!
Itic: - Cum asa, mai Rasela, dupa 40 de ani de casatorie? Dar ce-ti veni?
Rasela: - Pai tu-ti dai seama, mai Itic, ca in 40 de ani tu nu mi-ai cumparat niciodata nimic?
Itic: - Pai nu mi-ai spus niciodata ca ai avea ceva de vanzare!
Fumatul... la doctor
Un om se duce la doctor ca tusea foarte tare.
Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava :
- Fumati ?
Dupa cateva momente de ezitare, pacientul raspunde :
- Mai degraba as bea ceva !
Cu taticu la gradinita
Sotia pleaca in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii pregateste micul-dejun, il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita, si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita, copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
ramona sanatate multa lui razvanici, tin pumnii sa tineti febra in frau!
v au placut bancurile?
merg sa imi pregatesc copilul de nani si apoi sa urmaresc 'friends'
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ramonab spune:
Emma mersi.[floare]
Ibalgin ii totuna cu nurofen?Ca de asta mi-o adus sotu.
Cred ca i-a mai scazut ca acum s-a ridicat de pe canapea unde aproape a adormit.Acum umbla dupa tatasau sa vad pestii pe care i-a prins.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
gabrittza spune:
ramo sunt acelasi lucru.amandoua sunt pe baza de ibuprofen.
multa sanatate va dorim si sa scada repede febra.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Emma mersi.[floare] Ibalgin ii totuna cu nurofen?Ca de asta mi-o adus sotu. Cred ca i-a mai scazut ca acum s-a ridicat de pe canapea unde aproape a adormit.Acum umbla dupa tatasau sa vad pestii pe care i-a prins. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
ginnette spune:
Seara buna,
Am intrat sa vad dak s-a 'dres' DC-ul/webshots-ul - Ema deci ai reusit pana la urama?!
pentru admiratie
Am intrat la tzanc sa-i admnir:
- pe Dl carliontz Mathias - seaman din ce in ca mai mult cu tine, Ven
- printzesele Nataliei - Ana este superba cu palarie, iar Little Fanny o dulcica 
- l-am admirat si pe Octi - ce mare s-a facut - ce-nseamna , mami, sa ni-l arati asa rar 
- si am vazut-o si pe printzesa Sofia - o bombonica de fetita!
Ramo, eu i-as pune zupozitor novocalmin in loc sa-i dau algocalmin picaturi; sau cum a zis Ema sosete umede in apa+otet.
Poate este doar un mic curent care l-a tras pe bulin; pana maine e fresh.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Se pare ca i-a scazut febra complet as zice eu.Nu i-am masurat-o decat din mana si are o temperatura normala.Deja acum 10 minute fugea iar prin casa.Acum l-am pus la nani.O sa il verific nopate asta din cand in cand.Si o sa ii mai dau pe la 2 o doza de Panadol.
Multumesc fetelor ca ati fost asa de promte.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Vis implinit Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un "mare" scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus: "Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!" Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare... Longevitatea casniciei Rasela: - Ma Itic, m-am gandit bine si am hotarīt sa divortez! Itic: - Cum asa, mai Rasela, dupa 40 de ani de casatorie? Dar ce-ti veni? Rasela: - Pai tu-ti dai seama, mai Itic, ca in 40 de ani tu nu mi-ai cumparat niciodata nimic? Itic: - Pai nu mi-ai spus niciodata ca ai avea ceva de vanzare! Fumatul... la doctor Un om se duce la doctor ca tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava : - Fumati ? Dupa cateva momente de ezitare, pacientul raspunde : - Mai degraba as bea ceva ! Cu taticu la gradinita Sotia pleaca in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii pregateste micul-dejun, il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita, si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita, copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita si eu astazi chiar ca intarzii la scoala! Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |

Faineeee!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

Micul print-blog
Of viata-blog
codrutaa spune:
Ramo, iti redau exact sfaturile pe care mi le-a dat mie LalaD. Sper ca deja Razvi e mai bine. Multa sanatate!
Sistem de antitermic la 4 ore : nurofen, dupa 4 ore paracetamol ( calpol, efereagan, panadol - toate sunt pe baza de paracetamol deci doar unul singur per rotatie) dupa alte 4 ore algocalmin .
Si se reia ciclul.
Baie: o incepi in mod obisnuit cu apa calda si usor racesti apa pana la o temperatura de piscina. In mod normal nu se sperie asa, ii dai jucarii , tot tacamul de baie.
Fiola de algocalmin: atatea picaturi cate kg are copilul.
Nu ii dai insa in acelasi timp cu supozitor cu novocalmin ca e supradoza.
Eventual la temperaturi extreme peste 39,6 se alterneaza cu paracetamol.
aweya spune:
Ramo ma bucur ca Razvanici nu mai are febra, sa speram ca nici nu mai face, dar o temperatura asa mare nu cred ca-i de bine 
Si spuneam ca ma mai uit la poze:
Am vazut-o pe scumpa de Antonia la mare(si mi se pare ca seamana ffff mult cu tati), e adorabila cu mutritele ei , si mie mi-a placut poza Alint. Va pupam si abia asteptam sa ne vedem in parc!
Am vazut-o si pe Dariuta Alineik cu ochisorii ei superbi si tunsulica 
L-am vazut si pe Dl.Carliont Mathias, care intr-adevar seamana mult cu mami!
Lala mica felicitari pt jobul obtinut si pentru permis!
LalaD
dac-ai sti cat de mult imi plac blogurile "modelate" de tine! Te felicit, ai talent! 
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
aweya spune:
Pup toate mamicile si clopoteii!
Va doresc o noapte linistita! 

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata