Copiii nostrii speciali...*4*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hai ca beau eu o ciocolata calda...ma fura peisajul pe aici, Ema a imprastiat un puzzle si a scos niste hartii...incepe sa demonteze radioul si se fataie cu un maieu de-al meu tot incercand sa-l probeze ca rochita...
trebuie sa o bag la somnic pt ca maine din nou acelasi...ritual: ea lectii, eu servici...putina plimbare de seara...

Ema nu suporta nici sandale nici papuci, merge zici ca e impaiata, in seara asta a facut plimbare prin parc cu papucii in mana...cand ii spuneam ca o incalt cu papucii fugea de mine
gata ..ma restrag si o las sa faca nani...pupacesc fetele..noapte buna

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

Mihaela ai un baiat tare frumos!sa-ti traeasca si sa-ti aduca bucurii cu ajutorul Domnului!Adam a fost ff incatat de videoclip si a vrut sa-l revada de n*.
Mada,sunteti niste scumpiVa invidiez!Vreau si eu la mare.adica si noi!
Adriana,am citit povestea nasterii ingerasilor tai,povestesti fff frumos.Si noi avem o poveste asemanatoare,dar eu nu stiu sa povestesc..Adam in schimb dupa o luna de incubator a venit acasa avea 1,650Kgsi de atunci suntem nedespartiti..cu toate ca mai simt nevoea sa evadez..Esti norocoasa ai o familie minunata.pt luptatorii tai!
Pupici pt toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

Mari Paun,daca Adam ar putea merge L-as lasa desculti si prin mall.
pt tine si Ema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

hello

Am scos copilul la o cafea si o cioco, s a jucat atat de frumos cu prietenul lui David, l-am ajutat sa faca fatza si am vb oarecum in locului lui, dar s-au distrat cu 5 jucarele si au ras incontinuu, m-am ales cu o cioco bauta rapid care m-a fript bine si cu muschi noi la maini.

Heer , va asteptam la mare cu placere sa facem o balaceala .
Mari o poop pe Ema cea cocheta, stie fara ce stie , se poarta rochitele mulate si plimbatul fara sandale sub clar de luna

Maine dim cafea este de la mine
si pt cine presteaza si o ....poop

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

mersi de cafea,,super buna,,,
si eu vreau la mare dar e tare departe de aici asa ca renuntam,,,balacitiva voi ce aveti marea aproape si ptr noi
Herr -noi am stat 3 luni fara o zi in spital complicatii si toate cele ptr adrian,cosmin a iesit mai repede cu o saptamana dar tot mult a stat si el
la fel sant si eu nedespartita de copii,pana la aproape 3 ani ce s-a nascut andreea am dormit in dormitor cu baietii amandoi langa mine,eu in mijloc si ei intr-o parte si cealalta,toata noaptea ne pupaceam si iubeam si imi faceau mai multe declaratii decat daca dormeam cu sotul
am ajuns cand plecam de acasa numai noi 2 sa le simt lipsa si sa vreau sa dorm doar cu copii.
dupa ce am nascut fata a trecut ea pe primul plan,,,a fost o rea toata noaptea plangea asa ca am dormit cu ea in camera ei si baietii cu tata sau singuri
Am avut momente in care imi era ciuda pe andreea ca plange si eu nu pot dormi cu baietii.
Pe undeva mi-a facut bine ca am avut-o pe fata,,eram prea atasata de baieti ,,ii sufocam si respiram doar prin ei,,,asa le-am lasat si lor un pic de spatiu sa se maturizeze,,,de fapt m-am maturizat eu,,,am renuntat sa mai fiu o mama closca
De atunci dorm cu andreea care ii spune la sotul,,,mama doarme cu mine ca sant micuta,,,cand o sa fii micut o sa doarma cu tine
Asa ca asteptam sa creasca copii si noi sa fim micutica sa putem sa avem casa doar ptr noiatunci sa vezi

evelinele -doamne ajuta
in rest poop la toate

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata,dragele mele....
wnimra,multumesc tzacanito...cum sa ma supar...numai sa nu ti-o iei de la administrator...
heer,multumesc de urari si voua la fel....
adriana,intr-adevar,cam departe,dar pt placerea copiilor,se merita ca o data pe an sa faceti drumul.....

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo fetelor! care vrea o cafea?

sper sa aveti o zi cat mai racoroasa....

ce va fac copilasii nazdravani?

ma duc la treburi, s-o ajung pe Mihaela din urma....mancare, aspirat, spalat....

o zi excelenta!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

neatza! nu, nu m-am trezit eu tarziu, la constanta abea este 8 dim, am dormit ca in gara, nu am avut tel cu mine , asa ca a sunat saracul de pomana noroc cu alex care facea ca mingea prin pat si intr-un final a cerut apa
Adriana cu dormitul si cu sufocatul ai maaare dreptate , neaparat imi mai trebuie inca un bebe , alex nu stiu cum de mai respira.De un an ma tine si el in brate , adica chiar ii simt manutele cand ma ia de gat si ma popa si eu sunt topita.

Miha pooop , sper sa nu mi-o iau daca da este pt o cuza nobila.

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

ptr cafele
bune si astea virtuale dar cele reale
mai merge si o cateodata ,ca sa fumez cu adevarat nu stiu doar ma fac,,,si atata timp cat fac fum e bine,,,
wnimra-mame closte putem fi numite,,,dar vai bine e,eu doream sa dorm cu baietii,aveam o burta de luna a 8-a si dormeam intre baieti,desi avea cine sa doarma,,,dar nu puteam sa dorm daca nu ii simteam langa mine,,,,mai ales ca adrian avea obiceiul sa se trezeasca noaptea sa ma mangaie, sa ma pupe si sa imi spuna Te iubesc mama
pe cuvant ca nu as fi renuntat la asta nici daca sotul ma ameninta cu divortuldar nu a fost cazul.
Jur ca aveam o mie de draci la inceput pe andreea ca de ce plange si nu pot eu dormi cu baietii,,,
primele saptamani cand am venit cu fata acasa a fost ca la nebuni,,,andreea plangea ,eu plangeam ca mi-e dor de baieti,,baietii plangeau ca vreau cu mama

Dar ne-a facut tare bine procesul asta,,,mai greu ptr mine decat ptr baieti,,,parca s-au maturizat dintr-o data,,dorm singuri,,,mananca singuri,,,daca nu aveam fata eu ii sufocam,,,fara sa imi dau seama le faceam numai rau,,,plus eucare eram disperata daca nu imi vedeam 1 zi copiii
asa ne-am maturizat toti si e mult mai bine
Asa ca nu mai astepta,,,, asta e solutia
va pup pe toate

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning fetelor, o sa sorb repede cafeaua cu voi....
heer sa dea domnul sa mergeti desculti prin mall
kariguld, m-am trezit devreme: am dat cu mopul, am sters praful si am pregatit pranzul pt Ema si bineninteles miculdejun, aseara am dat cu aspiratorul si am spalat vasele...cand Ema lucreaza acasa trebuie sa las totul in ordine si curatenie...era timp si de o tura de stadion insauf...deja sunt epuizata. Bine ca am biroul la 2 minute de casa...
Ema inca nu s-a trezit si mai vrea sa motaie..., aseara a fost la tara la una dintre fete si a venit plina de nisip si prafera o dulcica, ii place la tara si are si 2 prieteni cu care se joaca
va doresc o zi minunata si numai bine

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput