Copiii nostrii speciali...*4*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

wnimra,,ceva concret nu vine cand vrem noi sau programat sau cu termen limita
ceva concret o sa vezi zic eu cand o sa te astepti mai putin,,,tot speri,,speri si intr-o zi o sa ai rezultate,,dar ziua aia numai cel de sus o stie,,,
asta e ,,nimeni nu poate stii,,,doar poate spera,,,si stiu ca tu rabdare ai si speranta la fel,,,,asa ca pana atunci primeste
si capul sus,,pieptul inainte( ca stiu ca ai) deci ai cu ce
si let's party

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

maine dau eu pentru toata lumea,sper sa ajunga ,da?daca nu mai pun odata ibricul.

heer-draguta mea eu am fost la busteni dar nu mi-a placut deloc,deloc,plus una ca nu se face vojta dar nu am stiut dinainte si a doua se face decat bobath,adica kineto dar naspa se lucreaza,vreau sa spun ca dupa ce ii facea tipa ce ii facea acolo ca nu puteam numi kineto,urcam cu el in salon si ii faceam vojta ca sa nu pierdem timpul degeaba pe acolo,mie una sincer nu mi-a placut deloc,cazarea e buna ,mancarea la fel dar la capitolul gimnastica naspa rau,pana venea tipa care lucra cu el ii faceam eu jumatate,si mai ii facea si ea un pic mai fugea la alt copil,uite asa alandala de colo colo.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932-Campanie pentruMihaita-Vreau sa nu mai fiu diferit"

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

va multumesc din suflet pt suport!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

neata!

fetelor va inteleg ca e week-end dar se racestesi am avut grija sa fac sa ajunga la toata lumea,trezireaaaaaaa!
CONT PAY-PAL:mihaela77oprea@yahoo.com

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

multumesc,,,
santeti mai dulci ca mierea
am baut la cafea de pot zugravi singura toata casa,,,azi sant plina de energie,, dansez prin casa
fetelor weekeend placut,,,
andru_m spor la facut bagaje,,,nu te invidiez,,,ca eu sant satula de facut bagaje pana peste cap,,dar e ptr o cauza nobila,,asa ca drum bun si recuperare cat mai eficienta,,,
babette- drum bun si tie si concediu placut,,,relaxare maxima ,,,meriti din plin,,, poate treci si pe la SM
iar la noi astea care ramanem acasa,,, spor la tastareala
wnimra- ca azi sant ocupata tare,,,acuma mancare,,curatenia e gata ,,plus ca dupa-masa merg cu copii la un party in familie,,,asa ca distractie maxima azi
poop la toate,,,,nu va enumar ca sant cam uituca si nu vreau sa uit pe cineva si sa va supar,,

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Andru_mami,
Mc pt cafea. A fost tare buna si a prins bine.
Azi am tare multe de facut si mai am si o durere de picior!

Mergi la inceput

sa va fie de bine fetelo,ma bucur ca v-a placut si ca v-a fost de folos.

week-end placut fetelor,sa va distrati ca meritati.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Un si o pentru fiecare mamica (si bunica) de copii speciali: sunteti extraordinare! Felicitari pentru toate progresele copiilor, succes cu recuperarea si cu bb+ (pentru cine isi doreste).

wnimra, m-am distrat copios de faza de la padure, cand le-ai intrebat pe mamici daca te invidiaza putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

buna si de la noi

am baut cafea super buna , ms ms ....am facut repede treaba , hrait copil bagat, peste la cuptor, aranjat si pregatit pt plaja , azi o sa inot ca o "delfina"
va poop pe toate , sejur placut celor care pleca

Ioana75- bine ai venit pe la noi , ....ce sa fac si eu , fac caz de necaz, pai daca se tot agitau atata ca cei mici sunt duracel m-am gandit eu asa sa detensionez atmofera , bine nu imi vine cand al meu sta si se uita si se plictiseste si restul copiilor alearga si se distreaza intre ei.Acum sincer uneori sunt oarecum invidiata , am un copil extrem de cuminte , este obisunit cu modul meu militaros si ma asculta , mai face si el crize ca orice copil dar sunt norocoasa.

o zi bunaaa ,o sa pun poze cu alex de la plaja

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

buna cafelistelor!asta noapte pe la 3 juma il antrenam pe adam la 4*4..mama denaturata?pai daca a dormit de la 5-8pm.Asteptam rezultate...
Andru_m.da-mi te rog mai multe detalii despre bustenimerci!!
noilor venite!
pupicuti la toata lumea!

Mergi la inceput