Copiii nostrii speciali...*4*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata!
fetele,azi dau eu ...vreau si eu tatuaj...
mada,gata,m-am hotarat,ma duc si imi fac unul temporar,sa vedem cum este....dar nu stiu cand!
babette,bine ai revenit!

babette,te rog,intra la mesajul tau anterior,si mai sterge din emoticoanle cu happy birthday,ca de asta s-a latit pagina in halul asta...lasa doar 2-3,mersi!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

ola

vreau si eu un tatuaj permanet , si nu o sa imi para rau never......asa miha te-a dat pe spate tatuajul lui P si iti faci si tu hihihihihi....eu zic sa merg in fam si ne facem toti de la mic la mare , cat de tare

adriana ma bucur pt voi ca inca sunteti enamorados...si noi parca de la an la an ne legam mai mult, astept 30 de ani sa fiu fatala , inca sunt plina de complexe dar ma tratez, ii atrag atentia sotului cand vad o fata super buna pe strada sau la tv , am invatat sa apreciz ce este frumos dar ii zic hoteste ca ele nu sunt atat de funny ca mine , bietul om il ucid cu tampeniile mele , aseara ne-am uitat la un film misto cu niste lei si eu m-am trezit facand ca leul ...M a zis ca sunt asa de draguta ....e si cu prostiile mele uite ca au trecut 11 ani ......diseara la 8 am baut primul suc ce emotii , cata fastaceala , aveam o mie de ganduri daca ma place daca nu of of mai mai .

Miha ms de cofe , bunaaa si a picat la fix ca era chiorix de somn.

pupici fetelor si va mai astept pe aici

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

super buna cafeaua
mersi fetelor
mada draga mai asteapta ,,dupa 30 ani te vezi manechin,,,nu mai iti pasa de burta si grasimi,,,ca de fapt sotul meu sper ca sta cu mine ptr mine ca om si caracter,,nu ptr ca arat bine,,,
Asta imi zice si el tot timpul cand ma apuca pe mine nebuniile si tin cura,,dispera ca nu are cu cine manca si imi spune ca el nu m-a pus la cura niciodata
noi santem de parere ca pe oameni trebuie sa ii lege mai mult decat un corp frumos,,,ala se poate deforma rapid,,,dar sufletul si caracterul raman nu se schimba,,,
Draga mea,,tu trebuie sa iti repeti tie si lui,,,,,ca tu esti cea mai buna cea mai frumoasa,,ca tine nu mai gaseste,,,cum zice o prietena de-a mea pshiholog,Daca noi nu ne vedem frumoase si nu avem o parere buna despre noi,ce sa mai asteptam de la ceilalti?

Asadar dragele mele noi santem cele mai ,,,,,bune, frumoase destepte si de omenie,,,ca noi mai rar si parerea celorlalti nu ne intereseaza,,,
atata ne repetam lucrul asta pana il credem
Luni cred ca sant la B ,,si poate ajung sa imi fac tatuaj,,,daca e liber,,,si va pun poza dupa,,,,
Vera,Herr pe unde a-ti disparut?
va pup

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

HELLO, TATUAJ VRETI!!???
AM SI EU UNUL PE OMOPLATUL STANG, E UN PAUN...MAI ABSTRACT, DAR MI-A PARUT RAU IMEDIAT CE LA-M FACUT,,,E O TOANA DE ADOLESCENTA, SI CREDETI-AM CA SE MARESTE O DATA CU MINE

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Buna fetelor,
Nu m-am priceput sa sterg doar o parte din mesaj si l-am sters pe tot!

Wnimra, te rog sa ma scuzi, am sters tot, dar tu sti ca eu va doresc tot ce e mai bun, noroc ca ai citit deja mesajul. E adevarat ca am uitat degetul pe tasta si de aceea s-a latit ecranul. Acum e mai bine.
Deci, sa revenim!
Cum s-a descurcat Alex de ziua lui? Ce a facut? A fost vesel, v-ati pupacit?
Uite o floare pt el si doua pt tine !
Si o tot pt Alex ca sa se joace cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Buna seara! Poate ca ma amestec si eu asa, hodoronc-tronc, dar trebuie sa postez ceva:
Haideti sa ajutam un suflet chinuit. E vorba de Mihaita un baietel de 12 ani care sufera de tetrapareza spastica si care e un baiat minunat. Modest, cuminte, inteligent si ascultator, simpatic si timid, pe care viata asta cruda l-a privat de tata si de o copilarie normala. Locuieste doar cu mama lui intr-o garsoniera din Ghimbav, Brasov si, vazand ca tratamentul din Ucraina da rezultate in cazul multor copii, s-au hotarat sa faca tot posibilul sa ajunga si ei acolo. Au programare pe 9 septembrie la Clinica din Truskavets si se ofera sa platesca drumul celor ce i-ar putea duce si aduce de acolo.
Sunt o familie modesta, oameni simpli fara pretentii, vor doar ca Mihaita sa fie bine candva, cat mai curand daca se poate, asa cum ne dorim toti la randul nostru pentru cei dragi nostri si suferinzi.
Daca aveti programare atunci, sau daca stiti pe cineva, care stie pe cineva...ii putem pune in legatura.
Offf, e asa dura viata asta cateodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo.
nu e dimineata la mine, dar am incercat azi de cateva ori sa postez aici si nu mergea defectiuni tehnice

va pup dulce, va iubesc.

diuna, o sa ma gandesc daca pot ajuta cumva!

acum va las, ma duc la somn, sper sa nu am si mine aceasi surpriza.

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

hello everybody
coooofeeee

ce mai faceti voi? nimic nou,,,toata lumea citeste si pleaca,,nimeni nu scrie 2 cuvinte,,
atunci ar trebui sa scriem ceva lucruri interesante ca sa aiba ce citi ce-i ce doar ne viziteaza
fetelor ,,,va pup

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Adriana,
Buuuuna cafeaua!
Ce bine pica!
Am un soooooomn, si o leeeene, de zile mari.
Super copiii si nemaipomenita familie ai!
Sa fiti sanatosi, fericiti si plini de noroc.
Diuna,
Daca reusesc sa repar masina, ii duc eu acolo. E prea devreme sa promit, abia am recuperat-o de pe la Zalau. Intrebarea este daca mai pot iesi din tara cu parbrizul crapat, ca pe asta nu pot sa-l schimb acum.
Ma voi interesa si voi comunica in timp util.
Nu mai stiu cat de amabili sunt vamesii dupa ce treci de vama de la Siret.
Wnimra,
Nu te-ai trezit?
Ia o cana de cafea de la Adriana si trezeste-te!
Ne lipsesti!

Buna dimineata tuturor si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Adriana ms de cofee..hmmm ce buna este , la voi se face altfel?pupici pt cei trei muschetari
Ieri am facut 12 ani nu 11 cum am socotit eu , tare ametita mai sunt , dar mi-a fost atat de rau si m-am trezit cu mos gerila, sa lesin ....asa ca frumoasa aniversare s a dus si s a tot dus, la 12 dormeam ingramadita langa alex care a fost baiat salon si l-a baut pe mihai pana la gonit din dormitor, copilul meu recupereaza foarte bine la cap prostii.

Ieri l-am gasit cu capul bagat intr-un cosulet de la legoo , nu putea sa mai iasa si tipa ca bezmeticul, apoi ia casunat pe volan si poc cu el de podea , dupa a inceput sa urle ca de ce e jos si nu la el in pat.Si are cea mai interesanta figua cand il iau in brate si ma plimb cu el prin dormitor si prin restul casei, zici ca este in vizita.

Babette nu este pr cu mesajul , eu l-am citit si iti multumesc , Alex de ziua lui a fost vesel , cuminte si dormic de copii ....am un baiat mare si ascultator.pupici lui Vladut....multam' de masinuta

Diuna ii doresc multa sanatate baietelului si pupci pt mamica lui, daca are doar tetrapareza sansa de recuperare este mult mai mare si sa traga de el mult si bine, pt mamica ....nu stiu prea multe de ucraina , noi nu am fost dar sunt sigura ca sunt parinti care pot intra in contact cu mamica.Parca este si un subiect numit "Ucraina".

Mari lasa paunul sa creasca linistit si tu poti sa iti mai faci o ciupercuta mica
Poate imi fac odata cu Miha ....
In mod normal tre' sa fim linistite , cu capul pe umeri , niste mamici serioase cu treburi de mare angajament iar noi .........motcicleta ne mai lipseste

kariguld , te mai asteptam la povesti

Restul fetelor ???? nu a-ti mai intrat deloc , sper ca suntei bine sanatoase si copiii la fel , va pooop si va asteptam pe aici cu povestiri din vacanta

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput