Copiii nostrii speciali...*4*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

cofe pt toata lumea .......sper sa ajunga

dar unde este toata lumea ?

o zi buna tuturor

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata!

prinde bine ca am avut o saptamana de cosmar la spital,andrei cu gimnastica,plus cerebrolysinul,plus tantarii care l-au facut praf,are niste bubite pe el de la tantari de zici ca are varsat de vant,pe cuvant,plus caldura de am zis ca nu mai ajung vie acasa,am facut de garda cu medicii in fiecare seara ca somn pauza,la 60 de grade care cred ca erau in salon,altadata poate.
vad ca ati luat avant pe aici ,nu gluma,e bine ca aveti activitate,o praji vreau si eu ca poate mai imi creste tensiuneasi in rest va spun ca andrei se rostogoleste de pe spate pe burta si pe partea stanga,facem un sprijin pe radacina palmei la 120 de grade super,sper sa pun si pozele cat de curand,pana aici totul bine;dar sunt si supy ca nu am gasit nici o banca BRD pe langa spital ca sa pun banutii pt mihaita si sambata la BCR nu au vrut sa imui primeascaasa ca o sa incerc luni la BT langa spital sa vad ce zic ca sincer ma doare capul cu democratia asta de la noi,vreau si eu sa il ajut pe mihaita cu putin de la noi.
va pup pe toate si pe toti picii si week-end placut fetelor.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

neata!
prinde bine ca am avut o saptamana de cosmar la spital,andrei cu gimnastica,plus cerebrolysinul,plus tantarii care l-au facut praf,are niste bubite pe el de la tantari de zici ca are varsat de vant,pe cuvant,plus caldura de am zis ca nu mai ajung vie acasa,am facut de garda cu medicii in fiecare seara ca somn pauza,la 60 de grade care cred ca erau in salon,altadata poate.
vad ca ati luat avant pe aici ,nu gluma,e bine ca aveti activitate,o praji vreau si eu ca poate mai imi creste tensiuneasi in rest va spun ca andrei se rostogoleste de pe spate pe burta si pe partea stanga,facem un sprijin pe radacina palmei la 120 de grade super,sper sa pun si pozele cat de curand,pana aici totul bine;dar sunt si supy ca nu am gasit nici o banca BRD pe langa spital ca sa pun banutii pt mihaita si sambata la BCR nu au vrut sa imui primeascaasa ca o sa incerc luni la BT langa spital sa vad ce zic ca sincer ma doare capul cu democratia asta de la noi,vreau si eu sa il ajut pe mihaita cu putin de la noi.
va pup pe toate si pe toti picii si week-end placut fetelor.

POZE ANDREI

de la mine si prajitura de care vrei tu. cu mere, cu nuca, cu mac.....
fetelor, va trmit niste racoare, ceva ploaie (emotioane cu ploaie si racoare).
si va imbratisez pe toate. pe copilasii vostri speciali!

o zi excelenta la toata lumea!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mada,multam de coffe!
andru,contul fiind deschis la brd,doar la brd poti depune banii!multumesc frumos pt gestul tau!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

kariguld-merci mult de praji,imi place cea cu mere,de asemenea si pt tine multesi multisi luni voi cauta pana la capat o sucursala BRD ptr mihaita,nu cunosc bine bucurestiul si mi-e frica sa ma aventurez asa departe,dar daca nu gasesc eu o sa o rog pe tipa de la gimnastica ,poate in drumul ei spre casa gaseste BRD si ii dau ei sa ii puna.

cred ca o sa ma descompun de la atata caldura,e jale ce e in casa,andrei sta la cucul gol pe paturica din aia ca pampersul ca sa se mai racoreasca si el.
mihaela-saptamana asta trebuie sa fac asta ca altfel o sa am cosmaruri,ca eu am un fix,cand promit ceva trebuie sa fac ca altfel pierd mai mult decat am zis si vreau sa fiu si eu un pic de ajutor ptr mihaita,stiti cum se zice:"de la mine mai putin,de la d-zeu mai mult",nu-i asa ?
pupici ptr toate mamicile si picii lor ca nu sunu in stare sa va enumar acum de la caldura asta abia mai gasesc tastele.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

andrule,stai la locca nu-i graba,la noi terapia este pe termen lung,asa ca este timp,dar fetelor aveti si voi problemele voastre cu copilasii,chiar nu este nevoie....of,ma simt asa rau fata de voi...mai bine nici nu va ziceam de campanie...

de fapt eu v-am spus pt ca sunteti prietenele mele si stiam ca ma veti sustine moral,ca veti fi umarul pe care sa plang....

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

mihaela nu trebuie sa te simti prost,pentru asta suntem o comunitate,suntem mame in primul rand si prietene,nu?chiar daca si noi avem probleme asta nu inseamna ca nu ne putem ajuta semenii,si noi poate vom avea nevoie de ajutor vreodata si atunci cine ne va fi alaturi decat cei dragi si cei pe care contam si ii ajutam?

sunt sigura ca toate mamele de aici gandesc asa ca mine,o facem pentru ca vrem nu ca ne-ar forta cineva,o facem de dragul copiilor,prin ei vedem lumea deci trebuie sa le oferim tot ce e mai bun.
pupici pentru toata lumea

POZE ANDREI

Mergi la inceput

neata...nu da nimeni coffe azi?dormitati mai mult?
bine haideti ca va dau eu azi si ca sa nu va plictisiti cat o beti ,sa vedeti ce face mihaita,cand n-are chef de terapie
..

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

ms de cofe Miha ....hmmm ce buna este ....dupa atata ploaie am un somn de zile mari

pupici tuturor

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

azi este o zi deosebita pt madalina si mihai,asa ca alex,sa-ti dea dumnezeu tot binele din lume! si multi si un brat de ,deocamdata!

iar pt voi mamici luati de aici , si of course si daca doriti va dau si o ,desi e cam dimineata!!!!

let's go party,for alex!

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput