Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103
Raspunsuri - Pagina 12
magdita spune:
Teo, cat de mult m-a bucurat postarea ta. Ce bine ca mai scriu si fetele vechi, care acum sunt deja mamici . Felicitari din suflet prietenei tale , sa aiba o sarcina usoara ca un fulg si fara cea mai mica grija. Dumnezeu e mare si face minuni .
MamiLali, multumesc mult pentru urari, Doamne ajuta la toata lumea. Te astept cu vesti bune azi .
Madutz
Mirela, nu stiu daca dr.T face eco la clinica cea noua, insa la cabinet sigur face. Legat de scandalul de la Sabyc, traim in Romania, deci orice e posibil.
Rala, tu nu mai zici nimic? Parca ziceai ca ai ovulat cu ambele ovare. Esti in asteptari? Pupicuti lui Alex si Arisicai.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
felix76 spune:
Buna fete dragi,
Magdutelor, va doresc din suflet sa fiti sanatoase si fericite!
Tamy, nu se stie niciodata, daca bebe e luptator si vrea sa vina pe lume, chiar si cu ciclu va rezista! Sunt multe cazuri de cm peste sarcina, de ce nu ai fi si tu unul dintre ele? Te pup si sunt alaturi de tine.
Madutz ce bine le spui tu! Cum a fost in vacanta?
Lali, pup mamica purtatoare de de mazariche! Sunt convinsa ca ai o gramada de emotii dar nu ti-e dor? Dor sa-ti vezi minunea care creste in burtica ta? Gloxiniile sunt frumoase in ghiveci, ma bucura cu florile lor aproape toata vara, uite aici o poza de pe net ca sa iti faci idee cum arata http://image38.webshots.com/39/6/28/44/2264628440031480773FmHjLM_ph.jpg
Lilisor, trebuie sa fiu optimista... Am avut o perioada mai neagra acum cateva saptamani in care nu mai vreau sa ajung sub nici o forma pentru ca tare greu am iesit la mal. Ma gandesc ca sunt o norocoasa, am un sot care ma iubeste, sanatate si multe altele de care pot sa ma bucur... De sa fiu nefericita? Bebe vine el cand vine...
Aditu, bine ai revenit din conced!!!! Te-ai ciocolatit? Si eu vreaaaau desi pielea mea nu se coloreaza decat greu!
Elly, daca ai inceput naturistele din nou sigur va veni si rusu. Un test de sarcina recent ai incercat? Ca poate tu astepti rusu si el s-o fi uitat in Siberia
Machusicule ma bucur ca mai treci pe la noi! Ce ati facut? Ati fost la mare cu Bogdanelu sau inca planificati?
Teo, frumos final are poveste prietenei tale care ne citeste din umbra! Sarcina usoara sa aiba!
Despre mine, n-are num sa fie bebe pt ca n-am prestat la ovu care a fost foarte tarziu luna asta... Nu-i bai, luna viitoare poate va fi cu noroc mai ales ca vine si concediul
Pup gascoteca de tutunci,
Felix
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile
magdita spune:
Feli, dadui eu un alt link, ca ala nu poate fi accesat : http://www.culinar.ro/forum/uploads/1177064459/gallery_34884_105_39447.jpg
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
rala spune:
Magdita, da draga mea, in asteptari... nu este asta o a doua natura a noastra?
Tamy, zic si eu ca si Felix, s-au mai vazut cazuri de sangerari peste sarcina, chiar ciclu in toata regula. Mie chiar T mi-a spus ca se poate. Deci... asteptam ora 14, tin pumnii stransi stransi!
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
adrianaady spune:
Buna fete dragi!
La multi ani Magdalenelor, sa ne traiti sanatoase, fericite si iubite multi ani de acum incolo si sa va daruiasca dzeu prunci sanatosi si frumosi la suflet ca voi cite un pupic pt amindoua fetele dragi
Mada bine ai revenit din concediu.Ce vorbe frumoase spui tu acolo si cit adevar se gaseste in ele....am citit postarea de la celalat subiect , mi-a mers la suflet... Si eu sufar cind vad copilasi pe strada, sau femei insarcinate, si ma gindesc oare eu de ce nu pot avea macar un copilas sanatos, cu ce am gresit....
Felix
Tamy iti tin pumnii sa iasa beta mare azi, o sa ma rog pt dzeu sa fie totul bine
Ileana
Va pup pe toate
georgia_c spune:
buna micutele
dupa lupte seculare , reusesc sa intru sa postez si io cateva vorbe
in primul rand la multi ani fericiti sarbatoritelor noastre ..sa dea DD ce-si doresc mai mult
tamy, oricum randuieste DD ,cumva trebuie sa te gandesti ca asa este mai bine
elly, musai mergi la dr homeopat .. io asa te sfatuiesc
bella .. astept .. si tot astept ..o veste buna , normal
lilisor .. .. pt o fata optimista
lali, io astept pozici de ultima ora
ady, bine ai revenit .. cum stam .. ce numaram ..
felixica , te pupacesc zeita verde ...
dragutele mele , vreau sa va pun un link , cu fetita celei mai bune prietene a mea , care trece prin clipe de cosmar , nu pt a va sensibiliza , ci pt a reflecta cat de iubite suntem de DD , noi si toti cei de langa noi ..
http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=139389&catid=20&p=sunt-alexia-toma-am-4-ani-si-jumatate-si-o-tumoare-pe-creier.html
daca o puteti ajuta , indiferent cum , cu informatii , cu donatie , va sunt eu in numele mamei , recunoscatoare
sper sa nu intristez pe nimeni mai mult decat este , va pupacesc pe toate si fruntea sus cumva si la noi va luci o steluta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam
raisa75 spune:
buna fetelor
La multi ani Magdalenelor, multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.
Aerlilian- nu-mi vine sa cred ca a trebuita sa treci printr-o asa durere, imi pare nespus de rau.
Despre mine... am primit o parte din rezultatele analiselor hormonale,iata-le:
Estradiol-23,72
FSH-8,44
Inhibina B-184,779.
Nu prea stiu cat sunt de bune, cert este ca FSH-ul este mai mic decat ultima data(11,6),dar Inhibina b nu are valorile de referinta trecute in buletinul de analiza, daca stie cineva poate ma ajuta.
raisa75 spune:
Mai am o intrebare pentru cele care au facut AMH-ul la IDS cam cat a durat pana la rezultat pentru ca a trecut aproape o luna si inca nu este gata?
Saptamana viitoare ar trebui sa incep monitorizarea si speram sa am rezultatul sa-l vada dl dr poate ma mai lumineaza si pe mine ca sunt complet in ceata.
mada23 spune:
Fetele unde ati disparut? haide-ti sa ne unim manutzele pentru Tamytzu..sa stie ca suntem alaturi de ea orice ar fi
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "