Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza dragele mele.

Dodo am votat si eu si sper sa castigati cu toate c-am vazut ca ...mai e mult pana departe... Multumesc de horoscop.

Dany si-mi pare rau ca esti down. O sa fie bine ai sa vezi dar sincer nu trebuie sa te stresezi. Hai sa-ti spun povestea mea...macar un pic asa.

Mi-am cunoscut jumatatea acum 16 ani, acum avem doar 10 de casnicie si Isabella mea n-are decat 3.2 ani, asta in conditiie in care de cand ne-am cunoscut cam asa a sunat decalaratia lui de dragoste: Vreau sa am copii cu tine!... Nu te iubesc, nu vreau sa te mariti cu mine... . Uni ar spune c-am vrut sa fim siguri de noi, de cariere (avand in vedere ca eram intr-o tara straina) si de aceea am asteptat. Adevarul e ca noi n-am putut avea copii fara "ajutorul" medicului. Problema a fost la sot si chiar daca a trecut prin operatii dureroase tot am avut nevoie de doctor, deoarece la numaratoare erau cam putini. Asa ca Dr. i-a colectat, spalat si pastrat pentru mine. Am fost in Cuba in 2004 si cand m-am intors de-acolo relaxata si bine dispusa am facut o incercare care a reusit din prima. Medicul chiar a spus ca-s norocoasa ca am reusit din prima, dar cred ca a contat foarte mult si starea mea de spirit. De ce spun asta, pentru ca de-atunci am mai incercat o data si n-am mai avut acelasi noroc. Insa pe-atunci si acum sunt tare stresata avand in vedere ca de un an si mai bine trag cu soacra-mea (care nu m-a vrut niciodata si care chiar si dupa ce-am avut-o pe Bella, tot incerca sa ne desparta) care a avut un accident vascular aici in Canada si a ramas c-o usoara pareza pe partea dreapta. La inceput a fost groznic, ca nu se misca deloc si-i dadeam sa manance cu lingurita si-i schimbam pampesti in pat si era mai rau decat la un bebel care-l intorci cum vrei tu cand il schimbi. Baia se facea in pat acolo cat de cat...ce sa mai spun numai conditii de a ramane nu erau. Dar am incercat pentru ca vroiam sa fie copii cat de cat apropiati. Acum insa daca D-zeu n-a vrut atunci (si probabil ca stie el de ce n-a vrut) sincer eu nu stiu daca am sa mai incerc. M-am consolat cu ideea ca o am pe Bella si sper sa-i ofer tot ce-i mai bun ca sa iasa un "om adevarat".
Iaca am zis-o si pe-asta.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Of Dany-Dany...

Ieri am vb cu o fata ce are bebelus de aproape un an,tot asa,s-au chinuit ceva timp sa faca un bebe,apoi a mers la o dr care i-a intors pe o parte si pe alta,le-a facut nu-s ce analize la Bucuresti de unde a dedus ca sotul e "vinovat" ca sa zic asa,i-a dat un tratament sa-l tina 6 luni si le-a spus ca ,daca nu se 'prinde' nik in timpul asta ..sa faca FIV..
Ce crezi>? Dupa doua luni de tratament aparu buburuzul..

Voi v-ati facut toate analizele? Toate toate?

Raluca,sa va fie de bine"a doua luna de miere"!!
Si eu imi doresc una,nu neaparat la Paris..:)

Ma inscriu si eu in grupul 'nu mai suport caldura'.Nu mai pot de cald,m-am agitat putin prin casa,spalat vase,maturat,spalat pe jos si acu sant leoarca.Curge apa de pe mine ca de la robinet.
Ma duc sa fac un dus..iar.Sa vezi ce de apa o sa platim la sfarsit de luna!.

Inca nu stiu ce voi face de mancare saptamana viitoare.
Ardei am facut saptamana trecuta..eu tot cu dovlecei,pastai..rosii,branza.Sotul insa mananca mancare gatita.

Maine tre sa merg la pescuit,ma bazaie de dimineata barbatu' la telefon.Degeaba-i raspund ca mooor de cald si maine s-a anuntat mai cald ca azi..unde ma duc eu pe malu baltii pe caldura asta?
Macar sa fi avut o piscinuta gonflabila,de aia de copii,sa mai stam cu picioarele in apa macar.

Ma doare capul de la caldura deja si mai am de mers la casa si la cimitir sa udam.

Dany,gata tortul?
N-am mai facut de mult ,acum sant in faza de experimentat noutati(mousuri de fructe,jeleuri..)insa mai rarut,ca nu sant bani si nici ocazii.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Pai Dany..si io am facut-o pe Catalina la 33 de ani!

Si moaama ce "scarmaneala-i" trag daca-mi zice sa nu mai vin la sedinta!!!

mai rau imi pare ca nu ma pot juca cu ea destul,nu ma tin "balamalele" si ma uit la ea ca-i dornica de joaca si eu nu mai pot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pe Bodo la 30 ani si pe Isabella la 36 ani

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

dodo ne ajuta
felinelor, va alaturati!!?

bazar pentru Ema
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140009

ajutati la terapia pentru Ema pe DChttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129234

http://florina-emilia.blogspot.com
Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Mda..stati linistite ca mi-o luam pe cocoasa des!
Da eram mai razvratita,nebunatica spuneam tot ce auzeam, eram o naiva si debordam de sinceritate ( nu stiam sa mint ca alti copii) .Si de mai multe ori una sau doua colege mi-au zis ca " mama ta e cam batrana si nu are parul vopsit". Tata nu i-a dat voie mamei niciodata sa se vopseasca...ea are parul ondulat si frumos asa natural...intr-adevar celelalte mamici erau ca scoase din cutie... unele nu mai tinere decat mami a mea.Mama nu se supara pe mine caci stia ca spun ce am auzit pe la scoala.Si da... mama acum la 60 de ani cu siguranta arata muult mai bine decat mamicile fostelor mele colege .Nici eu nu sunt adepta chimicalelor -nu ma vopsesc ca nu e cazul, nu ma machez decat rar / la ocazii.Mda Adi merit bataita.Si fetelor ce ziceti voi aici ca sunt tanara ai???Atunci asa sa fie!
Zuzi -in tzashpe ani de cand ne cacaim si ne analizam/ tratam de diverse probleme crede-ma ca am cam facut tot ce se putea...de am ajuns in final la FIv. Pb. cea mai grava am mai spus nu e la mine ci la sot... dar din pacate acolo cu toate tratamentele pamantului nu prea se mai poate inbunatati asa evident decat pe ici pe colo cat pt. un fiv.
Mari - nu promit dar o sa incerc sa ajut si eu acolo cu putin!
Doamne ajuta sa fie bine pt. toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

am suflet de adolescenta si nu ma simt la 35 de ani..pe care ii implinesc luna viitoare la bioru sunt cea mai tanara si imi place sa lucrez cu adolescentii, daca as ramane insarcinata cred ca as face un bb...am o colega care la 42 de ani a nascut o fetita, bunica a nascut-o pe mama la 45 de ani- credea ca " o iarta Dumnezeu"

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Gata -gata m-ati convins! Mai am pana la 42 !!
Si eu am sufletel de copil...traiesc printre copii,viata mea se invarte intre ei!
Ce voiam sa spun...este ca organismul care nu a ramas/dus niciodata gravid/sarcina se comporta altfel decat unul care a nascut deja. Voi vorbiti de bb 2 , 3 sau mai stiu io...nu de bb1.Voi sunteti cazuri normale ca sa zic asa...la noi a tunat si ne-a adunat pe amandoi cu belele. Ca si copilutzu( care vad ca sade in bancutza ei si nu zice nimicutza) noi suntem din ce in ce mai desele cazuri femei care nu stim ce inseamna sa ramai pregnant... caci nu am fost vreodata!Si la mine si la copilutzu este vb. de pb. masculina .
De aceea dupa varsta de 30 de ani e din ce in ce mai greu ca sa obtii o sarcina vb. de cazul in care nici nu a fost vreuna vreodata -organismul are tendinta de a se apara.. i-l considera pe bb corp strain si i-l respinge( este o reactie autoimuna).La cate am citit parol ca mi-am ratat meseria.Noi - eu si copilutzu aici suntem niste oite ratacite dar uite ca ne aciuaram si noi cumva.
Alte aspecte delicate ale problemei sunt doar decizii de cuplu care nu se fac publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hehe, io am decis la 24 de ani ca vrea copil acum. A venit dupa 2 ani de tratamente si exact inainte de operatie deci am facut-o oricum cu un ovar si o trompa, restul erau ocupate cu un chist de 8 cm
Insa ai mei m-au "avut" la 35 mama si 38 tata No comment cate comentarii am auzit, oioioiii, insa mi se rupea, atata timp cat ei ma iubeau mai mult decat ceilalti parinti pe copiii lor tipic leilor, insa eu asa vedeam lucrurile si eram multumita

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi69

Copilutz,am uitat sa-ti spun,aceeasi intamplare am avut si eu cu pisica mea (o birmaneza) pe cand stateam inca la mama.A venit o prietena in vizita cu tot cu catel,avea un pekinez,si cum stam noi de vorba,catelul s-a apucat de mirosit in stanga ,in dreapta pana a dat de farfuria cu crantanela a pisicii.matza,se urcase sus pe un scaun si maraia si scuipa ..pana cand l-a vazut ca incearca sa manance din bunatatile ei..imediat a sarit jos,intre catel si farfurie si i-a tras doua labe la urechi si l-a scuuipat..a fugit catelul scheorlaind in brate la prietena mea..
Nu s-a mai putut sta in casa cu amandoi ca-l urmarea mata mea nebuna si-l smotocea.

nebune rau matzele astea!!!
Adi, vreau si eu o reteta ptr. dovlecei la cuptor ca mi-e pofta de moooor!!!
TE ROOOG!!!! TE ROOOOOG!!!

Hi . hi … eu voi merge la PARIS cu Annie
Nu te-ai razgandit , nu ??? Ma fac mica si ma bagi si pe mine in bagajul de mana… .
Promit sa stau cuminteeeeeeee!!!

Dany si eu sunt suparata din cauza banilor.
De aceea ziceam mai zile trecute ca incerc sa ”visez “ sa mai fac un FIV dar , ma trezesc lovindu-ma cu capul de pereti …. Nu reusesc sa strang bani… Si nu voi reusi , si nu voi trai bucuria de a avea un copil in pantec, nu voi simti cum misca... Hai ca iar fac ....c... praf... cu pesimismul meu ... Scuzeeeeee !!
De aici si depresiile mele , hranite indeajuns cu calmante ( ce-i drept din plante… si tigari cat cuprinde..
Da Dany , ai dreptate!!
Este greu , si eu m-am lovit de raceala sotului … de cand am facut FIV …parca s-a schimbat ceva… se simte o raceala din partea lui…
Ca sa nu mai spun de indiferenta de care a dat dovada pe tot parcursul tratamentului.
Sa il fi afectat ca am facut cu donor??? Cu toate ca a fost acord.
Nu stiu … cam din februarie nu prea mai comunicam asa … In fine … sper sa intre totul in normal …
Poate ne intalnim … si plangem impreuna …
Offfff … stiu ca doare … offfffff …. Hai ca iti tin companie … la plans … hai ca prin plans ne mai linistim!!!
Ce bine ca reusesti sa mai culegi optimismul de pe jos.
Eu nu prea il mai gasesc … cred ca m-a lasat vederea….
draga mea!!!

Dariutza cred ca faptul ca o intelegem (peDany) si are cu cine sa vb. (virtual) conteaza , si ajuta foarte mult!!!
O spun din experienta .
Nu stiu daca si Dany simte la fel …. Durerile , frustarile sunt aceleasi…
Si nu , nu iubitzica mea, nu ai de ce sa iti ceri scuze .
Tu mereu ai fost saritoare si inimoasa, si cu o vorba buna .
Ai un suflet mare!!
Eu mi-am cerut scuze ca poate credeti ca sunt ... altfel ... am incercat sa spun ce simt.
In WE o sa stau acasica ca o closca …. Sambata sotul din dotare se duce sa filmeze la o nunta . Duminica face nanuuuu mare mai toata ziua ca-i obosit.
Iar luni … SUPERB …. Incep munca … .
Giuliutza ce face ??
Dar Sela???
Tu ?? Cand intrii in CO. ???

Dodo am vazut galustile !!!
Dar, nu stiu daca fac prostioare in legatura cu votarea ...?!?!
Dupa ce votez , inchid link-ul , il deschid iar , si pot sa votez ..iar ... si , iar. Azi am votat de 5 ori ...

MAMAAA LU' MITZUUUU ???! Ioooaaanaaa !!!??? (adicatelea ...strigam dupa tinee)
[b]Lila[b]

Aloooooo , felineleeeeee ?!?!?!
Eu sunt cea mai “mareeee” ??? Implinesc anul acesta 41 de anishori
Nu stiu ce sa fac ??? sa , sa sau sa ???
Deocamdata rad ... a lamaie .. dar rad ...

Cum leoaicele lenevesc pe canicula , va doresc un WE racoros!!
gasca!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???
-----------------------------------------
-----------------------------------------

ADIO , MICHAEL JACKSON ...
Mi-ai luminat copilaria……

Mergi la inceput