Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza!

am nervi cat casa ca Bia nu vrea sa mearga azi la nunta spune ca sta acasa cu mama si ca atunci cand vrea ea ma suna ca sa vin acasa asta nu e bine deloc!
eu speram sa o luam cu noi si pe la 23h sa venim acasa sa o culcam si sa plecam iar doar noi 2, pe cand asa daca ma cheama acasa vin...sa zicem cu toate ca e departe, dar daca atunci cand ajung nu se culca ?!?
ce naiba fac nu stiu dar nu e bine deloc

Ledi , felicitari pentru David

Danny , am vazut deja o parte din poza, ma duc sa vad daca ai mai incarcat sa ne spui cum a fost la mot
Sper din tot sufletul sa rezolvi problemele si sa faci un bebe

Copilut , foarte frumoase florile tale eu acum nu mai am absolut nicio planta in casa, au murit toate

Gabi , votat cand se incheie concursul?

Annie , ce ai gatit bun pentru sot?

Daria , ce faci azi? va duceti la bazin iar? am vazut la tv ca si la voi e foarte cald

va pe toate, ma duc sa fac baie la fata ca poate/poate o pacalesc sa mearga la nunta

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Regulile concursului nu-s f clare.Teoretic se incheie pe 28.08 dar trebuiesc 1000$ si nu se specifica daca ai ajuns la suma respectiva ce sa intampla

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo,
am intrat sa va salut, sa va doresc o zi plina de racoare, luati de aici de la mine, vor fi doar 20 grade azi...(emotioane mii cu racoare!!!).

si multa iubire va doresc!

dodo, votat si eu la tine. sper din inima sa reusesti!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Dany, sar mana, trebuia sa ma scuip sa nu ma deochi, am iesit sa iau paine si am venit lesinata, nu mai am chef de nimik, doar sa dorm ca si pisica ta cracita de cald

a mea doarme pe balcon cat poate ea sa fie de lunga la 40 de grade, 50 este real feelul si la 3 mai si conduc 1,5 ore *lovely*

Petrecere frumoasa la mot, sa ne spui ce a cules de pe tava

Cata, pui cu legume, sincer, nam ce altceva sa-i fac in afara de pui, sper sa-i placa, eu imi dau toata silinta,

Dodo, nam inteles concursul, dar aveai 174 dolari, am votat si apoi aveai 173, apoi am votat iar si aveai 174 bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata fetelor!!Cam la amiazå dar eu sunt si cu o ora in urmå..

Catutza distractie plåcuta la nuntåå..Auleu ce as mai chiui si topai oleacå...Nu fi supårata ca nu merge Bianca ,poate e mai bine decat så nu se simtå bine acolo..

Leditia eu te inteleg perfect cu David..Ca esti un pic 'geloaså' Eu inca nu il am in brate si asa si parca mi-am imaginat ca ar face la fel cu soacra normal ca m-ar durea oleaca, ca doar sunt mamica lui..Sunt sigura ca nici nu se pot descrie sentimentele acelea..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Så va spun ce am påtit aseara..Eu am o pisi tare dragalaså..Voi pune poze azi cu ea så o vedeti..

Inca mai stateam la tv cu laptopul in fatzå in sufragerie, sotu plecase la nani..usa deschiså la balcon, aud o busitura si vad asa in viteza måtza mea.. TRece sufrageria, holu si ajunge in bucatarie..acolo ziceai cå, dupå sunete, e batalia de la podu inalt..Cånd ma duc..SURPRIZÅ..Pisi meu destept si dragalas cu un soricut se juca de numa numa cu el....Fata l-a prins afarå si a vrut ea så vina så mi-l arate si mie(desteapta lu mama)..

L-am strigat pe sot care era in lumea viselor de mult si l-a prins si l-a aruncat afaråå..Ce scandal mi-a facut pisi ca nu il mai vedea nu il gasea..Toata noaptea a cautat la el si m-a mornait..:)

Dat tot o iubesc tare tare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Iulika,as fi fost geloasa pe oricine..si pe ta-su.
Acum ce sa zic,pt mine soacra-mea nu e soacra,e mami si tin mult la ea.Imi place mult cand ii vad cum se iubesc ei doi,imi place cand o vad terminata dupa el,doar ca dupa mine n-a plans maaaa...si nici n-a venit in 4 labute la mine..Pe mine ma striga numa' cand are nevoie de ceva sau e suparat...mamaaaaa..mamaaaaa..Sunt o exagerata si de neinteles..asta e.
Btw,ti-am vazut pozele..moaaa ce frumoasa esti si ce burtica frumusica ai tu acolo.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Leditia nu stiu ce cred altii dar eu nu cred ca esti exageratå..Pt ca daca ar fi så ma pun in situatia ta , ti-am zis la fel as gandi si m-as supåra..Asta pt ca il iubesti foarte mult...

Mergi la inceput

Am pus poze si cu zuzoaica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, miss me???
Am ajuns de aseara de la Olanesti, suntem la Visi pentru inca o zi, dar incacitesc din urma, mai am capitolul 39 si 40 de citit ca sa ajung la zi, dupa care raspund pe indelete!
Noi am petrecut super-mega-ulta frumos, ne-am odihnit in primele zile la greu, dupa care n-a facut decat sane relaxam...ieri am facut un mini turneu pe la Sibiu, herghelia de la Sambata de jos, manastirile Brancoveanu (Sambata de Sus) si Dejani (com. Recea, Brasov), am trecut prin Brasov, apoi pe DN 1 am venit spre Visinesti unde am ajuns pe la 11,30 noaptea...
Poze am vre-o 800, sa vad cand fac ceva ordine prin ele, sa pot incarcaceva!
Maine plecam spre Bucuresti!
Am vazut ca avem multe feline noi sosite, le voi saluta cum se cuvine dupa ce citesc tot, am vazut deja poze la greu, am vazut ca Lilia are un nou nick (felicitari ptr.curaj!!!)

Va pup pe toate, mi-a fost tare dor de voi, dar voi intra repede in normal!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput