Gravidute&Mamici de IASI (98)
Raspunsuri - Pagina 8
byu spune:
Am uitat sa mai zic cate ceva despre Casian.Ma inteleg bine cu el acum, cere pipi, caca, cere si papa singur daca mamasa uita sa-i de-a...mananca de toate, ii place sa faca "baie"toata ziu,adica sa stea in apa sa se joace, mai nou cere si noaptea la pipi...toata ziua daca se poate sa mearga in "paa"adica parc, sa se plimbe cu "brum brum", sa stea cu mine de cat cat mai mult...si sa nu mai plec la servici ca mare tragedie mai e plange dupa mine cate un sfert de ora, ca plec si eu plangand uneori .
Acum pe 25 trebuia sa plecam la Sulina dar nu mai vrea tati...ca nu mai sunt bani....cu srviciul merge foarte naspa...(serviciul meu)
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mihamora spune:
Byu - imi pare f rau ca nu puteti merge unde aveati deja programat, o sa treceti voi si peste asta, bine ca sunteti sanatosi. 
Ce baiat mare ai, e super ca va intelegeti
Al meu nu plange deloc dupa mine imi face "pa" relaxat![]()
Nu stiu ce sa zic cu pozele, mai pun asa un link
http://picasaweb.google.ro/mihamora/2Ani#
Michelle
20 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
byu spune:
Am reusit sa vad, foarte faine pozele, cu burtica actuala nu ai? la 20 sapt ma refer ![]()
Super daca s-a acomodat Dominic, iti vine mai usor... Si vad ca ai si tu ditamai barbatul..
Plecam pana in carfour.... ca ne plictisim in casa
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Lumi_Richard spune:
Am incercat tot felul de activitati,sa ma simt utila si sa uit de gandurile naspa,sa ies din depresie,am iesit la cina,ne-am intalnit cu cativa prieteni....degeaba...tot in "butoi" sunt....Imi vine sa plang fara motiv....
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Am incercat tot felul de activitati,sa ma simt utila si sa uit de gandurile naspa,sa ies din depresie,am iesit la cina,ne-am intalnit cu cativa prieteni....degeaba...tot in "butoi" sunt....Imi vine sa plang fara motiv.... |
Plangi, descarca-te si dupa aceea, poate te simti mai bine.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui byu Acum pe 25 trebuia sa plecam la Sulina dar nu mai vrea tati...ca nu mai sunt bani....cu srviciul merge foarte naspa...(serviciul meu) |
Raluca, dar sotul tau nu mai lucreaza? Si la tine de ce e naspa?
nushulica spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Multumeesc fetelor! Deja ma simt mai bine! AM fost cu Matei la vaccinuri-au fost 2, cate unul in fiecare piciorus! A plans de s-a zguduit et 1 al policlinicii dar s-a linistit rapid! Are mama baiat sanatos! Cantareste numai 6700g!!!! Dr. a zis ca arata ca un copil de 6 luni! Am primit cu avans pentru ziua mea, de la cumnata o rochie care mi-o doream (modelul)! E sub sani cu bata si in spate elastic si apoi vine larguta- e de fapt modelul verii! Noapte buna! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)Matei www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
alina
ohoo dar ce grasan aveti voi acolo
sa va traiasca!al meu cred ca pe la 4 luni cantarea atatsi de ce ai tarait copilul pe caldura asta la policlinica?nu-ti vine acasa dr pt vaccin?ca la noi a venit tot timpul,poate din cauza ca era iarna sa nu raceasca copilul?
michelle
de feciorasul tau!!!e tare scump...si f trendy imbracat
de
DavidPoveste
Anilansa spune:
buna ziua si de la noi... chiar daca am inceput cu stangul
noi ieri am fost in deplasari... pe la ai mei, prin oras, leneveala acasa... si la sfarsit in parc![]()
dar azi am inceput ziua cu stangul... de ce?... Darius sa impedicat de covor si a dat cu capusorul de usa

... ne-am speriat si eu si sotul fff tare, acum sa potolit furtuna, l-am dat cu ulei de catina.

va doresc o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Nushulica multumesc! Si david a facut 1,dar i s-0a dat si pe gura ceva picaturi! Acum picatirile sunt injectabile! Si au devenit 2 intepaturi... La mine nu mi-a facut niciodata vaccinul acasa! Nu mi-l face dr. de familie al copilului ci ne trimite la alta dr. pediatru, ea nu e specializata pe pediatrie!
Byu ma bucura sa aud ca te intelegi bine cu puiul tau! Nu te mai gandi la bani! Incearca sa te bucuri de ceia ce ai: o familie minunata si o casa! Noi plecam in concediu pe datorie, ca mie imi baga banii in septembrie si nu vreau sa ratez concediul( liberul) sotului!
Ani sa va fie de bine iesirea de ieri! Cate de astea vor mai fi... David avea frunteaq plina de cucuie si vanatai!
Ma duc sa coc placintele si pe langa ele si eu!
Am vb cu Inesa si astepta sa o externeze! grasunica e bine si ea are muuulllltttt lapte!
Pa Pa!!!!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Lumi schimba butoiul! I-ati macar unul cu fereastra, sa patrunda lumina!
Toate starile se transmit la bebe! Si tu esti o mamica buna si-i vrei tot binele din lume!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!