Gravidute&Mamici de IASI (98)
Raspunsuri - Pagina 21
inutsa spune:
Alina subscriu si eu la muritul de cald. Astazi parca a fost un pic mai racoare ca ieri, dar tot cald...
Din motivul asta noi nu circulam in toiul zilei, ci dimineata, cu geamurile inchise, fara aer conditionat, doar un pic de ventilatie. De, protejam bebele...
Mergi la pediatru cu Darius, poate te lamureste el.
Aly merci
. La capitolul "crescut", cred ca si eu o sa "cresc"
, caci acu am o foame mai mare decat in timpul sarcinii 
Am vazut si eu ca patuturile sunt identice cand ma uitam la pozele voastre. Voi aveti in plus masa de infasat, noi am primit patul fara ea, cu toate ca mi-ar fi fost utila ![]()
ralu asa insomnii aveai?!!!!
Daca ti se mai intampla sa ai insomnii din astea, poate stai tu cu Bia cand se trezeste noaptea , sa vezi ce recunoscatoare o sa fiu
![]()
kimeli merci. Sa dea Domnul!
Nu te lasa cu camasa ta de noapte, dar crede-ma ca e mai bine asa. Camasa in care nasti se murdareste toata, ca de, asa e firesc. Dar nici camasile care le primesti mai tarziu nu scapa de "accidente", tot o mai patezi. Asa ca, decat sa vii tu cu o sacosa de camasi, mai degraba le primesti de la ei si o schimbi de cate ori e cazul. In plus, alea sunt spalate, calcate, dezinfectate.
Halat ai voie, prosop categoric [sa-ti iei chiar mai multe, pt sani, pt fata, pt corp].
Hainute si creme pt bebe nu ai voie. Bebeii primesc pelinci si camasute de la ei, iar creme... ei spala bebeii cu sapun de-al lor [o data am dat sapunul meu pt bebe caci cel din salon se terminase] si nu-l dau cu nimic pe corp. Sa ai la tine pudra Baneocin caci o sa-ti trebuiasca. Poti sa-ti iei cosmeticele tale, stiu eu, ce folosesti pt fata, corp sau altele. Daca apar nevoi, iti aduce sotul.
Si, da , nu are voie sotul in salon , teoretic
. Practic... se mai practica
, dar tot cam stricti sunt in privinta asta. Mai tot timpul se perinda pe acolo asistente, medici etc si nu prea are cum sa stea mult. Dar cobori tu jos cand iti vine sotul, iar bebe il lasi in grija unei colege de salon![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria