zymafluor

zymafluor | Autor: D72

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu daca este recomandata sau nu administrarea de zymafluor sugarilor, si in caz afirmativ, cind se incepe administrarea acestuia si cind inceteaza?

Cu multumiri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

aproape acelasi subiect l am deschis si eu zilele trecute... uita te la forumul: parintii raspund parintii raspund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Initial creeata de D72

As vrea sa stiu daca este recomandata sau nu administrarea de zymafluor sugarilor, si in caz afirmativ, cind se incepe administrarea acestuia si cind inceteaza?

Cu multumiri

Buna.Administrarea de suplimente de fluor este recomandata de la 6 luni,in cazul in care cantitatea de ioni de F in apa e mai mica decat 0.3ppm.
Daca nivelul F(-) din apa e intre 0.3ppm si 0.6ppm,administrarea incepe la 3 ani.Daca nivelul F(-) in apa e mai mare de 0.6ppm,administrarea de suplimente de F nu este necesara.
In cazul administrarii de suplimente de fluor,aceasta ar trebui continuata pana la varsta de 16 ani.
Un stomatolog din zona unde locuiti va prescrie suplimentele de fluor,daca acestea sunt necesare.Numai bine!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Voi lasa acest subiect in forma in care e pentru oareshce vreme,dupa care voi copia intrebarea ta si raspunsul meu la subiectul "Cabinet stomatologic",unde raspund intrebarilor pe teme de stomatologie si acest subiect va pleca la Containerul verde.

Lia&Andrew

Mergi la inceput