masti naturale pt par

masti naturale pt par | Autor: ANITA75

Link direct la acest mesaj

fetelor tot dupa net am auzit de o reteta cu vit A ,ulei de catina si galbenus de ou ,voi ce masti naturale mai stiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Pt caderea parului: ulei de masline caldut, miere si multa scortisoara. Se tine cam 30 de minute pe par.

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

otet de mere in apa de limpezire.

balsamul de par sau masca de par din comert tinute 30 de minute cu prosop fierbinte strans bine, si o punga desupra - daca se poate stai la caldura.

Anita, mama isi faceam masca aceea cu ou dar punea si cateva picaturi de petrol. I s-a infrumusetat parul foarte tare dupa masca aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

galbenusul de ou si uleiul de ricin sunt indicate pentru regenerarea si rezistenta parului. pentru stralucire pe langa otetul si petrolul ceaiul de musetel si de urzica au efecte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mi-am cumparat eu un sampon cu musetel si mesteacan cica e BIO dar tot ingrediente din alea proaste are se numeste ELMIPLANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Galbenus de ou cu siguranta il aplic si stau 1 ora. Apoi clatesc bine. Efectele sunt rapide si vizibile. Eu am parul gras si ma spal cu sapun cu sulf deoarece samponurile din comert nu mi se par bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Si eu am parul f gras si nu stiu ce sa mai fac. Sapunul cu sulf e bun pt asa ceva? Se gaseste la Plafar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Sapunul cu sulf se gaseste la farmacie si pentru parul gras este bun. Mirosul de sulf dispare in cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mai demult foloseam urmatoarea masca pt par: galbenus de ou, petrol, ulei de ricin, fiole de vit. A si E. Are efect mai ales impotriva caderii parului, daca este folosita constant o data pe saptamana.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mgabi galbenus simplu sau pui si ceva in el? inainte de a te spala il pui presupun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

As incerca si eu o masca dar habar n-am unde pot gasi petrolul.Voi de unde-l luati?

Mergi la inceput