Fierbinte:Cel mai bun tort Diplomat
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
cleopatra09 spune:
O intrebare pt Mireluta39: gelatina se dizolva in prealabil, nu? cum? cat timp? in ce? as vrea sa incerc si eu tortul acesta dar gelatina asta imi da batai de cap...stiu eu ce stiu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mireluta39 spune:
Nu,Cleopatra,nu se dizolva in prealabil,ci o amesteci direct cu ouale,zaharul si laptele.Urmezi intocmai reteta.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Carmenbr spune:
Cate grame are un plic de gelatina in romania? Ca sa stiu sa aproximex aici cu ce gasesc. Multumesc.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mireluta39 spune:
Carmenbr,un plic de gelatina are 10grame,plicuri de la Dr.Oetcker.O lingura este exact un plic.Incearca sa faci tortul si te asigur ca nu te vei satura de el.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Criss75 spune:
Eu am o reteta de tort diplomat foarte buna, cu care nu dai gres niciodata si e foarte usor de facut. Puteti vedea reteta, imagini, sectiune la tort si explicatii aici:
reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/torturi-cu-imagini-f4/tortul-meu-diplomat-t621-90.htm
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
damdam spune:
Revin si eu cu o intrebare cam tarziu... Caut o reteta de blat de diplomat, sa iasa alb asa cum iese in cofetarie. Banuiala mea e ca nu se pun galbenusurile ca sa iasa asa alb, dar astept confirmarea si poate si retata. Multumesc anticipat!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
blatul ala alb e cu praf de oua in loc de oua reale. deci nu stiu cat de buna e culoarea aia albicioasa.
Roxana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alex@Sara spune:
Oauu,acum am citit si eu reteta,si imi par enorm de multe 16 oua si 6 plicuri de gelatina pentru 1 kg de frisca.reteta ce o am eu e si mai simpla si iese garantat.si gelatina o innmoi in apa rece,apoi o pun pe bain marine cat sa se dizolve si apoi o las sa se racoreasca putin inainte de a o amesteca cu restul ingredientelor .Voi reveni cu reteta ca acum trebuie sa las locul la Pc
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_MVT/oana_MVT.jpg)
oana_MVT spune:
Mirela, faceti amandine la cofetarie? Daca da ne poti spune si noua reteta de glazura. Am incercat diferite retete si nici una nu mi-a iesit casanta ca cea de la cofetarie.
Multumesc
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SoriLea/SoriLea.jpg)
SoriLea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui damdam Revin si eu cu o intrebare cam tarziu... Caut o reteta de blat de diplomat, sa iasa alb asa cum iese in cofetarie. Banuiala mea e ca nu se pun galbenusurile ca sa iasa asa alb, dar astept confirmarea si poate si retata. Multumesc anticipat! |
Poti face un blat cu compozitie de pandispan,iar galbenusurile le freci cu zeama de la o lamaie. Incredibil pt unii, dar zeama de lamaie albeste compozitia si blatul nu mai iese galbui/crem ci alb.
![](icon_smile.gif)
SUCCES
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](bonjovi.gif)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)