Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 19
Picky_toto spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat de mult...sper ca ma mai tineti minte,
..ocupata cu copil si casa...nu de alta dar nu mai am timp de mine deloc...m-am apucat de curatenie generala prin casa si asta cu "n" intreruperi ca sa ii dau papica micutei, sa o iau in brate...
Am avut si cateva zile ingrozitoare din cauza colicilor de imi plangea mititica cate 3-4 ore mai ales seara, de nici macar in baie nu ii mai place si nici tzatzi nu vroia...singura pozitie care o linisetea era la tati in brate, pe burtica pe mana lui(pozitia medicala) si doar atunci se calma si adormea..dar daca o puneam in patut sau pe pat plangea din nou...ca sa nu mai zic ca si in somn ofta si plangea dormind...Asa ca am inceput sa ii dau din nou picaturi...o mai ajuta dar nu prea mult..o ajuta mai ales sa iasa afara 1-2 ori pe zi sau cel mult o data la 2 zile...ea care nu iesea zile intregi( fetele care au probleme am inteles ca bebei pot sa nu aiba scaune 7-10 zile...dar eu nu am lasat-o atat...am ajutat-o...si cuonsc persoane care au avut la fel probleme cu copii lor cand erau bebei si i-a ajutat cu supozitoare...si nu au avut nici o problema in privinta scaunului cand au fost maricei...dar fiecare face cum crede ca e mai bine ptr copilul sau...nu?
si depinde de la copil la copil)
Vb de greutatea la bebei...ultima oara cand am fost sa ii facem vaccinurile avea 58 cm si 4900 g la 2 luni...era ok...acum am mai crescut putin si am depasit 5100 g ...eu zic ca e bine...mai ales ca avem hainute care ne-au ramas mici (cele de 1 luna) si am trecut la cele de 3 luni care sunt mariiii ptr noi....la pampers suntem inca la nr 2 ptr ca inca ne mai vine dar dupa ce terminam pachetele trecem si noi la nr 3, ca sa aratam ca am crescut...
Beca si noi de vreo 2-3 sapt am descoperit manutele deliciase si le bagam pe toate in gurite..de multe ori ne chinuim sa le bagam si cand avem tzatzi in gurita dar nu putem....Suzeta o mai luam dar de multe ori e "cah"
Carla, fiecare are un sot perfect ca de aceea ni l-am ales...nu? Felicitar ptr greutatea Larisei
revin ca plange fata
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
CarlaV spune:
Picky, cum sa nu te tinem minte? 
Alic, bun venit!
Ioana, am vazut poza cu Sara cu mana in gurita si este absolut delicioasa
. Te felicit ca mai ai putere sa insisti sa alapteze mamele
.
Alynta, 
Lauraa,
, ce frumos suna amenajatul casutei si nunta! 
Serialbastre, este perfect programul vostru de somn, esti o norocoasa.
Mh, bun revenit si felicitari pentru masuratori
.
Elena, cu baia in mare inteleg si e foarte bine, partea cealalta nu o inteleg. 2 luni... de ce?
Imi cer scuze ca am acaparat subiectul cu odiseea spalatului pe cap in 8 ore. Ieri parca mai mult ca niciodata am simtit ca am 2 copii, ca sotul s-a implicat in maxim 1% din activitati.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nemora spune:
BECA, micutei ii zicem Etel, ca asa i-a zis Karo
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
cris_82 spune:
Sa ma laud si eu? Mie sora-mea mi-l tunde pe bubulica
ca sa nu lesine de cald saracul..si nu mai doarme de mult in casa..ci in fata usii(ne pazeste..de motan).Si motanul doarme pe holul de la intrare si-i inchidem usa care da in holul mare pentru ca vine cu prada si nu vreau sa scape prin casa una bucata soarece cu freza gelata pe care sa-l gasesc apoi ca-mi face cu ochiul cand deschid usa la cuptor
.
picky..............cu siguranta nu te-am uitat..bine ai revenit
carla.......sper ca nu l-ai deocheat
.Sa stii ca am fost rea si aseara am ras cu lacrimi de patania ta![]()

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 Sa ma laud si eu? Mie sora-mea mi-l tunde pe bubulica ![]() ca sa nu lesine de cald saracul..si nu mai doarme de mult in casa..ci in fata usii(ne pazeste..de motan).Si motanul doarme pe holul de la intrare si-i inchidem usa care da in holul mare pentru ca vine cu prada si nu vreau sa scape prin casa una bucata soarece cu freza gelata pe care sa-l gasesc apoi ca-mi face cu ochiul cand deschid usa la cuptorpicky..............cu siguranta nu te-am uitat..bine ai revenit ![]() carla.......sper ca nu l-ai deocheat ![]() mami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg |
Si eu as fi ras daca citeam scris de altcineva
Esti dementiala cu povestile despre animalutze

Prietena mea buna, careia ii povestesc toate alea (mai mult rele) despre sot si cum le-am facut singura pe toate, m-a intrebat daca vreau sa fiu nevasta ei
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Picky_toto spune:
Am revenit...m-am chinuit sa ii dau tzatzi, ca de vreo 2 zile nu prea imi mai papa si cand vrezau sa ii dau se uita la mine,rade si incepe la lins de tzatzi ...sau daca are dureri puternice de burtica si vede tzatzi, plange...dar poate ca e doar o faza a iei...mai ales ca sapt trecuta mi-a supt din ora in ora si de cele mai multe ori si de 2 ori intr-o ora...iar acum a lasat-o mai moale...
Cand va scriam voua a intrat si fratele meu pe mess si mi-a dat o veste ...ca a avut un accident in apa la mare si era sa isi rupa gatul...si-a tasat 2 vertebre si trebuie sa poarte colierul acela special 2 sapt...daca atingea maduva putea sa se intample o mare nenorocire...

...multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau...
Am vazut si eu poze cu bebei frumosi si dragalasi(chiar si filmuletele)...si cum a mai spus cineva...avem bebei frumosi in club...
Bun venit la fetele noi si micutilor lor...sa cresteti mari, mumosi si asteptam sa intrati mai des....
Ieri am avut cea mai incarcata zi...e greu sa mergi la drum cu caruciorul cu copil mic si un catel 4x4...de dimineata am dus cainele la salon (avea programare la tuns..si eu nu am de gand sa il mai las pe al meu sot sa mai experimenteze cu masina de tuns ptr caini), am fost la asigurarea medicala ...in parc cu bebe si cica sa ii dau si ue sa pape...a ramas cu gurita cascata si cu tzatzi in gura si se uita cat de inalti sunt copacii si cat de verde e totul in jur...asa ca papatul in parc nu e punctul ei forte..
...apoi mers si recuperat cainele (arata ca un Chihuahua dar mai inalt
)apoi treaba acasa...deja pe seara eram franta de oboseala...asa ca azi mi-am propus sa nu mai fac nimic...
Mi-a venit si mie factura de la spital...in total a fost 2537 euro...iar eu platesc doar 165 euro...ce bine e cu asigurarile medicale de pe aici..pacat ca in tara nu sunt atat de bine puse la punct...
Ies...am putin timp liber ca a adormit copila si merg sa ma spal pe cap...deci ma iau de mana cu tine Carla...![]()
Pupici la toate si weekend placut va zic de pe acum ca nu stiu cum si cand mai intru ca de maine intru iar in treburi 
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
adrianafedorca spune:
buna fetelor , sunt o mamica de iulie august 2009 si am o intrebare poate ma puteti ajuta voi
vreau sa depun actele pt alocatia de 200 lei si trusoul bebelusului dar habar nu am unde? si nici ce acte sunt necesare...ma puteti ajuta? voi ati depus?
pt indemnizatia de crestere a copilului aveti idee ce acte sunt necesare si unde se depun? acum inca sunt in concediul acela de 42 de zile dupa nastere....stiu ca dupa pot depune actele
multumesc anticipat
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
CarlaV spune:
Picky,
, imi pare rau pentru fratele tau, dar cum s-a intamplat? Noi plecam maine si m-ai pus pe ganduri.
Nu te ingrijora ca o sa pape printesa, asa sunt sugarii, uneori alergi cu tzatza dupa ei si nimic si alteori ar suge continuu.
Serialbastre spune:
Adriana, actele pentru alocatie si restul trebuie depuse la primaria de domiciliu. Daca ai nascut in alt oras iti trebuie de la Primaria orasului respectiv o negare (o adeverinta ca nu ai depus actele la ei). Tot de la Primarie iei niste formulare care trebuie completate de catre angajator si iti mai spun ei ce-ti mai trebuie: copie dupa cartea de munca, o copie dupa cererea de suspendare a contractului de munca (la intrarea in prenatal), cred ca si copie dupa certificatul fetitei, buletine parinti ... s-ar putea sa fi omis ceva, dar te lamuresti la Primarie.
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
cris_82 spune:
picky........bine ca nu s-a intamplat mai rau..o sa se faca bine
.Intoarcem si noi pupicii

carla...............eu nu am nici o treaba..animalutzele mele sunt tare ciudatele
..mai nou, am catel in degrade
a intrat in centrala si s-a tavalit in cenusa.
Avem pozici proaspete
in care vrem sa o luam la fuga
http://img252.imageshack.us/img252/6043/photo0056.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/298/photo0057g.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/3112/photo0058.jpg
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg