Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 12
Serialbastre spune:
Alynta, multumesc! Formularul era la sot, dar nu a citit ce scrie pe el.
Asta il costa inca un drum la scoala. Mai nasol e ca fiind vcanta, in scolile de la sate mai greu gasesti pe cineva. Trebuie sa sunam inainte .. parca ne facem programare. ![]()
Si eu sufar din lipsa timpului pentru mine. Nici nu reusesc sa merg sa-mi caut o pereche de pantaloni ... e frustrant. Dar ma uit la minunea mica si fac planuri pentru cum o sa fie cand o sa fie mare. 
Mamicaoana, multumesc. Am sa ma uit pe hartii cand ajunge sotul acasa.
mh, sper sa-ti treaca repede durerea!
Carla si celelalte fete cu doi copii (sau mai multi), aveti toata admiratia mea! Eu abia ma descurc cu unul.
Baby first, distractie placuta la munte!
Fiica-mea e cam mataita azi, de obicei are program seara, azi a luat-o de pe la amiaza.
Abia am reusit sa mananc si sa va citesc in fuga.
Or veni ele si zile mai linistite.
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui
cris_82 spune:
buna fetelor....e a doua oara cand incerc sa scriu acelasi mesaj si sper sa reusesc ca la celalalt s-a oprit curentul tocmai cand sa-l trimit si s-a dus totul pe apa sambetei
.Mi-a vomat fi-mea aseara cu jet de 2 ori
si azi noapte saracuta m-a trezit foarte des sa pape ca nu i-am mai dat cat a vrut ea sa se sature,de frica sa nu se repete varsaturile

beca........ce bine ca o invatati sa aiba simtul banului castigat si cheltuit

alynta.....nu ai pe nimeni care sa stea 2 ore pe saptamana cu copilasii si tu sa iesi din casa(la o manichiura,coafor sau shopping)..o sa iti prinda bine

alinutza............alocatia la bebel vine cam in 2 luni de la depunerea actelorla primarie si indemnizatia ceva mai tarziu..trebuie sa astepti sa treaca cele 42 zile de la nastere ca sa depui actele si apoi dupa 2-3 luni vin si banutii de indemnizatie
carla.........napoleon e mic copil pe langa voi..mamicile cu 2 copii(CATA cu 3
).Si eu am progresat la tinutul copilului in brate si sortatul rufelor si bagatul in masina la spalat cu piciorul![]()

mami de
Miruna(29 mai) 

cris_82 spune:
miruta.........si eu sunt la cheremul lu' fi-mea(soldat..culcat-sculat si baga si 10 flotari) ca asa vor muschii ei
.ce printesa frumoasa ai

mamica oana.........oooooooooo..felicitari pentru "lovele" .Eu nu stiu ce sa iau nsasilor si deja treaba asta imi da dureri de cap
..spor la shopping si zi-ne ce ai luat
mh..........ce bebelina mare ai

..ptr. dureri mie dr. mi-a recomandat fastum gel si sa stii ca ma simt mult mai bine![]()

alexsimatei........ce bebe frumos

fetele care nu at mai intrat...ce faceti?dati un semn de viata
.Cuscraaaaaaaaaaa..ce-mi mai face ginerele?![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

alic spune:
buna mamici!
pot sa ma incriu si eu printre voi?
am o fetita frumoasa de mai (de 2 mai) pe nume Natalia de care sunt indragostita pana peste cap ! 
va citesc din urma...am vazut nedumeriri in legatura cu vigantolul...ce pot sa va spun este ca eu l-am primit gratuit de la medicul de familie
mai revin, dupa ce mai rasfoiesc topicul!
ALICe

eu
nemora spune:
Emhashulicaaaaaaaaaa 
io stiu unul la militar, daca te intereseaza, da-mi mp
e nasul unei colege care mi-e prietena f buna deci te rezolv ;)
deci in toamna, intalneala, da?
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Serialbastre spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 Si eu am progresat la tinutul copilului in brate si sortatul rufelor si bagatul in masina la spalat cu piciorul ![]() |
Din pacate masina mea e cu incarcare verticala ...
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui
Bebe Beca spune:
Nemo, intalneala, da' unde?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
nemora spune:
Beca, camil ressu intersectie cu rebreanu, in fata pietei, pe 25 septembrie, ora 10
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
laurraa spune:
buna fetili
miruta, danaMi, yioanna_s si anaela gata modificarile in filmulet
fetelor am o intrebare: a mea dragutza printesa nu mai iese cu kk; de luni a facut doar o data pe zi, nu mult, dimineata.De exemplu de ieri dimineata de la 8 nu a mai facut deloc.Si atunci a facut fff putin; alaltaieri i-am pus un sfert de supozitor cu glicerina de a putut sa faca.Sa ma panichez? Nu as mai vrea sa-i pun si astazi supozitor.E normal?
ce frumoasa idee cu intalnirea.....poate ma intersectez cand merg la mare sa va vad si eu
ieri si astazi nu prea am avut timp sa intru pe net, iar daca reuseam cateva minute trebuie sa caut amenajari interioare ca in 2-3 saptamani intra la interioare la casa si sa stim ce vrem
sambata merg la parinti pentru cateva zile si duminica viitoare cununam; in sear asta tbuie sa mergem la restaurant.E o nunta de aproape 300 de persoane, dar nu ma agit cu toaletele caci investesc degeaba avand in vedere ca ne dorim sa scapam repede de kilograme![]()
iar maraie a mea; de la 1 la 3 jumatate a plans continu si acu dupa 20 de min de somn maraie iar; of; pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** Maya 2 ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09