Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Toanca macar mi-am mai revenit cand am vazut ca a papat jumate din banana si tot orezul ce i l-am pus. a baut bioticsul si ceai de menta. macar acum respecta ce-a zis dr., cred ca e si el constient ca trebuie sa se faca bine. s-a saturat de kk moale si dureri de burtica.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Am venit si noi de la medic, cumparaturi am mancat si culcat copipul si acum astept sa se trezeasca sa mergemla strand ca ma topesc aici...si nu vrea sa curga grasimea ca raman fara ..mda, umor negru.
La oftalmologie doctorita din spital a spus ca nu se baga...ca ar trebui anestezie pt a il scoate (pe naiba) si ca ea nu se baga ca e zona sensibila. (am fi putut merge direct la clinica de oftalmologie nu la cabinetul de oftalmologie din spital0. ma rog...i-a facut si un consult la ochi, l-a pus sa citeasca de pe tabel si ...stupoare...la al treilea rand de jos in sus deja dadea rateuri copilul meu . I-a dilatat pupilele si i-a facut si fund de ochi...concluzia e sa mergem la control peste 6 luni, sa invete furcile (desenele alea la care s-a uitat-sa invete sunt in sus, jos, stanga dreapta) si probabil ne va scrie ochelari ca ar avea un 0,75 . Nu stiu cu cine seamana copiii mei au ochelari ca nici eu nici Nelu nu avem, eu am dar pt calc mai mult ca imi obosesc ochii , dar oricum nu ii port.
Irina, bine spus ca e litoralul plin, nu stiu ce i se pare unora..poate nu e plin asa ca in alti ani dar avand in vedere ca e an de criza si o gramada de oameni in somaj, eu zic ca e plin.
Daca ti-e dor de plimbari hai la mine ca ai ce veni
Cosmi...o sa te convingi daca mergi la mare cata lume e. S-a afisat nota?
Giova pune la congelator laptele ca nu are nimic daca sta si 6 luni. lui Marco.
Dani e un puturos care nu se imbraca singur..spune ca nu poate dar stiu ca poate ca la gradi putea. dar mai usor e sa spuna nu pot decat sa faca . Si noi il pupam in ca nu am rabdare sa stau dupa el pana se imbraca. La unele tricouri mai are nevoie de ajutor, la panataloni se descurca singur.
Toanca...da boerie pe capul meu. Maine merg sa imi tai bretonul si la manichiura . Apoi la strand iar...doar ce naiba sa fac in casa
Duminica daca e vreme buna gratarim cu prietenii pe malul Muresului.
Silvia bine ca s-a mai desumflat piciorul. Alain mai are scutec sau ati scapat de el? Nu mai stiu..poate ai scris.
Gata va las ca s-a trezit printul,..a dormit oar o ora ..i-am spus ca mergem la strand cand se trezeste si vad ca a dormit "repede"
Giova...ca mi-am amintit de mancat la Marco cu prosteli..Dani nu mananca daca nu vrea, nimic nimic. daca spune nu apoi e nu,...poti sa pedepsesti, poti sa il pui la colt ca tot nu mananca. Si daca nici nu ii place mancarea...cu atat mai putin sa reusesti orice fel de prosteala. Spune "nu-mi place" cu toate ca nu a gustat si nu mananca .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
toanca spune:
Bianca, nasol cu Dani cu ochelarii.
Nici pe Matei nu prea reusesc sa-l prostesc cu mancarea.
Daca el zice NU pot sa stau eu si-n si-n cap ca tot NU ramane!!!
Se vede ca e Capricorn....
Vine weekendul.... si abia astept!
Mai ales ca duminica mergem la ferma animalelor.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Nici eu nu-l pot prosti pe marco, nu e chip. Doar bunicile si la gradi reusesc. si mor de ciuda, caci nu stiu cum nu-i merge cu noi.
Acum am reusit ca astepta de prea multa vreme pijamalele astea...saracul se imbracase cu o ora inainte...si bb nu se mai trezea sa-i dau sa pape.
Am luat si pachetele, pijamaua cu Spiderman nu a venit, s-a epuizat. acum sunt curioasa daca mi-au retras banii de pe card pt. ea, sa vad cand ajung si la banca sa iau un extras.
In schimb...s-a imbracat cu cea cu Nody/OUI-OUi si nu e chip sa si-o dea jos. restul hainelor nu avrut sa le probeze.
Mi-am luat si vopsea de par, acum sa vad cand apuc sa ma fac.
Bianca nasol ca trebuie sa-i faci ochelari lui Dani. cine stie cu cine seamana...cu bunicii?
[Toanca weekend fain, va asteptam cu impresii de la ferma animalelor.
Cosmi ai rezultatul? repartitile cand sunt?
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Bianca am scris mai demult ca am scapat de scutec ziua, in cetave zile f repede nici la gradi nu are nici nu mai stiu exact de cand.... Are noaptea si cateodata in ultima vreme cum e constipat mi-l cere sa faca kk . Bine ca i-ai facut consult la ochi sa vezi cum stati
Giova tu de la Kiabi ai comandat, livreaza in RO ?
Cu mancatul nici vb sa manace ce nu vrea el de obicei ii propun eu inainte sa ii fac si isi alege are zile in care vrea numai lapte, bagheta, salam uscat si iaurturi atunci ii trag cate o portie de cartofi prajiti si il corup. In rest mananca o multime de supe si mancaruri si fructe de mare sunt multumita.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Buna seara si de la mine, acum am terminat cu treburile si ma rasfat cu o inghetata de cioco.
Am fost la strand pana pe la ora 20, apoi in piata sa cumpar porumb de fiert si apoi la Real sa mai iau una alta sa mai fac de un catel...si nu mai erau catei , cica vor aduce saptamana viitoare, maine se trmina promotia de catei, se vor putea ridica doar cateii pana la 1 august parca.
Giova, nasol ca nu ti-a venit pijamaua cu spider, mie imi placea si neagra. cred ca i-ar fi placut tare mult lui Marco.Dani de vara (tricou si pantaloni scurti) are cu power rangers, cu winnie,sportacus si fara personaje. De toamna mi-ar fi trebuit si mie sa ii mai iau una, doua, are frumoase cu cars si thomas si mai vreau inca vreo doua cu personaje ca simple nu stiu daca ii vor mai fi bune.
Se vede ca copiii nostrii sunt capricorni, fac doar ceea ce vor .
Cosmi, felicitari pt nota .
Silvia, imi aduc aminte acum ca spuneai ca ati scapat de cel de zi. De cel de noapte? Nu sunt sanse inca? Si lui Dani ii plac cartofii pai.
Giova, soacra-ma il prosteste pe Dani sa manace supa ducandu-l pe balcon , uitandu-se la masini ...ii mai arata cate o masina, ii mai baga cate o lingura in gura...bunicii au mai multa rabdare .
Ana am uitat sa scriu...mersi de sfat, asa e, pt mine e mai important expertul decat masterul, dar ma gandeam sa impusc doi iepuri deodata...sa fac si master de 1 an si la anul si expert cu toate ca sunt in aceeasi perioada si pare cam irealizabil
Dani mai nou face figuri la ciorba...mereu spune ca nu vrea si deobicei ne certam...ii spun ca nu primeste felul doi daca nu manaca ciorba...si daca mananca ciorba neaparat vrea felul 2...sunt dati cand nu am dat pt el trebuie sa fac ceva, sa ma gandesc la ceva...chiar si smantana cu paine
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova ca mi-am amintit de schimbat asternuturi..de ce nu iti cumperi tu frumos de la un magazin de haine de copii niste scutece dinalea patrate de bumbac? Le pui sub tine cand alaptezi si daca il murdaresti schimbi scutecul si clatesti nu tot cearceaful... le pui sub cap la bb in patut sa nu murdareasca asa repede cearceafurile daca mai da afara....
Pai merita sa speli / schimbi atata patul cand cu alea rezolvi problema? Eu si acum folosesc la Dani scutec dinala de bumbac 100 % pe scaunul de masina si nu tranpira asa tare decat daca nu l-ar avea. Si le mai folosesc si la sters geamuri, faianta...sunt foarte bune Si in carucior poti pune dinala sa nu ai surprize.
O vecina de-a mea a avut de vanzare la pret bun si de calitate buna si i-am dat pontul nasei lui Dani (cealalta) si si-a cumparat vreo 20 bucati si dupa vreo 2 luni a nascut cumnata-sa si i-a cumparat si si ei.
Bee spune:
Buna fetele.
LA noi acum e liniste asa ca profit (RAzvi doarme langa mine, iar Ana n-a mai dormit de grija unei acadele si acum suge la ea la Desene- ce mama denaturata sunt! Incepe ziua cu o acadea)
LA MULTI ANI FLORININI! Vazut poze cu David, absolut superbe!
Giova, daca nu-l poti pacali pe Marco la mancare, n-i mai da sa manance! Apa, ca e cald si cand i-o fi foame o sa manance si ceea ce trebuie. Dupa mine e singura solutie la mofturosi. Si sa nu mai ai in casa sucuri sau alte chestii care sa-l tenteze si sa-i faca rau. Nu merge cu rugaminti si explicatii. Ma tot minunez ce cumintel e Edi. Cat despre reactia lui MArco la bb mic, eu zic sa-i dati timp! Abia s-au facut 2 saptamani de cand s-a nascut piticul. Are si Marco nevoie de timp sa se adapteze. Si eu zic sa mergeti pe cooperare cu el in activitati legate de bb. Treptat se va implica. Nu cu chestii de genul: unul il spala pe Edi, unul il spala pe Marco. Noi i-am spalat amandoi pe amandoi. SI dupa o vreme in baie amandoi copiii. Asa e muuult mai distractiv.
Cosmi, felicitari! Mare nota! Sa fie intr-un ceas bun.
Irina, greturi? Si chiar asa, nu va arde si voua de o plimbare ceva? Daca tot sunteti la mare, mergeti la munte macar. Schimbarea de aer te-ar mai remonta zic eu in perioada asta.
Toanca, distractie placuta la ferma! PAre sa fie super. Venetia....Faina surpriza pt sotul tau.
Bianca, poate copilul tau vede bine dar nu si-o fi dat seama unde trebuie sa citeasca: sus jos, stanga dreapta.
Andiaroro, bafta cu furtunile sa nu mai sperie copiii. SI la noi fu de groaza vara asta. Numai bubuieli zdravene si vant! SIngura "pe faza" eu! Restul dormeau dusi.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Bee spune:
Gata, sa zicem ca acum dau eu cafeaua! (desi inca astept, poate se indura sotul meu si o face- slabe sanse).
Ana il invatza pe Razvi animalele. Cu niste oratanii de cauciuc de care era obsedata Ana cand era mai mica. Ea-i tot da indicatii si piticul nostru e foarte receptiv si din cand in cand zice cate un DA hotarat (el care altceva nu prea spune). Imi creste inima cand ii vad cum se joaca impreuna. Abia il astept si pe celalat micutz ("ala din brtica", dupa cum se exprima Ana), sa se joace cu ei. O fi mai greu pt noi ca-s mici rau totzi si poate perioada nu e cea mai fericita financiar vorbind, dar lor nu le pasa, ei sunt fericiti si timpul o sa treaca si o sa fie din ce in ce mai bine. Asa ca Toanca, fa ce potzi sa-l convingi pe sotul tau ca o mica venetiana ar fi bine venita!
Ieri am fost la control cu bb3. SI momentan, la 34 de saptamani are 2,4 kg. Deci maricel. Noi mai avem de asteptat cca 3 saptamani, pana sa-l scoatem in lume, asa ca o sa fie cam peste 3 kg. La cate kg am eu.....ar trebui sa fie de 6 kg! Evident ca m-a intrebat doctorul cate kg am pus.....De ce nu ma mir. Din toata familia numai e sunt depasita. Ma uit la RAdu si cand vad ce a slabit, ma apuca......Bine, de cand ne-am mutat "la tara" are munca fizica de facut si gata sedentarismul, gata grasimea in plus. Nu a slabit atat in kilograme (nu mai mult de 5), dar s-a subtiat cumva. SI fumatul mult. I-am si spus ca daca nu se lasa, ma apuc eu!
M-am intins si m-am intins. SCuze! Am copii cuminti.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia