Cum platiti pe timp de vara la gradinitele part.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyshness spune:

de obicei gradinitele isi fac un anumit tarif diferit pentru ceea ce numesc "scoala de vara".acesta este mai mic si oglindeste activitatile facute in timpul unei luni,pentru ca majoritatea gradinitelor au un program special pt vara,nu doar joaca si iar joaca.nu mi s-ar parea normal sa platest tot ca in timpul anului deoarece activitatile difera,copiii sunt amestecati,optionalele nu mai sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi platim la numarul de zile efectiv frecventate in lunile iulie si august. Per total, tariful pe o luna intreaga este acelasi.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IOANA_MIRUNA spune:

Si noi platim doar daca frecventam. Aceeasi suma ca si in timpul anului scolar, dar au introdus niste optionale interesante care in timpul anului scolar se platesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

daca merge in mod normal, platesc acelasi tarif. daca lipseste mai mult de 3 zile se reduce cu un procent pe zi. Daca anunti din timp ca nu vine (de ex ne-au intrebat la inceputul lui iunie daca avem planuri in acest sens) si gasesc inlocuitor nu platesti nimic, altfel platesti o taxa fixa, de rezervare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_4iulsor spune:

cine imi poate spune va rog cit se mai plateste acum de copil pt. optionalul de engleza la gradinita. Am vrea sa stim si noi din timp. pina incepe anul scolar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara_maia spune:

noi platim jumatate din taxa educationala pentru perioada de vacanta, lucru sti****t in contract. asta e valabil pentru luna august. pentru restul anului, nu platim nimic pentru zilele in care lipsim, cu conditia sa anuntam absenta.
noi suntem la gradi pinocchio din brasov

Mergi la inceput