Vitamine romanesti in Germania (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ai fost pe aproape Adina, love u, beut bere Timisoareana, pi sentru inca nu fusai si am ajuns la 6 jumate asa se zice in banat ca la nemti,jumate la 7 whatever.........io cred ca am ajuns pe alta lume , ohne scheiss,asa frumos si incomparabil e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

We placut.

Clau, have fun

Amr 19 z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

claudia,distractie placuta...deja tinjesc si eu dupa romania,dar abia am venit de o saptamana de acoloasa ca pina la anul spun pas...mai ales ca nu mai suport drumul cu masina din cauza de bebe
am fost ieri la medicul de familie care mi-a recomandat o doctora romanca (ginecologie),dar mi-a spus ca dr care ma supravegheaza in timpul sarcinii nu e aceeasi cu care o sa si nasc
m-au apucat fricile alea mari,deoarece o sa nasc prin cezariana si nu stiu aici cum se procedeaza,voi ati nascut vreuna prin cezariana?ce fel de anestezie ati primit?ca eu vreau din aia epidurala,asa cum am avut si la fiemea dar nu stiu daca aici se poate si asa?
in rest numai de bine,rau nu prea imi este,in schimb obosesc mai rau ca o baba de 90 de ani

va pup pe toate si sa aveti un wekkend cit mai insorit si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

buna fetelor!

Distractzie placuta in Ro "repatriatelor"!

Anda si eu am facut cezariana cu peridural anestesie, se poate, de ce nu? Insa probabil vor incerca sa te convinga sa nasti natural, chiar daca prima nastere a fost cu cezariana .sarcina usoara in continuare. In cate saptamani esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Neata poftiti la si o zi frumoasa cci vad ca la noi i innorat si incepe sa picure.
Aseara am fost la fest am ajuns la 12 si azi noapte am dormit destul de rau, acum cam pe mine. Merg sa ne pregatim de biserica si sa trezesc trupa.
anda_banu sarcina usoar in continuare, eu nu am nascut prin cezariana asa ca nu te pot ajuta, dar nici eu nu am nascut pe nici un copil cu dr care mi-a supraveghiat sarcinile, caci el nu lucra in spital si nu am avut nici o problema. Am dat peste aceeasi moasa la ambele nasteri fara sa fi vb cu ea dinainte.
la multi ani,Yasmin Serena!!!!!!!! Corina sa-ti traiasca fetita si multe bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Corino ss-ti traiasca D-soara LA MULTI ANI YASMIN, petrecere placuta va doresc.
Ieri m-am intalnit cu timisorencele mele dragi am stat in Unirii la concert Simplu, a fost super, azi incep Zilele Timisoarei,asa ca vom aves fun cat caru tks Miki , pe dupa masa mergem la strand.
Adina multam fain,dar numai eu sunt 'repatriata'.
Anda eu am nascut prin cezariana cu anestezie epidurala, pai nici nu merge fara,sau tu vrei narcoza?
puiul .

suntem in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

buna cafeaua. Thanx

La multi ani Yasmin!

Duminica placuta

Amr 18 z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

multumesc fetelor...pentru raspunsuri
dupa calculele mele am cam 13-14 saptamani de sarcina,sper ca voi ajunge saptamana asta la medic ca sa vad ce imi va spune
Adina,cum adica ma vor convinge sa nasc normal????eu stiam ca in cazul in care am nascut prin cezariana,a doua nastere e tot asa,eu am avut probleme cu micuta deoarece a fost in pozitie pelvina de aceea am nascut asa;taietura mea este verticala,si credeam ca la a doua nestere exista riscul ca uterul sa plesneasca...nici nu vreau sa ma gindesc...acum prefer cezariana de o suta de ori nasterii normale,cu toate ca la prima sarcina am vrut sa nasc normal...tu de ce ai nascut prin cezariana?si cit te-a tinut in spital?
imi cer scuze ca pun atitea intrebari dar poate ma mai lamuriti si pe mine ca m-a apucat frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_banu
...am fost ieri la medicul de familie care mi-a recomandat o doctora romanca (ginecologie),dar mi-a spus ca dr care ma supravegheaza in timpul sarcinii nu e aceeasi cu care o sa si nasc
m-au apucat fricile alea mari,deoarece o sa nasc prin cezariana si ...

Aici nu se naste ca in RO, la cerere. Dr. monitorizeaza sarcina, la momentul X nasti la spital cu moasa care e in tura (natural), daca sunt complicatii vine dr care e de garda si te rezolva. TTrebeie sa te inscrii la spitalul la care vrei sa nasti cu vreo 2-3 luni inainte de termenul de nastere si atunci iti explica ei mai multe.
Sarcina usoara in continuare, nu uita sa ceri de la cabinet lista cu moase, sa suni una prin luna 3-4 de sarcina savina la tine dupa ce iesi cu bb din spital (e platita de casa de asigurari aceasta hebamme, deci e pacat sa pierzi oferta).

Puiu' esti o dragutza si ai doi copii dulci foc . In legatura cu cererea sotului, trimite-mi te rog pe PM o adresa de mail sa iti dau in particular mai multe tipsuri.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna seara

LA MULTI ANI YASMIN !
Claudia - distractie placuta
Anda - cum ti-a scris si AdinF te vor incerca sa te convinga sa nasti natural , si cu mine asa au facut dupa 16 ore de chinueala mi-au facut PDA ( cu care a mai durat inca 3 ore )si mi-au zis ca daca nici asa nu o sa nasc doar atunci imi vor face cezariana , iar cu dr. nici eu nu am nascut cu medicul care ma supravegheat.
Despre noi - suntem bine , eu cam obosita , mama sapt viitoare sambata merege acasa si raman singura cam atat.
Sa aveti o seara buna. Va

Monik www.onetruemedia.com/my_shared? br / z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput