Vitamine romanesti in Germania (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

4 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

4 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen75210 spune:

Buna Seara tuturor si bine v-am gasit..sunt noua pe forum si ma bucur sa va cunosc.. o seara placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Claudia, cred ca esti in febra pregatirilor de bagaje pt plecat in Ro . Am dreptate? Si eu astept sa vedem daca/ce imi raspund cei de la tarom, ca sa pot pleca singura cu amandoi copiii la mama in septembrie.

Karmen, bine ai venit. Te primim cu bratele deschise. Ne mai povestesti ceva de tine?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Claudia, cred ca esti in febra pregatirilor de bagaje pt plecat in Ro . Am dreptate? Si eu astept sa vedem daca/ce imi raspund cei de la tarom, ca sa pot pleca singura cu amandoi copiii la mama in septembrie.

Karmen, bine ai venit. Te primim cu bratele deschise. Ne mai povestesti ceva de tine?

Iubita mai rau ca febra.......sevraj deja imi trebuie aer de Romania nu stiu cum sa-ti spun dar bagajele sunt gata si abia joi seara plecam ,pun pariu ca iara voi plange pe la Cenad in vama,de se vor uita vamesii lung si intrebator la Helmut :)))))))))),sper sa gasesti ceva bilete bune sa poti pleca si tu in ro cu copiii.
Monik daca mai ai timp sa citesti,vreau sa -ti spun ca sunt alaturi de tine si voi fi mereu,chiar daca nu vei mai fi aici, ma gandesc la tine si sper sa te indrume Dumnezeu pe calea cea buna, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata tu si copilul tau,asa cum meritati si pe cei ce ti-au facut rau sa ii pedepseasca asa cum merita.
Codrutaaaaaaaa ai ajuns home mama,cum e?
Adina te.ai repatriat de la sarbi?
Puiul,Angi ma bucur ca sunteti bine.
Anda felicitari,sper sa gasesti un medic roman cu care sa te intelegi mai bine in timpul sarcinii,e necesar ptr linistea ta sa poti comunica bine cu medicul.
Ioana cum e cu Miki la bord,vad ca esti mai tot timpul plecata.
Carmen bine ai venit,mai ai cateva mesaje de scris si scapi de moderare .

4 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna fetelor

Claudia - mrs de incurajare .
Karmen - bine ai venit.
Mariana - sper ca esti bine ,nu am mai reusit sa te sun , dar in in zilele astea iti promit .
Eu sunt ocupata , umblu sa rezolv toate actele .In rest suntem bine.
Acuma va las ca mai am treaba . Va doresc o zi buna si va

Monik www.onetruemedia.com/my_shared? br / z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Karmen - bine ai venit la noi!
Anda - felicitari si o sarcina usoara!
Clau, inca putin si pleci, nu uita sa te si intorci Distractie placuta! Vezi nu mai boci la vama ca-ti vor lega vamesii barbatul

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Clau, inca putin si pleci, nu uita sa te si intorci Distractie placuta! Vezi nu mai boci la vama ca-ti vor lega vamesii barbatul

asta si vreau, sa il lege sa numai plecam de acolo

4 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Neata poftiti la o cafea aburinda si o zi frumoasa va doresc.
Clau spor la pregateli pt drum si un concediu placut.
m0oniik numai bine iti doresc.
Mariana ne vedem duminica la biserica.

pt toate fetele

Mergi la inceput

Cristina La multi ani! sa ai parte de tot ce e ami bun in viata, sanatate si fericire alaturi de cei dragi
Ioana mersi .

4 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput