Vitamine romanesti in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 4
claudia74 spune:
back zu hause Miha te iubesc stii!!!!!, Adina the same .
Monik iubita astept vesti de la tine.
Restul trupei .
15 days remaining till
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Wow Rozii m-am uitat in blogul tau Te iubesc mult
Duamna, te tzuc pe tine, pe sashu´ tau si printesa mica . Mulumesc.
claudia74 spune:
Hi Mädles
aici cateva poze de la ziua lui Miha.
15 days remaining till
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Buna dimineata trupa.
Frumoase poze, petrecere pe cinste.
La multi ani! tuturor ce-si serbeaza azi ziua de nume, sau care au sarbatoriti in familie.
La multi ani! mami meu,te iubesc si abia astept sa ne vedem
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puiul11 spune:
I_ulia la multi ani de ziua onomastici, sanatate si multe bucurii.
La multi ani celor ce serbeaza astazi onomastica de Sf.Ilie.
Frumoase poze se vede ca v-ati distrat fetelor.
miraklucker spune:
Miha. Multa sanatae si fericire!!!
...eu c-am rar. Da, stiu. Asa vrea sa pot sta mai mult cu voi, dar cand?? Azi a fost rpima zi de munca de dupa vacanta. La ora 10 m-a recuperat barbatu de la gara. Cred ca incep serios sa-mi caut altceva.
http://picasaweb.google.com/miraklucker/IunieIulie09#5360649822974072626 , de aici cateva poze de pe munte si de prin prejur.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
angiuta spune:
Mai dar astazi nimeni nu da cafea? Macar acum la pranz daca nu dimineata
Pe unde umblati fetelor? in concediu? la munci?
Plictiseala mare....noi avem vacanta si incerc sa-i fac piticului in fiecare zi un program cat de cat, azi dimineata am desenat, acum doarme si dupa ce papa iesim si noi un pic in fata blocului la grapa cu nisip. Miine cred ca facem un colaj...greu tare fara gradintita, saracul copil se plictiseste, s-a saturat de toate jucariile...
Pupici si mai scrieti!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
puiul11 spune:
Neata poftiti la o cafea , la o mica poveste, haideti mai fetelor chiar lasati sa moara si acest subiect?
Clau cum iti mai merge?
Mariana cum te mai descurci?
YASMIN ai fost la dr,cum te simti?
MIKI inca cred ca nu si-a revenit dupa chef
miraklucker frumoase poze,si pe unde ati mers se vedeau peisaje frumoase. Mi-ar placea si mie dar ne mobilizam cam greu.
si la restul fetelor numai bine
ramonaiani spune:
Azi am reusit sa dau si eu drumul ca PC . M-am uitat la pozele Mirei - m-a distrat intrecerea de omizi. Ai niste copii superbi .
Ioana . Facem bine. Ma simt mult mai in forma decat cand eram gravida, in ciuda faptului ca alaptez destul de mult. Azi i-am dat insa suzeta lui Daniel (pt prima data), ca daca ar fi dupa el, toata ziua ar sta 'conectat' la sursa de lapte .
Saptamana viitoare vin socrii la noi, pt botez, apoi plecam si noi o saptamana in concediu - undeva prin munti (in DE) ca Daniel n-are inca pasaport si nu ma risc sa trec nici o frontiera.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la