Vitamine romanesti in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Kea spune:
Am revenit
Mie mi-a scris candva prin februarie Claudi@ ce continea bagajul ei de spital, daca aveti timp sa cautati... Am avut salvat, dar am sters de curand. Si eu ce m-am mai stresat!!! Pana la urma nu trebuia sa contina nimic deosebit, mie mi-au trebuit multe bluze ca le manjeam intr-o veselie cu lapte. Deci ceva de imbracat zilele alea prin camera,sutiene de alaptat, papuci cu care sa poti intra sub dus, gel de dus, sampon, pieptan, periuta de dinti, pasta, chestii din astea. Tampoane de sani si tampoane din celelalte de diferite marimi, chiloti de unica folosinta, toate astea le primiti de la spital. Iar pt copil numai ce va trebuie la iesire din spital.
4 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Dana, gaseste-ti din timp moasa. Mie mi-au spus multe cunostinte ca moasele le-au intrebat in spital daca au deja pe cineva si ca ele de acolo le-au ales. Ei bine, eu am nascut la 20 km de casa si nu s-a oferit nici una pe motiv ca-i departe. Cand am sunat la altele, mi s-a reprosat ca n-am luat legatura cu ele mai devreme. Revin! Keutu cheliutu 4 luni |
Am gasit deja o moasa. Mersi.
------------------------
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Albume foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
citat din mesajul lui Kea Am revenit ![]() Mie mi-a scris candva prin februarie Claudi@ ce continea bagajul ei de spital, daca aveti timp sa cautati... Am avut salvat, dar am sters de curand. Si eu ce m-am mai stresat!!! Pana la urma nu trebuia sa contina nimic deosebit, mie mi-au trebuit multe bluze ca le manjeam intr-o veselie cu lapte. Deci ceva de imbracat zilele alea prin camera,sutiene de alaptat, papuci cu care sa poti intra sub dus, gel de dus, sampon, pieptan, periuta de dinti, pasta, chestii din astea. Tampoane de sani si tampoane din celelalte de diferite marimi, chiloti de unica folosinta, toate astea le primiti de la spital. Iar pt copil numai ce va trebuie la iesire din spital. Keutu cheliutu 4 luni |
Mersi mult ptr mesaj.
![](floare.gif)
------------------------
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Albume foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
iara va spun noapte buna fetele, numai la orele astea mai intru, numai treaba toata ziua, acu ma duc la dus
La multi ani Mariilor pt. maine, sa-ti traiasca fata Alexandra! cum merge treaba la casa?
va pup,
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
puiul11 spune:
LA MULTI ANI, DAVID!!!!!!!!!
Neata va poftesc si la
La multi ani tutuor celor care serbeaza astazi zuna onomastici de SF. Maria, numai bine si multe bucurii
trischa spune:
Buna dimineta!
La multi ani,David!!!Mirabella sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!
La multi ani tuturor Mariilor,o zi frumoasa sa aveti si multa sanatate!
trischa spune:
citat din mesajul lui dana n. Buna seara! Ma bag si eu in seama. Cateva sfaturi ptr o viitoare mamica aveti? Ce ar trebui sa contina geanta ptr spital? Sau orice sfat mi-ar fi util. ![]() ------------------------ ![]() ![]() Albume foto |
Pe langa cea a scris Kea sa nu uiti aparatul de fotografiat.In rest fi fara grija ca nu-ti trebuiesc multe chestii.
claudia74 spune:
SA TRAIASCA MARIILE IN FRUNCE CU MINIE
LA MULTI ANI DAVID Mira sa traiasca baiatul sa va aduca numai bucurii in viata.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
La multi Ani!David, sa cresti mare si voinic, Alexandra, a-ti traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii.
La multi ani! tuturori celor ce-si sarbeaza azi ziua de nume, inclusiv Claudiei
.
Clau, nu stiam ca Laura e cantareata.
O zi minunata si insorita va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Ioana gotta be kidding, serios nu stiai! pai e fala banatenilor laura laurentiu, una din preferatele mele inainte sa stiu de cuina ei banateana
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'