Vitamine romanesti in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
celesta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claudia74
sa nu fie cu ochi ceva,sper ca ti-ai facut tema de casa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ioana ![]() suntem in ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Ce ochi mai Clau ca inca nici nu am intrat in perioada recomandata de insamantari
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miraklucker spune:
Kea, si noi am fost in kinderhotel. Odata in austria si in iarna in Südtirol. Corinna are dreptate. E minunat. Vezi doar ca nu toata au kinderbetreuung pentru bebei asa de mici. Dar sunt si care au.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
AdinaF spune:
e musai sa am grija de-acum cum vorbesc in prezentza copiilor.
Ieri vroiam sa intru pe un drum natzional si numai nu ma lasa niciunul sa intru pe banda de acceleratzie, la care mi-a scapat "Ars_ _löcher!"
Fabi povestea mai tarziu scena lui tac'su, la sfarsit adauga: "Locharscher!"
claudia, felicitari pt titlul obtzinut. Tb sa bag un ochi la tine intre retzete ca am asa un chef sa incerc retzete noi (sper sa ma tzina). Cand revii in patrie?
celeste, esti nemtzoaica sau mai dureaza ?
Gute Nacht!
claudia74 spune:
Ioi Adina nici io nu ma prea abtin la volan si Andi repeta de zor tot ce aude
no las ca nu-i bai, asta e viata
, mey io fac bagaje,azi plecam, ne auzim dimineata de la nemtia
, va las ca am treba cat caru
kiss u all.
suntem in
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AdinaF celeste, esti nemtzoaica sau mai dureaza ? Gute Nacht! Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006) |
Oh, inca nu.... de abia am facut dosarul cu tot ce mi-au cerut ei (am primit o lista amanuntita de la Landratsamt) si urmeaza sa-l depun zilele care vine la mine la Rathaus (oricum mi s-a spus ca tipa care trebuie sa se ocupe de dosarul meu e in concediu medical pana la mijlocul lui august si vetretera ei nu da decat informatii si atat)
Tu cum stai cu actele? Pe unde ai ajuns cu procesul de einbürgerung?
AdinaF spune:
celesta, eu am strans toate actele, imi lipseste testul pt care nu am cap momentan sa invatz acum si nici la curs nu prea pot sa merg . sper sa-l pot da prin sept acolo.
claudia, drum bun incoace, nu as putea spune ca esti tare entuziasmata
claudi@, voi cum suntetzi, cum a fost nunta lui fratelo, cand revenitzi? acum cateva zile am trecut prin Schweikheim, si copiii au recunoscut ca pe-acolo pe undeva statzi voi. nu-mi mai trebuie navi :).
o zi frumoasa va doresc!
celesta spune:
Adina stai ca de acum vine circul Pe lista scrie ca ne vor invita si la un interviu pe noi amandoi din care sa-si faca o impresie daca ne-am casatorit asa de dragul vizei sau din alte motive... M-a umflat rasul cand mi-a spus functionara... Ca in filme, ce mai... Cine a vazut recent la kino Selbst ist die Braut stie despre ce vorbesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Yasmine/Yasmine.jpg)
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Ioi Adina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kiss u all. suntem in ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Sa nu-mi vii fara un darab de telemea putin sarata
![](pupic.gif)
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
noapte buna va spun, nu am timp ziua, ba prin casa, ba la baumarkt, trece timpul...
maine ne apucam de pus antena, deci clau (daca tot vii!), daca nu ne iese ceva te sun sa vb. baietii intre ei despre tehnica
tre' sa ajung la consulat la bonn sa-i refac pasaportul fetei, ce acte ne trebuie si e nevoie de programare, sa sun inainte?
corina scuze, n-am stat in mannheim nici o noapte, doar m-am dus si l-am "extras" pe al meu de la vapor si repede acasa, daca reusesc sa gasec timp te sun inainte
va pup pe toate!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)