Vitamine romanesti in Germania (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

fetelor ce stiti despre legarea trompelor?se poate face asa ceva,la cerere in cazul unnei operatii de cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neata

We placut

AMR 13z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

neata, mersi miki, dorm pe mine, a fost luna plina, ceva?...
anda eu stiu ca se poate, a facut cumnata acum multi ani in ro
eu am sterilet imediat dupa nastere, acum al 2-lea, si p. mine e f. ok

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

la multi ani,Iris!!!!!!!!!
Sanatate si multe bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

la multi ani IRIS! sa-ti traiasca fata iulia!

se vede ca dormeam la mesajul de dimineata

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

trischa, daca te rog si ai putizn timp imi dai si mie pe Pm detalii despre unde v-atzi cazat (eventual adresa?), cat de departe de mare, si despre statziunea in sine? Am vrea si noi sa mergem 3-4 zile asa de proba. Merci mult .

LA MULTI ANI Iris de i_ulia!

LA MULTI ANI si mamei mele cu permisiunea voastra , sa aiba viatza lunga si multa sanatate !

Mergi la inceput

trischa am vb cu sotul si am vrea si noi mai multe detalii,poate aici sau pe pm multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Anda, eu mi-am legat trompele la a treia cezariana. am hotarat impreuna cu medicul. Pentru mine a fost cea mai inteleapta hotarare, la cat de repede am ramas gravida de fiecare data nu mai vroiam nici o alta surpiza. Daca esti sigura ca asta vrei vorbeste cu medicul, nu cred sa fie vreo problema.
Iris de Iulia

...noi cu caldura asta suntem mai tot pe strand. Muuulta lume, dar copiilor le place sunt tare fericiti. Oricum a fost probabil ultima tura azi. De luni incep in forta serviciul si cei mici. Clasa I la scoala si clasa I de gradinita

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

neata
Ozi frumoasa alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata!
Fetelor,eu cu drag va spun dar prea multe nu stiu nici eu.
Noi ne-am hatarat pt Medulin atunci cand din intamplare am vazut intr-o reclama ca ar fi strand cu nisip si nu ar fi departe tare.Cu 10 km inainte de Medulin e statiunea **** unde am intrebat de cazare si am vizitat si o locuinta,frumoasa si curata,dar nu ne-a placut plaja.La Medulin am fost intai si am vazut plaja care noua ne-a placut si apoi am intrat in primul birou turistic si am cautat cazare.
Birou turistic gasiti peste tot aproape de sosea si in care se vorbeste germana.Intati acolo si va spuneti dorintele,ei va arata ce au si de ceva va place vine proprietarul si mergeti cu el la fata locului si hotarati.De platit o faceti la agentie unde va lasati si datele si primiti chitanta.Daca in primul birou turistic nu gasiti ce va place cautati cca 15 m urmatorul birou.
Noi am avut o locuinta frumoasa sus pe un deal in centrul satului si desparte de plaja,la cca 2 km.La plaja am mers cu masina,exista parcare fara plata aproape de plaja.
De mancat va recomand rest MIMOZA unde am mancat bunatati de toate felurile.
Noi am plecat marti dimineata din München si marti dupa-masa eram cazati si faceam baie in mare dar asta a fost martea.Am inteles ca la sfarsit de saptamana e mereu stau pe drum,in Germ ,in Austria si la tunele mare aglomeratie.De pe doua benzi se ingusteaza pe o banda la intrarea in tunele-nu la toate-si se sta mult si bine.
Deci..atentie cand plecati.
Nu stiu sigur cand incepe ziua de cazare-cred ca la ora 14- dar in ziua plecarii la ora 10 dim trebui eliberata locuinta.
Banii folositi sunt kuna.1 e-7,15 kuna,si cititi cu atentie de au sau nu comision la casa de schimb-in parcare la lidl e o casa de schimb cu 0,3 % Comision,in rest nu am vazut.
Daca mergeti la Medulin si vreti sa stati pe o plaja fara nisip cu multe stanci,pini si mare involburata va recomand LIJZNIAN,un sat la cca 2 km de Medulin.
Plaja de la Medulin e publica se face curat dar mai sunt indivizii care uita sa-si duca la cos diverse..noroc ca nu am vazut multi.
Papuci pt intrat in apa v-as recomanda sa aveti,daca nu va puteti cumpara si de acolo,doar ca sunt mai scumpi ca aici.
Orice cumparati de la tarabe se negociaza.
Adesa de unde am stat am sa v-o trimit cred ca diseara-cartea de vizita e in masina si masina printr-o parcare undeva.
Vinieta cumparati in Austria valabila 10 zile,in Slovenia se poate cumpara pe 7 zile-costa 15 e si e cea mai ieftina-
Tunelele se platesc la intrare.
Daca mai aveti intrebari,cu placere.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput