Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

NikOle,
fara orgasm si fara sperma in vagin uterul nu are motive de contractii. poate doar colul a fie suparat, daca e mai sensibil. nu-l invinovatzi pe saracul sex de toate cele, ca e si el bun (doar l-a adus pe bebe, nu?)

Dupa analize adanci, eu mai am o suspiciune, confirmata si de dr. azi: duminica am fost la o nepotzica la ziua de nashtere, cu mashina si la restaurant apoi: am stat o zi intreaga in fund (pe nishte scaune incredibil de incomode), plus 5 ore pe drumuri romaneshti/de tara in mashina. nu creadeam, dar dr. mi-a zis ca am presat prea mult si asta dupa 2 sapt de stat acasa si menajat, asa ca e posibil sa fi fost un discomfort de la asta. seara am avut intr-adevar dureri de burta, dar eu credeam ca de la ce am mancat: ciorba de fasole in paine, ca nu m-am putut abtzine cand am vazut pe meniu...

asa ca, vezi si tu, poate e ceva "greshit" de vina si nu

Cris, 12+ si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui masinutza

andre_lina te rog sa te linistesti si nu te mai gandi asa departe, tu ai citit ce ti-am scris, dar eu am vazut acel ingeras, e o minune de copil....si bineinteles ca-ti iesea pana acum la eco, si la 3 D si la 4 D se vede...
eu incerc sa ma gandesc ca totul e ok cu toate ca sunt la prima sarcina si sunt destul de panicata,de ce azi am greturi maine nu, daca copilul meu pateste la fel ca si ,,n,, si tot asa .m-am inscris pe forum , m-ati incurajat si ma simt o norocoasa ca v-am cunoscut
imi cer scuze daca te-am agitat, (dr i-a spus tipei ca este acel caz 1 la 1.000), deci imi pare rau

Masinutza, nu iti cere scuze, nu tu esti de vina pentru ingrijorarea mea. Eu m-am documentat pe net in urma ecografiei...si de acolo toate temerile.
M-am zbatut mult sa obtin o programare la Polizu pentru linistea mea.

Nu am pace pana nu stiu sigur.

Multumesc larisel de incurajari... dar stii cum e. Pana nu vezi cu ochii tai...

Va pup! Sanatate multa!

cu 16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

scuze, vreau sa fac o proba la un babyticker haios, sa vad daca apare la semnatura

Cris, 12+ <object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cris dogarel&year=2010&month=1&day=26&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cris dogarel&year=2010&month=1&day=26&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

hmmm, nu cred ca ma pricep

Cris, 12+ si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

ce m-am amuzat! merci cris.dogarel! i-am citit si sotului . a ras si el . felicitari pentru bb! asa e, cum zici, important e sa avem si noi moralul ok pentru bb, ca ne simte cum si noi il simtitm. cand bb-ului nostru nu ii place ceva, ma ia o ragaiala de bautor de bere inrait! abia pot sa vorbesc!

fetelor, va pup ca nu mai mai citesc si scriu pana maine/poimaine seara!

aveti grija de voi!

Mihaela 13+

bebe mic

poze cununie

poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Nu stiu daca ati vazut pozele astea, pe mine m-au fascinat, chiar daca sunt la a treia sarcina.

http://www.youtube.com/watch?v=pJI_ZaKeddc
http://www.youtube.com/watch?v=PC7YchfkS3g&feature=fvw

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna sesara burtici,

cris, emma nu e puiul meu este ingerasul unei colege de forum, aidaciolac. nu voi uita niciodata licuriciul scump si lectiile de viata pe care ni le-au dat amandoua! e un semn de recunostinta si amintire dar daca creeaza astfel de confuzii ma gandesc sa il sterg...desi ai sa vezi multe persoane pe forum cu aceasta semnatura..

nerantula si gamaioana, sunt alaturi de voi! din pacate si eu am trecut prin asta si stiu cat e de dureros. Dumnezeu are planurile Lui cu noi si uneori sunt de neinteles..

onitza, nu anula programarea. cand o sa-i spui varsta sarcinii o sa stie ce sa-ti faca. mie la 12 sapt mi-au masurat multi parametrii la puiut, e pacat sa nu o faci!

andrelina, nu te speria! pe net gasesti tot felul de grozavii, de obicei sunt prezentate extremele. dr Pop am inteles ca este foarte bun, ai incredere ca va fi bine!

era sa uit: felicitari cris pentru eco!

14+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna gagici, iar ati vorbit o gramada fara mine .

Ma bag si eu in subiecte. Am luat doua kg si deja mi-am luat blugi de gravi. Nu-mi trebuie deocamdata dar fiindca eu nu pot improviza cu rochii sau fuste mai largi vreau sa fiu pregatita. Ca atare doua perechi de blugi noi ma asteapta...

Fetele care fac bitestul. Intrebare: Mai faceti si triplutest?
Ma macina curiozitatea pentru ca mie doctorita nici nu mi-a pomenit de bitest.

Eu am o formula de eliminat greturile de dimineata, dar nu cred ca merge la toata lumea. Ma trezesc la ora 5 - mananc un fruct si ma bag din nou la patut. La sase mananc pufuleti, biscuiti d-astea, la 7 ma trezesc de-a binelea, ma spal, ma aranjez si ma uit la tv pana la 8 jumate cand plec la serv. La mine functioneaza ceas - n-am avut probleme decat cand trebuia sa plec de-acasa la 7 dimineata. In schimb prietena mea cea mai buna sufera si de greturi si de somnolenta, asa ca nu-i iese. Poate mai incercati voi, dar daca nu merge sa nu aruncati cu rosii in mine. Apropo, mananc rosii in disperare (eu mancam un kilogram pe vara...).

danutza84 trebuie anuntat la serviciu dar nu e o regula cand. Trebuie insa sa mergi cu adeverinta si cu adresa ca sa poti beneficia de zilele libere legale si ca angajatorul sa poata sa-ti caute inlocuitor (daca e cazul, adica daca stai doi ani in concediu).
Apropo eu am trecut peste hopul cu anuntul, l-am facut pe mail pana la urma, am prins o zi mai usurica si toata lumea era in birouri, asa ca a mers ca pe roate. Si oficial am depus hartiile, la cateva ore de la anuntul catre colegi.

M-a binedispus povestea cu taticul in spital. Sotul meu a fost distrus cand la al doilea eco nu l-au lasat sa intre (la primul se vazuse doar saculetul si eram infricosati). Cred ca am stat mai mult de 30 de min inauntru timp in care el statea pe hol si murea-invia. Cand am iesit m-a luat in brate inainte sa-i zic ca e bine merci bebu si m-a strans cat sa nu-mi mai dea drumul. Dupa ce a auzit ca-i bine, s-a uitat si la poza (el stie ce a inteles de acolo), a luat mapa si dus a fost, a lasat portofelul la casierie... Nu mi l-am imaginat niciodata asa emotiv, chiar aveam momente cand mi se parea foarte rece si calculat, dar acum...

Gamaioana si Narantula, sunt alaturi de voi si sigur o sa fiti protejate de bebe din ceruri.

Fetele care stiu deja ce au in carucior felicitari, vrem si noi (mai ales eu care sunt in joc de glezne pentru nume).

Hai ca v-am scris si eu o gramada.
Va pup si aveti grija de voi si de bebeii din burtici!

14+

Mergi la inceput

Nu puteam sa adorm fara sa vad ce mai faceti pe aici..m-am linistit sunteti bine.

Eu incerc sa indepartez gandurile negative. Tb sa vad partea plina a paharului, ceea ce va urez si voua!

Intr-adevar, pe net e inspaimantator, dar nu seamana deloc cu ecografiile mele. Am cercetat, am comparat, m-am imbarbatat. Tb sa fie bine!

Va pup, noapte buna!

primele poze

Mergi la inceput

Cristies eu am facut bitestul a iesit bine si prin urmare nu mi-a impus triplul test. A zis ca nu este necesar daca a iesit bitestul ok. Dar ramane la alegerea fiecarei mamici, pentru linistea ei.

Va pup!

primele poze

Mergi la inceput