Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 19
micola spune:
saluatare si de la oltenii de noi...
ce bine e la tara...
momentan Alexutu doarme, iar ma-sa sta la soare, cu inghetata in mana
si citeste pe forum..la cat de recuperat s-a incins tastatura de la laptop
(o avea ceva?)..dar macar merge netul mai bine afara decat in casa..Alexutu e super fericit si rasfatat aici, de strabunici, e incantat de pui, sta in carut la 45 de grade, cea mai sus treapta la carututul de bebe, si se uita la pui...nu zice nimic cate o ora..de mancat , mancam fructe dimineata, i-am pus si zarzare si-i plac, la pranz morov si cartof, la care se stramba dar deschide gurita sa-i mai dau si seara cereale cu laptic de al meu..apropo de asta, ma bate gandul sa-i cumpar o cutie de lapte praf special pt cereale, ca altfel papa numai tzitzi, dar imi zice lumea ca se nvata cu ala ca e mai dulce...dar daca ii dau doar seara, un pic, cu cereale??? ce ziceti?
in fiecare zi se trezeste la 7 dimineata, si il scot imediat in curte, ii place f mult, ca tocmai atunci da mamamie drumul la puisori..pe la 9-10 se culca la loc si cand se trezeste papa fructe si laptic, apoi iar doarme si papa legume si tzitzi, apoi iar somn, cereale si tzitzi. Seara ne culcam pe la 10 11 si ne mai trezim o data in cursul noptii, apoi direct la 7 dimi..ce m-oi face acasa cu el, ca nu e chiar asa de simplu de scos la 7 dimi din casa, pe scari, cu carutul..pun poze pe mail cu masa de legume si cu puii
Acu' se intoarce si in somn, doarme pe burta, de cand imi doream eu sa-l vad asa, dar daca il puneam eu pe burtica, el hop cu capul in sus si se ducea si somn si tot
Naty,, concediu placut, profitati din plin de vacanta!!!!
Serene, sa stapaneasca Dariuta sanatoasa carututul, bine ca l-ai cumparat, stiu cat ai cautat si cat iti doreai sa-i cumperi, asa sunt si eu, cand imi intra ceva in cap, nu ma linistesc pana nu-l am! E f frumos, m-am uitat si eu pe site
. are si pozitia perfect orizontala, deci poate dormi comod, se strange cu o singura mana...Bravo, ai facut o alegere f buna! Si...gura lumiii...sloboda
Vladut si Alex sunt niste scumpici, ce prieteni sunt ei deja, bun venit, Capshunica si Rares Alexandru
anca, si eu tocmai m-am certat cu sotu' ieri din acelasi motiv...aproape niciodata nu-i pot da copilul ca sa fac si eu altceva, ba e cu tigara ( de cele mai multe ri), ba e la calc, ba nu stiu ce mai face...i-am zis ca daca era fata ma gandeam ca nu e multumit, ca el si-a dorit baiat, dar asa...Nu mai zic ca daca e nevoie sa plec iese cu scandal, sa vin repede, sa tin tel la dispozitie...e f stresat ca daca plange de foame nu are ce sa-i dea, daca regurciteaza, nu stie ce sa-i faca
. cu carutul il duce, stau si 2 ore, dar asa, acasa..daca sunt eu, de ce sa se mai complice el? Daca nu sunt eu si se trezeste bebe, normal ca se duce la el, il ia in brate, il schimba de scutec, il imbraca...
si, in ultimul timp, nu prea mai sunt eu prin preajma cand se trezeste bebe, tocmai sa-l fac pe tati sa vada ce inseamna bebe...uneori ii face el si baita si masaj, ca cica eu nu-l tin bine, si nu-l ung bine
Fug sa dau apa la gaste si sa fac o ciorbita de cartofi si teci de fasole verde cu usturoi ca mamaie tine post azi..pe mine nu ma lasa...ca alaptez..asa cum nu ma lasa nici sa nu mananc seara...
. Mai e un pic si vine mamaie de la camp, e la strans paiele de la grau, cu tati de bebe![]()
Inainte de tara mai dadusem un kg jos, dar parca nu as cere inca floricica, ca mamaie a facut numai gogosele si numai mancarica buna zilele astea...sambata mergem la Pitesti si ma cantaresc si raportez atunci, daca oi mai avea ce...
. Luni facem vaccinul de 6 luni si marti..back to Olt ca prea e bine
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
Capshunica05 spune:
'Neata tuturor!
La multi ani sarbatoritilor de azi!Sa cresteti mari, Paul si Maya!![]()
Bebelusi,si al meu se trezeste peste noapte-ma gandesc ca e de la caldura...Daca la voi e Carrefour si ai drum,poate ne aduci si noua biscuitei din aia grozavi.![]()
Si eu ma gandesc sa il duc pe Alex la bunicii lui, sa se obisnuiasca cu el.Maine le facem o vizita, sa vedem cum ii place nazbatiosului la curte...Ca daca nu prea mai am laptic-numai 40 -80 -100ml /zi...cred ca o sa trecem numai pe lapte praf...si atunci il pot lasa linistita la ei.
Am obervat ca numai dupa o luna poti pune poze la galerie?
hihi mai am de asteptat ,nu gluma...
O zi super pt toata lumea!

ada_coman spune:
Capshunica bine ai venit!
Sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos
Poti pune poze, fie facandu-ti cont pe un site gratuit, fie direct pe mail-ul comun.
Ai PM de la mine. 
La multi ani licuricilor de azi: Paul si Maya
sa cresteti mari si sa fiti sanatosi. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
cami_antonia spune:
neata si de la noi
mi-a venit iar tanti care se ocupa de ANTONIAAAAAAAA ... nu de alta da ma apuc iar vertiginos de tezaaaaaaaa
va urez o zi placuta
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
IRINA.C spune:
pfuuuu ce cald e domne....Andrei al meu nu mai vrea nici vb sa pape..nici nu ma mira la ce calduri sunt.Unde sunteti toate????Ciufik e ultima saptamana sau mai ai? cum merge big D?la noi merge ca racu...inapoi![]()
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
micola spune:
cami, spor la treaba!
multa sanatate si putere Alinei!!!
Doamne ajuta!!!
GATA, NOI O VREM PE TIMEA!!!!!!!!!!!!venim in petit!!sper sa nu fie promisa ca Alexutu era f marait cand ma uitam eu pe poze si cand l-am luat si pe el s-o vada:

Romanca Ana e bestiala, in pijamaluta ei si in blugi
Lisa, ce frumos ai ornat tortul..nu mai zic de ce bun o fi fost
David de delia, ce sta el cu funduletul in sus...intre 2 nu te ploua..
l-m vazut si pe Ochila, se face pe zi ce trece mai frumos
Mie imi place f mult cu boticul
cand face boticul incepe sa planga??
l-am vazut si pe Aidan ,licuriciul nostru performant
. Miere, pe unde umbli?
Lachlan e suuperb
, cum doarme el chiar ca Gheoghe dupa coasa, foaaarte satisfacut
asta e ce am vazut recent...oricum, cei mai frumosi licurici ai nostri sunt
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR PENTRU FRUMUSETILE DE LICURICI!!!
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
cristina_27 spune:
Buna fetelor, ce mai faceti? Pupam dulce licuricii .
Astazi ne-a aparut si al doilea dintisor , sper sa mai dureze ceva cu ceilalti. Avantajul ca bebele meu este mereu marait cand nu ii convine ceva : noi nu am observat nici o modificare in comportamentul lui cand i-au aparut dintii.
Inca ne chinuim cu diversificarea asta dar nu prea merge cum vroiam eu. Daca era dupa mine manca de la inceput 200 gr de piure la masa si inlocuiam mesele de lapte dar se pare ca el are alt plan : maxim 100 gr dupa care cateva minute laptic ( cred ca e desertul ). Oare va ajunge vreodata sa manance mancare ?
Noi inca nu am incercat sa il mutam in camera lui si la cat sunt eu de panicoasa nici nu cred ca o vom face prea curand ( eu ma trezesc noaptea sa verific daca respira ... ). Nici macar in patutul de la noi din camera nu l-am mai pus dar il voi pune in curand si, cine stie, poate chiar ii place.
crisspy spune:
Din ciclul "mamici cu burtici":
Cristi2003: mai fetelor
petse tot zice ca ar trebui sa ne straluceasca pielea, sa radiem, sa avem o maciuca de par bogat si stralucitor...
la voi e asa ceva? ca io am tot asteptat sa radiez da nu vad nimic special

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Din ciclul "mamici cu burtici": Cristi2003: mai fetelor petse tot zice ca ar trebui sa ne straluceasca pielea, sa radiem, sa avem o maciuca de par bogat si stralucitor... la voi e asa ceva? ca io am tot asteptat sa radiez da nu vad nimic special ![]() ![]() ![]() ![]() Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242 http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0 http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0 |

Suuuupeerrr tareeeee!!!!
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU