Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Nu-i bai, tocmai ce am zis ca nu-i bai!

Am fost la "pediatru" cu el acum 1o min de cand s-a trezit la "revizie"
: are 7700 gr, 71 cm si pc=43.1cm.Si "pediatra" a zis ca e ok!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Delia bine ai venit in club.noi la fix 5 luni am patit-o...

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

am crezut ca mor de ras de Cristi2003 cu vacantele si pantofii....ai fost bestiala....dar nu suna rau...

Ledi las-o pe nebuna in pace, fiecare copil are ritmul lui.

La multi ani ANDREITA

La multi ani RAZVI

Avem voie sa le dam pepene sau lubenita???

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cristi asa face si David.Sta in fundic ce sta si trage in fata sa se puna pe burtica.

Acum,ca o fi simtit copilul ca ma-sa e nebuna si stresata,copilul s-a pus singur in fundic si sta si se joaca.Iar se pune pe burta,iar in fundic.

Eu i-am dat doar pepene galben.I-a placut.De fapt lui ii plac toate fructele pe care i le-am dat pana acum..Cu legumele are el ce are..ma rog,unele din ele..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata si de la mine

LA MULTI ANI RAZVIIIIIIII ... te iubeste mami de numa' numa' ...sa cresti mare puiule si sa fii sanatos...ca vedem noi cum afcem si cu surioara...

Aaaa...si am primit si mesajul ... Irina...gata m-am potolit...mai am un hopuletz cu fimoza daca stii un doctor bun...let me know...

LA MULTI ANI ADREITAAAAA scumpic ...sa cresti mare si sa ii bucuri pe mami si pe tati...ce mai esti baiat mare...acus-acus te vede mami in picioare...felicitari pt parametri...

Bebelusi ai dreptate ...sa stii ca se lupta pt drepturile surioarei...Doamne ajuta sa vina si surioara cat de repede (adica peste 2 ani)...

Ledi eu zic sa nu te ingrijorezi ...asa mai sunt copiii astia...azi mananca...maine nu...si fiecare cu ritmul lui...am inteles si eu treaba asta dupa 5 luni...

Off Delia... Davidutzul cazaret...

De la ce varsta cu pepenele?? Ca Razvi e mai mofturos la fructe...pana acum numai piersicutzele ne-au placut...azi caisa a fost bleah ...

Noi nu mai mergem la pediatru azi...ca nu poa' mami sa plece de la scarbici ...are ceva daca ii dau eu Rotarixul???...de cantarit oricum tot pe cantarul nostru faceam masuratoarea...diseara raportam si noi parametrii...

Ehe...gata...la munca...

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui yashy

Din ciclul "Ce faceam si ziceam la Odisee pe 16 iulie - episodul vom fi soacre..."
(In ordinea aparitiei:)

Andre_ea: "Vreau fetita. Dar nu prentru ca am baiat acasa, ci pentru ca intotdeauna mi-am dorit fetita. Daca aveam 2 fete nu ma suparam, dar 2 baieti mi se pare prea mult. Si am o vaga senzatie ca e tot baiat."

Leditia: "Andreea,ia partea buna a povestii..daca ai tot baiat,o sa ai 2 fete mai tarziu,adik 2 nurori.:)
In plus roxanaz vrea baiat,poate faceti de-un schimb(glumesc evident)"

Andre_ea
: "Ledi, nurori? Tu nu stii ca nu se inteleg cu soacrele?
Vreau fetita!"

Leditia: "Acu' depinde si de soacra."

Roxanaz: "absolut . noi oricum vom fi toate niste soacre model. hahaha ma tavalesc de ras la ideea ca peste 30 de ani o sa stam pe forum si o sa ne barfim nurorile. o sa facem o sectiune separata cu acces parolat individualizat astfel incat ele sa nu poata citi "

Cristi2003: "am uitat ieri sa va spun ca am fost la dr meu de aici din alba si iarasi l-am vazut pe voinic - e frumos si destept ca mama-sa!!!"; "io stiu ca o sa fiu o soacra naspa rau

da pot fi imbunata cu excursii in tari exotice si pantofi frumosi"()

Roxanaz: #cristi, e bine ca excursiile+pantofii sa vina de la nora sau de la husband?
andre_eo adica..ce? tu n-o sa fii super soacra? pentru anumite persoane selectate fac rost de pass-uri VIP cu parola pentru accesat sectiunea nurorilor, asta ce zici, iti surade?"

Cristi2003: "sa vine de unde or veni - cine-s eu sa stau sa comentez cand primesc ceva moca??? si dupa un concediu intr-un paradis tropical cu pantofi frumosi in picioare, altfel vede omu viata si nora, nu?"

VA URMA...

Adina
Luka(15 mai 2002)
Luis (5 februarie 2009)
obraznicaturile lu' mami

Mey, ce conversatii faine aveam acum un an.
Bine ca n-a fost bun feelingul meu. Am o fetita cu (viitoare) codite.

Din ciclul D: cerealele - yummmi, caisele - mmmmmm yummmiii, legumele - yuck! Perseveram.

Tudor e la tara si mi-e un doooor de el.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ledi, se aseaza singur copilul in fundic? Si tu iti faci griji?

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

antonia mea nu sta in fundulet decat sustinuta
vrea sa se ridice de la 2 luni dar nu am lasat-o
de acum inainte sa invatam ....

offffffff pe mine ma termina teza asta
nu am nici un chef de ea
e data la prof la corectura si eu intre timp mai citesc cate 2,3 carti sa mai bag cate ceva ... si tot asa

LA MULTI ANI GINERICA AL MEU ANDREITA
LA MULTI ANI RAZVI

SA FITI SANATOSI SI VOIOSI PANA LA ADANCI BATRANETE

IRINAC f frumoase pozeele cu bebe

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Ledi, se aseaza singur copilul in fundic? Si tu iti faci griji?

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Da mai,dar acum a fost prima data.Si daca m-a tot zapacit drita aia,deja intrasem in crize,ca nu sta bine,ca nu face nush ce..Mereu vin stresata de acolo.Bine,n-am inteles nici faza cu "nu-mi place cum sta in picioare"o fi vrand deja sa zburde singur..El se propteste in picioare de pe la 4luni si adora sa-l tii...face si pasi(dar asta stiu ca e din instinct)Cel mai tare ma enerveaza ca mi le tranteste asa si nu-mi explica de ce crede ea ca nu e ok si cum ar trebui sa stea/faca copilul ca sa fie ok.
Si cum speram eu ca pana la 12 luni n-o mai vad,acum trebuie sa ma duc peste o luna sa-i faca analize lui David..Iar eu vreau sa merg la pediatra noastra si s-o intreb daca intr-adevar e ok sa-i dau atatea minuni la copil.Nah,daca n-are carente tot ce mi-a zis ea sa-i dau ii pot face rau..Si cand ma gandesc iar la ace,analize,mi se face rau.Ca acum a urlat si cand l-a masurat..de fapt de cum a pus mana pe el a inceput sa planga si sa urleeee.
Si evident cand e suparat incepe cu mamaaaaa..ma-maaaa.
Si inca o chestie si fug..cand am mers la vaccin era si un bb nou nascut..Zicea mamica lui ca avea vreo 3kg si ceva..Ei bine,ma holbam la el ca la masini straine si mi se parea atat de mic..dar atat de mic si de firav.Bag seama ca am uitat cum era fii-miu la 2600.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crispoliss si irinac mercic de raspunsuri

noi tot avem temperatura corpului 37 cu 2 sau cu 3 sau cu 5 ... ceea ce ma scoate din minti ... cred ca voi cere niste analize complete ... ca nu se mai poate ... toti si-au reglat temperatura numai fetita mea ioc ... offfffffff

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput