Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

AJUTOOOOR!!!
am si eu o intrebare,noi mergem la parintii lui cristi la sf de sapatamana,trebuie ca parintii mei sa duca ceva parintilor lui?? daca da,cam ce anume??
acum e prima data cand se vor cunoaste!

multumesc!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Capshunica, bine ai venit! Daca esti prietena cu Bebelusi, esti de a noastra! Ai un baitel tare dulce si motat! Sa iti traiasca!

Oxigen, dr Burnei este si la Euroclinic. Dr Stamate la Medlife.

Bebelusi, bine ca a facut kk pana la urma, puiul scump! Frumoase poze, frumosi baieti!

Cami, nu am uitat, doar ca astept sa se intoarca mama pt ca sa pot iesi din casa. Ne rugam pentru Alina!

Gata cu pauza, s-a trezit Duracell. De aseara ne tine intr-un show, fie e putin racita pt ca a cam tusit, fie ii ies dintisorii pt ca roade tot, concureaza cu Bobby, cainele socrilor.

Aaaa, repejor, Alexia azi a a vut pofta de piersica pt ca m-a vazit pe mine mancand si i se scurgeau ochii. I-am dat doua varfuri de lingurita Avent (f mica) si tare i-a placut. Sper sa nu fi fost rece, ca am luat cu lingurita direct din fruct.

Am fugit dar nu inainte de a va pupa pe toate!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Lisa eu cred ca ar trebui sa le duca parintii tai ceva, ca in orice vizita mai protocolara: flori, o sticla de vin bun, o cutie de bomboane...daca vrei mai mult, poate un obiect bentru casa, ceva decorativ...Eu ultima oara intr-o astfel de vizita am dus un bol de lemn, un pot-pourrie si o lumanare decorativa, cumparate de la Bamboo, nu stiu daca la Cluj este, dar sigur sunt astfel de magazine.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Crocantico, ai PM . Spor la shopping.

Arriel, nu ai activat PM-ul! Nu pot sa-ti dau...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna si de la noi!

Intr-un tarziu aparem... de obicei suntem mai matinali...

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Aidan de Miere si Andre-Valentin de Crysyana

O zi plina... de chestii neplacute...si birocratice... Dar am reusit sa completez azi hartogaraiele pentru asa-numitele "Working Tax Credits" - fel de fel de cifre referitoare la veniturile noastre pe anul financiar 2007/8 si 2008/9 gen aduna aia, scade ailalta- pe baza carora ne intra niste banuti. Muuulti... imensa suma de 80 lire pe luna... da's buni si aia. Cica din toamna, dupa ce incepe bebe sa mearga la child-minder va trebui sa luam din nou legatura cu ei ca Lynn e child-minder acreditat la consiliul local si teoretic ne dau ei inapoi o parte din ce ii platim ei. Bine ar fi!
Acu' am pus si de o ciorba de cartofi (nici nu ma uit la retetele de tort ca cica iar is la dieta), bebe doarme... liniste si pace.

Cami... oooofffff ce vesti...Multa, multa sanatate Alinei si voua putere! Mi-e si frica sa intreb... medicii ce zic? Ce tratamente au in vedere?

Bebelusi, welcome back ne-a fost dor de tine! Uff sper sa-i treaca lui Vladut constipatia!

Capshunica, bine ai venit in gasca! Sa-ti creasca mare-mare baietelul

Am vazut pozicile cu Vlad si Alex (sau preferati sa-i ziceti Rares?), ce draguti sunt! Si ce ciuf vad eu acolo !!

Criss, in Mongolia! Wow ce fain! Dar de ce tocmai acolo? Din motive de servici sau .. altele? O sa fie complet diferit ce Chicago sau California... dar va fi o experienta faina pentru voi toti! (si noi ne-am duce... oriunde... ne-am cam saturat de Glasgow )

Lisa, cand s-au intalnit parintii mei cu ai sotului ai mei au venit cu oaresce chestii traditionale de Romania, daca nu ma insel set de fata de masa brodata in motive traditionale +servete - deci ceva pentru casa, iar eu au primit un set de cupe/pahare pictate - deci tot ceva pentru casa.

Arriel, puiuta mica! Noi pentru dintisori am luat Bongela pentru copii... da' tot Sophie e baza... sau degetul lu' mami/tati.

Crisspy, eu amestec de toate cele... cereale de la Cow and Gate cu piure-uri de la Hipp ... le mai lungesc cu laptic de la mine... mai bag niste banana pasata...atata vreme cat bebe papa e ok

Flowerbee, sa-i fie de bine piersica la Alexia. Si lu' Mister ii place piersica mama-mama

Am intrat pe gmail si am vazut pozici super-faine cu Aidan cu palariuta, Arianna cea ochioasa, Ochila papacila, David cu gascuta lui, toti bebelusi cool si Anusca cea draguta (Lisaaa... tu ma sabotezi aici... ai strecurat poza cu tortu' intre pozele cu fata!)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

asa m-am gandit si eu,lucruri de casa,dar tata are niste idei.in fine,eu le-am luat un expresso machine.
a sa va dati seama de cum e tata,timp de 22 de ani at am stat la ei in casa,eu am primit cadou ciorapi de matase,faza e ca eu nu purtam /port fusta sau rochie EVER,am sertarele pline

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Alina mercic pt site ...dupa ce ai pomenit pe forum de produsele astea i-am gasit si eu pe net, da' nu stiam daca vb de aceeasi magazin. Vad ca la preturi sunt destul de OK. Zici ca ai comandat de la ei?

Bee se pare ca ai nostri copchii s-au vorbit: si Razvi a mancat azi cu mare placere piersicuta de la Hipp.

Dark e bine ca dupa atatea calcule va intra nishte banuti ... nu ca la noi... noi dupa ce ca calculam tot noi iesim in pierdere si platim taxe...ca in Romanica niciunde...noi si bebeii nostri sa fim sanatosi...

Hai sa va arat cum se joaka Razvi mai nou cu caruselul... eu ii zic ca vreau sa-l pastram pentru surioara...vizionati sa vedeti parerea lui...

http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Ma bag si eu la somnic...maine e alta zi de munca...

Noapte buna si linistita la toata lumea si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy e mortal Razvanica, eu cred ca el deja cere drepturile surioarei...unul nou nu second hand.....pai se poate Bravo Razvi!!!baga-i la cheltuieli pe mami si pe tati

Lisa sunt de acord cu fetele la cadouri.

Noi tocmai am venit de la plimbare ...una cam lunga ce-i drept....i-am dat sa manance in masinain drum spre casa si a adormit....asta pentru ca am anticipat ca nu va rezista cu somnul pana acasa.....sa speram ca se va trezi tocmai dimineata...ca de la o vreme incoace se mai trezeste o data si noaptea.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

CAmi, am fost la doctor si ne-a cercetat, adica apasat pe burtica sa vada daca are ceva, cautat la fund, etc..da nimic. A decretat doctorul ca nu stie ce e, sa-l urmaresc daca mai face si mi-a dat trimitere la gastro-enterolog...eu nu-s stresata ca vad ca nu pare afectat copilu, dar s avedem ce-o fi.
Lisa, si eu subscriu la flori si bautura si cioco..sau o cafea super buna care sa mearga cu ce le-ai luat tu. Succes, stiu ca nu e usor la socrii
Dark, mergem ca aprimit sotul meu o slujba acolo si oricum am vrut sa vizitam mongolia, asa ca e perfect.
Pun aici reteta de bicuiti fara gluten.
E nevoie de o cana de zahar( daca e ptr bebe puteti reduce cantitatea si la jumate), 2 oua(putem pune 3 albusuri si elimina complet galbenusurile daca credeti ca e mai sanatos), o cana de migdale, putina coaja de lamaie sau si mai bine de portocala, o lingurita praf de copt, un varf de sare si 2 cani(250 de grame intr-o cana) de faina fara gluten. Aici puteti pune faina de orez, sau malai foarte fin. Se gasesc pe la Plafar sau la magazinele naturiste fel de fel de faini fara gluten, deci se poate experimenta cu orice, chiar si in combinatie. Cuptorul il incalzim la 175 celsius(350F)BAtem usor ouale cu zaharul, adugam putina esenta de vanilie, coaja de portocala rasa. Punem migdalele in food procesor si le macinam fin, dupa care le adaugam la oua. Eu pun migdalele in apa fierbinte si le las 10 minute, apoi le dau coaja jos si le pun la uscat inainte sa le fac praf :) Ptr copii mai mari pun si migdale intregi, dar la bebei nu e cazul. Amestecam incet faina, sar putea sa nici nu trebuiasca chiar asa de multa, dar aluatul trebuie sa fie mai gros. Secretul e sa amestecam incet, cu o lingura de lemn sau o spatula aluatul.Apoi facem 2 gogoloase lungi de 20 de cm si late cam de 5, nu prea inalte, - cu mainile ude ca aluatul e lipicios tare sile punem in tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru 40 de minute. LE scoatem sa se raceasca apoi timp de 10 minute, dupa care le taiem in felii cam de 1 cm. Punem feliile inapoi in tava culcate si le dam la cuptor inca 10 minute. LE scoatem sa se raceasca avand grija sa nu se atinga. Si gata biscuitii, ii putem pastra 3 saptamani numa bine, asta daca nu dau altii iama prin bucatarie intre timp. Eu am gasit reteta asta pe net pe undeva, si iese chiar ok.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andrei

Razvan.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput