Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
galliciana spune:
buna ancuta!!!! fetelent inca la plaja.....
eu m-am prajit ca o balena....
fara sa vreau...nu stiu cum voi dormi....
tu ce faci? cum esti?
astept inca o minune in viata mea!!!
ancamac spune:
Sunt bine si eu! Nu am putut merge la plaja pt ca azi batea vantul si temperatura a scazut in jur de 23-24 de grade.
Azi am avut o surpriza putin neplacuta! Sotul meu va incepe miercuri un nou job si nu vom putea merge in concediu impreuna! Asa ca voi veni singura in tara. Asta e viata!
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaa
azi dau eu , dar fiind duminica, cred ca va voi astepta cam multisor....
foarte cald azi noapte, al meu a mers la pescuit, pe mine ma ustura pielea....cea de ....
da, acum stirile:
gigelograma-aproape la fel ca cea de anul trecut....
deci se pare ca eu sunt....problemmul...
mda, am stat la policl.privata 3ore si jumate sa intram la doctor!minunat,ce sa va mai spun....si directorul policlinicii-a spus ca daca e nevoie, se poate sta si 10 ore, in mom. in care mg fara programare. da, zic eu, sigur,dle director, v-as dori sa aveti probleme hormonale si cm neregulat, si sa mergeti sa asteptati atat la usa unui cabinet....doamna, avem si drept de a ne alege clientii,pana la urma.....very nice, nu???? doar traim in romania!!!!!!!!!!!! uffffffffff...........................
va doresc o zi racoroasa, duminica placuta!!!
pupici la gagici!!!
galliciana spune:
apropo, ada!!! stii ceva de doctorul surcel, de la gineco 1??? pls.
pupici la gagici!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lyly_mar/lyly_mar.jpg)
lyly_mar spune:
galli, ,multumesc de cafeluta! si eu ma trezesc cu noaptea in cap ,ca deee,la o anumita varsta nu am somn
.
Si eu fusei la dr,sa-mi fac echografia de 3 luni de la embolizare ,dar fibromul meu nu a scazut,are aceleasi dimensiuni ca la 1 una de la embolizare.Se pare ca la mine embolizarea nu are efect......... Si dr echografist mi-a spus ca sa incerc tratamentul cu diphereline care imi induce menopauza cam 6 luni ,sa-mi scada la jumatate si sa fac operatie cu sanse cam 50% sa pot ramane insarcinata, cam peste 1 an si jumatate sa pot incerca (6 luni dupa tratament si 1 an dupa operatie) Dr mi-a zis ca el nu se se baga la o astfel de operatie ca este complicata si cu risc de a nu imi conserva uteru si mi-a zis sa ma duc la un dr cu experinta in asa ceva, dr ion ionut de la giulesti .
In rest, fff cald in Bucuresti,sunt in CO de luni,sotu nu (el este de pe 1 aug) si astept sa plec de pe 1 aug la munte in Salzburg, la racoare...... Pana atunci ma mai duc la mama.
Pupici la gacici, o duminica placuta,racoroasa daca se poate si sa veniti cu vesti bune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumy_Clt/Lumy_Clt.jpg)
Lumy_Clt spune:
Neatza,
mmm.......tare buna a fost cafeaua..multam Galli..
azi si eu sunt matinala, sunt in picioare de la 6.45.. zi tare aglomerata.. si plina de evenimete..
de ex. soata mea acu e la licenta, uf, saracutul de el...
tot azi implinim 6 ani de cand am dat cu subsemnatul , si ce sa mai la deal la vale, tot asa de cald a fost.ce a trecut timpul..la naiba astazi sunt nostalgica
m-am apucat deja sa fac curat, si in max juma de ora ies la supermarket sa iau cele necesare pt o negresa si ceva bun de papa... doar de e sarbatoare ..
Never say never!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumy_Clt/Lumy_Clt.jpg)
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana ploua,yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
trimite si aici cativa stropi
![](icon_smile_big.gif)
Never say never!!!