Gemanutzele-s pe baricade... (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hehe...ce-mi place aici cu voi!!!

Deci, tot sora mai mare sunt!! Sa zicem... cu 8 zile mai "matura" ca Lora.
Cu maritisu'...cam asa-i! M-am grabit. Da' nu-mi pare rau. La 24 ani eram mandra gospodina la casa mea . La 27... primul bebe, la 33 urmatorul...
Noi sa fim sanatosi!

Lora Cred ca cei mai buni prieteni de-ai mei sunt din Piatra. Bine, ca viata i-a dus care-ncotro... dar tot pietreni se numesc. Deci, ca sa spun tot, majoritatea au terminat lic de info...asa ca...cine stie?? Ti-or fi fost colegi? Io tot la Iasi am terminat...si tot in '98. Moama ce mica-i lumea!!

Ralu cand stiu ca tu esti in Iasi...asa ma apuca o nostalgieeeee. Ia zi-ne si despre tine...cand, cum, unde, care??

Fetele celelalte...scuze de povestile astea...nu'sh ce-am avut azi!!
Dar daca veniti la sezatoare...cine stie ce povesti comune avem?! Hai, curaj...

Liliana, Andra-Maria & cu 25+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Liliana, eu in Piatra sunt din 1999, de nascut si crescut si invatat pana la liceu inclusiv am facut-o in Roman. Dar cine stie, oi fi si colega de serviciu cu vreun fost coleg de fac. de-al tau...ca e firma cu profil informatic.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Io ma simt asa, cam pe dinafara Am terminat si liceul si facultatea in Brasov. De nascuta ce mi-s din Sighet, Maramu' (Olim si Tzuni ce sunt ardelence). Ah, si Luna75 (care mai nou a reaparut sub numele de Emeralde) care-i la o aruncatura de bat de mine! De ce n-o mai fi scris? Lora, tu daca mai stii ceva de ea (ca parca sunteti amandoua juriste si, daca nu ma insel, ea te-a adus aici in club ). Mi-e chiar dor de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Azi, in speranta unei zile linistite, mi-am facut programare la pedichiura si la un tuns. Lora m-a inspirat!

Ioi, ce sperietura ati tras. Sper sa nu o mai patiti.

Citat:
Ralu, multumim de capitol nou! Dar ce program aveai tu... Acum pare mai omenos, chit ca ora aia duminica mai mult te-ncurca! Iar horoscopul postat de tine suna

cam asta era programul meu E omenos in sensul ca ma duc ca oamenii normali, dimineata, la munca. Dar stau mai mult acum. Oricum, e mult mai bine asa, atata vreme cat sunt scutita sa vad anumite figuri care mai aveau un pic si ma bagau in mormant. Sunt alte perspective de aici, ma bucur ca zilnic trece patronul pe langa mine si ma vede, si vorbeste, si conteaza asta. Nu se stie niciodata. Ma si miram ce intorsatura au luat lucrurile: acum o saptamana si 2 zile credeam ca o iau razna din cauza fostilor colegi (nu chiar toti, dar oricum...) si a amenintarilor cu disponibilizarile de la 1 august si acum... parca-s pe alta planeta. Ma duc cu placere la munca, desi mi-e greu din anumite puncte de vedere, ma stie patronul, imi zice pe nume, stau la barfa cu el, e altceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ralu, ce matinala esti... Sa ai o zi usoara! Aiurea program...

Lora, asa-i ca am fost harnica azi?
E cam aiurea si acum programelul, dar sper sa rezolv in viitorul nu foarte indepartat si macar o duminica la 2 sapt. sa o am libera. Ar fi perfect.
Sincera sa fiu, parca nici nu mi-e indemana sa stau duminica acasa.
Oricum, decat conditiile in care eram inainte, eram in stare sa accept orice de munca si orice program, numai sa scap.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Invitatia este valabila pentru toate fetele care trec prin Galati, cu treaba sau fara!

Poate ajung si eu pe la Braila in vreo buna zi si ma arunc si la in GL.
Si la Tulcea am promis sa ajung.
Dar eu nu reusesc sa ma vad nici cu Lora, care e la 2 pasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Azi am o energie...ceva de groaza! Am mutat jumate din lucrurile din birou si parca tot nu-mi convine cum sunt aranjate.

si eu am fost azi cu energia la maxim, eram in stare de orice. Si culmea, tocmai azi a fost mai lejer

Mergi la inceput

Citat:

Eu n-am mai fost in Galati din...sa ma gandesc...eram prin anul 2 sau 3 de facultate...a, da, doi...1995-1996...ce trece vremea...

si ce-ai facut acolo, atunci?

Mergi la inceput

Citat:
Adica eu dac-am terminat in '98 fac. sunt baba???

si daca eu in '98 nu terminasem nici liceul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Mai degraba, Olim este surioara cea mica! Sau Raluca!

eu-s mezina?

Mergi la inceput