Gemanutzele-s pe baricade... (34)
Raspunsuri - Pagina 2
LoraG76 spune:
Ralu, ce matinala esti...
Sa ai o zi usoara! Aiurea program...
Black, multa sanatate mamei tale! E vorba de mama mea, nu de soacra... Spor la pregatiri, poate te ajuta Doina cu ceva retete!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Fetili meli, un pic de zat a ramas si pentru mine????? Fac prapad..nu altceva!!
Mai, eu noaptea nu pot dormi...parca-s varcolac, si dimineata imi cad ochii in gura (si privesc stramb printre plombe
) asa ca iata-ma-s la cersit 2-3 guri de "intaritor".
Lora Asa carevasazica...tuns, frezat, aranjat... Bravo tie, fata!!! Si voi cu pop-corn-ul?? Si noi! Tat-su bucatareste si noi balotam
facem si la cuptorul cu microunde da' parca nu-s ca alea de la ceaun! Abia astept sa-mi aduc fata acasa!! Maine plecam dupa ea, o sa-i facem o surpriza sa vedem cum reactioneaza.
Black Iuhuuuuu, deci v-ati hotarat, da?? O sa vezi ca o sa sarim de la faza de... "o prietena" la faza de "prieteni"...cu totii. Eu incepand din august sunt in concediu asa ca...oricand.
Invitatia este valabila pentru toate fetele care trec prin Galati, cu treaba sau fara! 
olim cum sunt baietii azi?? Dar tu cum te simti?? Ai grija fetita mea si de sufletul tau!
Liliana,
Andra-Maria &
cu
25+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
LoraG76 spune:
Liliac, ai grija ce invitatii faci, ca mie-mi cam place Galatiul...
Cu siguranta fetita se va bucura de asa surpriza! 
Olim, sunt mai bine baietii?
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Liliac, ai grija ce invitatii faci, ca mie-mi cam place Galatiul... |
Deci cu tine pot merge la santaj

Azi am o energie...ceva de groaza! Am mutat jumate din lucrurile din birou
toate fetele!Liliana,
Andra-Maria &
cu
25+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
LoraG76 spune:
Ooo, Liliana, te astept la Piatra Neamt, atunci!
Eu n-am mai fost in Galati din...sa ma gandesc...eram prin anul 2 sau 3 de facultate...a, da, doi...1995-1996...ce trece vremea...![]()
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
blackgirl0 spune:
Liliac, multumesc de invitatie!
Vin sigur! Cred ca luna viitoare pe vremea asta (din 8-15 august). Vei fi deja in concediu prenatal? Bineinteles ca m-am contrat cu sotul cand i-am spus ca, dupa parerea mea, faleza din Galati o depaseste pe cea din Braila. El nu a fost de-acord.
Pe fetita unde ati dus-o? La bunici?
Lora, asa as mai vrea sa ajung la tine in zona. Mi-a placut nordul Moldovei la nebunie (exceptie: drumurile 

). Cand te gandesti ca eu am terminat facultatea in 2005 ![]()
LoraG76 spune:
Black, drumurile s-au reparat intre timp...cel putin unele. Oricum, in zona noastra sunt bune, mai in nord era problema.
Adica eu dac-am terminat in '98 fac. sunt baba??? 
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
liliac1 spune:
Lora Ce fain, cand tu bateai Galatiul...eu descopeream Ceahlaul!! Plecam din Piatra cu gasca mea de nebuni frumosi si bateam muntii cu cortu'n spate! Doameeee, ce vremuri! Acum, sunt o duoamna-n pana mea, merg numai la camere cu wc si dus, si eventual la mancare de-a gata
Cucoana rau de tot!!
Deci in '98 terminasi facultatea??? Unde? La Iasi sau la Bucuresti?? Ca s-ar putea sa avem cunostinte comune ![]()
Deci, cand aveti ganduri de-astea mai pitoresti...sunteti bineveniti la noi!
P.S. Cum adica, babe?? Suntem doar un pic mai "cuoapte"
(sau mature...de-alea de vrajitoare
... Ma refer strict la mine!!!)
Black soro, e numai bine!! Ti-am trimis PM cu un nr de tel...in caz de "avarie". In 2005 ai terminat, dragalaso?? Ooooo, pai esti surioara noastra mica. Un fel de "Stefan cel Mare" al subiectului nostru...mic la stat, mare la sfat!
Faleza...mai, depinde din ce punct de vedere privesti. Daca sotul este brailean...pai in veci n-o sa recunoasca faptul ca la Galati ar fi o chestie mai frumoasa ca in Braila...si invers. Uite, eu fiind galateanca dar locuind la intersectia cu Braila pot spune ca si in Braila este ffff frumos! Iar ca sa iti poti face o imagine de ansamblu trebuie sa mergi si colo si colo!
Depinde acum ce forma de pitoresc te atrage mai mult.
Fii-mea e in "tabara" la soacra-mea!! Deh, fiind unica nepoata trag de ea ca de elastic...si maica-mea si soacra-mea...si cand o aduc acasa are niste coarneeeeee, moama, slefuite si sclipicioase. Da' si eu umblu cu ea cu santajul si incetul cu incetul le lasa la usa...ca n-are incotro.
Doamneeee, bine ca m-ai facut un pic mai isteata ca fii-mea!! Sper sa ma tina inteligenta pana ajunge ea macar de 10 ani!
Liliana,
Andra-Maria &
cu
25+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
blackgirl0 spune:
Lora, nuuuuu, nicidecum!
Ma faci sa dau din casa: un an intre terminarea liceului si inceputul facultatii am stat ... acasa
(nu ma vedeam facand altceva decat medicina
). Si facultatea mea a tinut cat alte doua la un loc: 6 aaaaaaaaani... Si toate aste avand finalitate somajul sau reconversia profesionala. Sa nu-ti vina sa o iei pe campii? ![]()
Liliac, de unde sora voastra mai mica???? ![]()
Am 30 de ani impliniti anul acesta!!!
Mai degraba, Olim este surioara cea mica! Sau Raluca! De fapt, se prea poate ca si tu sa fi mai mica decat mine, dar mai rapida in alte domenii: familie, copii.

Eu am asteptat doar omul potrivit! ![]()
LoraG76 spune:
In Iasi am terminat. Si Ceahlaul l-am batut si eu si-n lung si-n lat acum cativa ani...acum, vorba ta, deja multe "ne put" cand e vorba de cazare...
Pacat, ca nu asa descoperim natura si frumusetile ei, stand inchisi in hoteluri de en-spe stele cu piscina...
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi