Gemanutzele-s pe baricade... (34)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
22 iulie 2009
Aveti un program foarte incarcat. Sunteti nevoit sa faceti o multime de drumuri.
Urmeaza sa plecati intr-o calatorie importanta.
Ar fi bine sa ii aratati partenerul de viata ca ii apreciati eforturile.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralnied1 spune:
Iei decizia de a schimba directia, pentru ca descoperi ca sensul in care duceai o anumita actiune nu avea urmarile asteptate. Intotdeauna trebuie sa fii pregatit pentru o astfel de modificare, pentru ca nu ar avea rost sa duci mai departe ceva care nu aduce roadele scontate. Daca ai un plan de rezerva, foloseste-l imediat, deci schimba din mers ce se poate, fara sa fie nevoie sa cladesti alta strategie. Poti prelua ceva din ceea ce ai facut pana acum.
ralnied1 spune:
Succes financiar
Soarele te ajuta sa dobandesti mult succes financiar, asa ca profita de ceea ce ti se intampla si cere rapid o marire de salariu. Evita insa un mod de adresare direct, mai bine fii diplomata si vei obtine ce vrei. Dar diplomatia nu e chiar metoda ta preferata cand e vorba despre bani, nu?
============================
O suma de bai poate veni din partea mamei sau a unei persoane de sex feminin. Multumeste pentru gest si fi chibzuit cu finantele. Esti foarte energic dar nu te obosi numai pe anumite lucruri. Cum visezi ca va fi ziua de azi asa se va intampla.
doinabita spune:
Buna fetelor!copii au ajuns bine acasa, dar pe la ora 3.A doua zi am stat mai mult in pat caci stiam ca se trezesc mai tarziu.Apoi am facut mancarica si dupa ce am mancat am dormit iar.Maine Catalin pleaca iar la Constanta caci doar marti si miercuri are liber, asta e wekendul la ei .Maine , adica azi, ii fac sarmale caci asta e comanda si trebuie sa fac vreo 40 caci sunt 10 in echipa si mananca toti, si cand le vin sotiile la cei care sunt acolo cu ei gatec pentru toti.O sa mai fac si multe chiftele si salata te vinete.Asta e comanda pentru dimineata.
Liliac , ce crezi ca ma sperii daca veniti odata la mine? sa va spun un secret...in tinerete am lucrat la restaurant, si bucatareasa si gestionar.Deci am facut la viata mea ...cisterne de mancaruri.Am un antrenament si imi si place mult
Nu mai lucrez de cand s-a intamplat cu Dan, ca nu am cum ...dar imi lipseste mult activitatea de genul asta.Acum daca nu aveam problemele astea cu motorul caci este vacanta si are sotul concediu lucram la un restaurant din Alexandria, dar nu ma lasa nici sotul, nici copii, caci la caldura mare nu imi e bine de loc.Da eu m-as fi dus.
doinabita spune:
A, am uitat , Dan e bine ...asa cat poate sa fie...speram si mergem inainte, drum se "inapoi" nu trebuie sa existe.Ia ca am gasit un horoscop:
Miercuri, 22 iulie 2009
Incearca sa pastrezi aceeasi linie de conduita, pentru a nu-i zapaci pe cei din jurul tau. Relatia cu familia se imbunatateste. Cei dragi sunt intelegatori si dornici sa te ajute. Pe plan profesional au loc evenimente favorabile, care vor duce la schimbarile dorite.
ralnied1 spune:
22 iulie 2009
S-ar putea ca astazi sa aveti o idee geniala cu privire la o strategie importanta, insa nu prea veti avea curajul sa o prezintati sefului dv, pentru ca vi se pare ca nu este tocmai potrivita. Trebuie sa aveti mai multa incredere in dv si sa nu mai stati pe ganduri.
=================================
22 iulie 2009
Incearca sa pastrezi aceeasi linie de conduita, pentru a nu-i zapaci pe cei din jurul tau. Relatia cu familia se imbunatateste. Cei dragi sunt intelegatori si dornici sa te ajute. Pe plan profesional au loc evenimente favorabile, care vor duce la schimbarile dorite.
====================================
22 Iulie 2009
Vei avea posibilitatea sa finalizezi o activitate inceputa de mai mult timp. Poate fi vorba de o lucrare la serviciu sau de o afacere. Nu este o perioada buna pentru a te implica in activitati la limita legalitatii, deoarece este posibil sa ai parte de tot felul de incurcaturi. La serviciu va fi mare agitatie, caci vei avea de facut fata unor activitati cat se poate de diverse.
ralnied1 spune:
Doina, gata, ne-am decis. Venim
Ce horoscoape super am gasit. Oare sa-i cer patronului maine ceea ce-mi bazaie mie prin creieras?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Fetele, va scriu cu ochii impaienjeniti de somn! Bb mi-a dat trezirea de la 6, dupa ce a adormit cu greu spre miezul noptii. Nu am cum sa-l plimb zilnic la Rasnov ca sambata (atunci a dormit bustean de la 9 seara la 7 dimineata). Pe cand s-o repeta minunea?
Doina, deci nu eram departe cu "pensiunea" Doina! Pai atunci cu antrenamentul tau, inteleg de ce nu obosesti sa faci atata mancare si atat de variat!
Eu obosesc numai citind cate faci tu intr-o zi, dar'mite sa fiu io cea impricinata!
Esti exact cum apare sub nick-ul tau "mamica pt copiii ei"
Dar numai vrei tu sa-ti "largesti" familia?
Liliac, asa spagi sa tot primesti! Dar grija mare cu dulciurile si caldura mare! Ah, si sa fie si in termenul de valabilitate! Eu am patit-o cu o "spaga" din asta expirata, ca neah! si eu eram mare devoratoare de dulce in sarcina!
Raluca, iote ca pana la urma se pot intalni si forumiste! Poate apucam si noi sa ne vedem la fata!
O zi usoara si cat mai fructuoasa!
Lora, hai cu inka aia, io sunt deja in fata canii de cafea, dar parca nu-i suficient! Tu cum ai dormit azinoapte? Dar Iustina?
Azi:
Ai mai multe moduri, decat iti inchipui, de a-ti duce planurile la cap. Munca sustinuta iti va fi recompensata si chiar si cel mai inversunat critic al tau se va simti obligat sa dea inapoi si sa te respecte pentru ceea ce vei fi capabil(a) sa realizezi. Daca te vei concentra la maximum pe atingerea scopurilor de astazi, atunci numai cerul poate sa fie limita pentru ceea ce poti.
si
Vei fi distrata astazi la serviciu. Poate ca motivul este noul tip cu care iesi in ultima perioada. Esti indragostita pana peste cap.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Vine inka si-o cafea pe deasupra!
Nu prea am timp de scris acum, revin cand pot! Va pup si va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Ralu, vezi?? Cum a iesit "mama reaua cu cureaua" cum s-a rezolvat problema. Asa...nu-mi mai permit sa aberez chiar de-aiurea.
Deci se poate si prietenie de pe forum! Si eu am legat cateva prietenii chiar fff stranse. De pe acest forum am cunoscut o fata care este plecata in Australia...nu ne-am intalnit niciodata, nu vorbim chiar toata ziua, dar pot spune ca este confidenta mea. Cred ca este un sentiment reciproc. De fiecare data ne promitem ca la "urmatoarea vizita in tara" sigur vom gasi timp...
(nu mi-a fost rau cu toate ca o meritam!)
Doina Ahaaaa, te-am prins!!! Deci tu ai un background solid in ale bucatarelii. Eiii, imi dau seama acum ca nu numai ca gatesti din nevoie, tu gatesti din pasiune...si daca este cu pasiune atunci este si extrem de gustoasa!! Siiii...nu mai zice inca odata...ca noi suntem familie numeroasa
black vazut poze...bebe Dragos este atat de frumusel dar...mititeeeeel! Dragul de el. Si...ca o adevarata carcotasa..am inceput sa fac analiza: "ahaaa, deci cu mami seamana" si mai tarziu..."ba nu, cu tati seamana!" si tot asa...
Intrebare: ce-ti trebuie tie grasimi topite?? Te "bat"!
Lora Multam de inka! Da' tu pe unde mai umbli? Iustina ce face??
Revin...
Liliana, Andra-Maria &
cu
26+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!