Gemanutzele-s pe baricade... (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Olim, vezi ca teoretic, si maine, si miercuri sunt sarbatori de alea periculoase, care se tin, chiar daca nu au cruce (Ilie P#259;lie, Foca, Maria Magdalena)

Black, cata mancare ai facut.
Buna ideea cu intalnirea. Ehehe.... cine n-ar vrea?

Lora, stii de ce ai ascultat manele? Ca n-ai vrut sa ma iei si pe mine, de aia

Doina, nu-ti pierde speranta. Nu se stie niciodata.

Liliana, Aida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aha, deci tu esti vinovata..bineee!!! Data viitoare te iau cu mine, promit!
Mie mi-e un somn...adorm pe scaun...Iustina, insa, nu pare sa aiba vreun gand sa mearga in pat...
Aseara sa stiti ca habar n-am cand a adormit. Al meu sot era la serviciu, asa ca eu am anuntat-o ca o sa adorm in curand, iar daca ei nu-i e somn, sa faca ce crede. Dimineata cand m-am trezit era imbracata in alte haine decat am lasat-o eu si dormea linistita langa mine...cand s-a trezit am intrebat-o ce-a facut - mi-a raspuns, senina: mami, tu ai adormit, eu m-am jucat, apoi m-am asezat langa tine in pat si am dormit si eu. De haine se schimbase ca cica celelalte nu stateau bine...

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

ce comica e Iustina
inseamna ca ai dormit ca valiza-n gara, cum se zice pe la noi
halal mama

Mergi la inceput

ma duc si eu sa ma intind. Ma simt cam obosita.
Am avut o iesire cu o prietena in seara asta, venita de la BT. M-am simtit bine, dar a fost cam in scurt. Cele aproape 3 ore nu ne-au ajuns.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Marti, 21 iulie 2009

Energia de care dai dovada te va ajuta sa ai o revenire spectaculoasa in urma neplacerilor pe care le-ai avut de curand. Gandul iti este la distractie sau la sport. Incerca sa iti faci timp si pentru acestea, chiar daca proiectele pe care le ai te preseaza.

Nu am somn, astept sa vina si baiatul , e in drum spre casa si conduce de dimineata.Nu ma culc pana nu ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Doina, au ajuns copiii acasa?
Ralu, te-ai odihnit? Bey, sunt mama responsabila, ma odihnesc sa fiu fresh a doua zi!
Olim, Alex ce mai face? Si-au revenit bine baietii tai?
Liliaculeeeeee, unde-ai disparut? Te plimbi cu vaporul pe Dunare fara noi cumva?
Black, ce faci, ce face bebe? Te lasa sa citesti?
Mercedes, voi ce mai faceti?
Aida, ce faci? Tot asa cald e in Timisoara? Aseara m-am uitat iarasi la hainutele bebelului, sunt atat de draguteee!!! Ce fac pisicutii?
Tzuni, mai treci si tu prin zona, la o cafea! Ce-ti face cretulina?
Luna, cred ca voi sunteti tot in Romania...
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, sper ca a ajuns cu bine copilul acasa! Azi fac salata (ca m-ai inspirat) si tocanitza din vinete (deci iar cuptor). Bineinteles ca nu asteptam ca la pensiunea Doina sa ne servesti tu, insa la ce mancaruri gatesti, imi chit ca nu-s cu burtica. Succes cu Dan si fie ca si promisiunile verbale sa se concretizeze cat mai curand!

Lora, asa deci: habar n-aveai ce-ti facea copila! Imi place din ce in ce mai mult de Iustina ta! Este o fire descurcareata, dezghetata! Spor la munci!

Olim, nu ai fost rea! Dar pur si simplu nu a fost sa fie in visul acela! Las' ca poate la noapte ne intalnim cu toatele! Cum a iesit supa de rosii? (si tu mi-ai facut pofta! ).

Raluca, si eu m-am intalnit cu vechi colege din generala insa in afara de "salut"-"salut" nimic! Frumos din partea ta ca ma tii legatura cu prietenii, chit ca sunteti din orase diferite!

Aida, Liliac?
Speram ca totul este bine cu voi! Multi pe burtici!

Ieri seara am iesit cu bb la un suc. Ah, si am facut deja prima victima in randul bb-luselor. Pur si simplu, o familie cu o fetitza de 1 an s-au oprit la noi ca vor sa-l cunoasca pe Dragos , caci a lor fetitza era numai cu ochii dupa el. No, m-am simtit ca o adevarata soacra evaluandu-mi o potentiala nora!

Poze de sambata de la Rasnov aici

Azi:

O relatie de prietenie sau de dragoste iti poate aduce mici esecuri, daca iti vei neglija responsabilitatile. Ai grija de propriile sarcini sau de cineva care cauta sa te puna in inferioritate si astfel vei reusi sa-ti protejezi sursele de venit. Schimbari de ultim moment iti vor salva pozitia si reputatia. Energia pe care o ai trebuie canalizata catre analiza si respectarea regulilor.

si

Stai bine pe plan sentimental. Persoana iubita iti dovedeste in permanenta ca te iubeste. Iti merge bine si pe plan profesional. Primesti numai laude de la sefii tai pentru activitatea din ultimele zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna dimineata, buna dimineata!!!!
Ce fac fetele mele?? O cafeluta?? O inka?? Vad ca nimeni pe caldura asta nu mai vrea sa aprinda aragazul... asa ca daca fierbinte nu merge la gatisor...dam si-un 3 in 1 de-ala cu gheata (habar n-am cum se numeste )

Lora deci te-ai manelizat un pic
Lasa ca nu se pune, important este ca ati iesit din casa, ati stat la racoare. Duminica eu faceam sauna in minunatul meu apartament situat pe vest (deci soare cate cuprinde dupa-amiaza ) si ma gandeam la cabana de 5 stele unde ati campat voi.
Cat despre Iustina...acum mi-am dat seama cam cu cine seamana mai ales in privinta somnului. Ce sa-i faci? Se mai intampla...

Black Mai, visul tau mi se pare minunat si usor realizabil... da' sa scap de burta, da? Aha, si voi ati faurit-o tot in aer liber...bravo voua!! Nimeni nu s-a gandit la mine , sa stea sa sufere asa din solidaritate, sa se chinuie cu caldurile, sa dea drumu la centrala si la cuptor, doar-doar s-or face 50 de grade ca la mine-n casa
Glumesc, avcoz!

Doina Au ajuns copiii acasa? Cred ca-s obositi...franti! Dar le faci tu o ciorbica si ii pui rapid pe picioare!
Tu vorbesti serios ca ne primesti la "pensiune"?? Stii ca noua nu trebuie sa ne zici de multe ori
Imi pare rau ca nu ti-au iesit toate asa cum ar fi trebuit sa iasa, dar totul este sa nu-ti pierzi speranta, orice-ar fi! Dan ce mai face? Cum se mai simte?

Ralu Azi...pedeapsa Unde ai ascuns "jucariile" noastre??
Stateam si ma gandeam...faceam asa o paralela: ce ti-e dom'le si cu tineretea asta. Auzi, iese la suc c-o prietena! Bravos! Noi...astealalte...avem povesti de genul: "iesit bu bb la suc", "iesit sa duc copilul la mama", "iesit sa duc gunoiul", "iesit si facut piata". Hai ca te invidiez Dar la modul frumos, sa stii!

Olim Lasa, ca Doamne-Doamne iarta daca stie ca n-ai stiut. Azi si maine sa iei pozitia unui om lenes si sa nu faci nimic. Cum se simt baietii? Alex si-a mai revenit? Sotul??
Voi cum stati cu canicula??

Aidutz Te aici ca dincolo nu reusesc sa tin pasul Auzi, cica trebuie sa ne mobilizam...plecam in vacanta...la pensiune de 5 stele...la Zimnicea

Liliana, Andra-Maria & cu 26+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, bine ai revenit la forma ta de zile mari! Mi-ai lipsit ieri, stii? Intrebare-intrebatoare: Liliana vine cumva de la Sf. Ilie ca Ileana, macar sa stim ca ai lipsit totusi motivat!

Ce ti-as dori sa fiti aici (sau in Piatra la Lora, ca se pare vremea de la Brasov si cea de-acolo-s gemene). Acum este soare, senin cu niste nori pufosi, albi, dar RACOAAAREEE! Adica, cum este cel mai bine! Nu vreti voi de fapt sa veniti la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Black esti o scumpicica
Ieri n-am avut toti boii acasa...si mi-am permis sa nu stic buna dispozitie a nimanui. Mi-am revenit mai pe seara dupa o tura de shopping. Aaaa, nu de tzoale sau altele de genul asta...ci de detergenti si hartie igienica (fff important obiect decorativ ca eram in prag de criza...atentasem deja la servetelele de masa ), un pic de mancarica si altele trebuincioase "gospodariei". Tocmai ce va "invidiam" pe voi astea cu sucul.
Cat despre nume...mai, nu stiu de la ce vine concret...dar sa stii ca primesc felicitari de Florii, ca cica vine de la Lily=crin, primesc si de Constantin si Elena...ca cica ar fi inrudit...si uite-acum pare a fi si de la Ilie...
Eu gasisem intr-o carte ca de fapt e un diminutiv de la Elisabeth...
Acum, ce sa zic, e de toate, sarbatoare sa fie de fiecare data, nu?!

Wow, venim noi la Brasov, dar mai intai va invit pe voi la sauna Aici dimineata erau 26 grade si acum sunt vreo 35. Si nu e vreme caniculara. Asteptam sa se mai incalzeasca un pic...nu de alta dar sa nu ne iesim din ritm Asa zic astia pe la stirile Meteo.

V-am prins...deci voi sunteti la racorica pe undeva, da??

Liliana, Andra-Maria & cu 26+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput