Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

daaaaaaaaaaaaa.....asa e soacra-mea....o dau gratis! O vrea careva?????????

Azi iar m-a indispus...prietena mea cea mai buna ne-a ajutat foarte mult....dar foarte mult....ne-a ridicat cat de cat firma...ma rog, a avut o contributie... si sambata acum are cununia....si fata mi-a zis sa-i cumpar un set de vase cu cescute de cafea...sa fie patrat...si mai vesel..adica nu alb, negru, gri...
...si vb cu soacra-mea ca nu am gasit...la care ea " pai cum??????? iar trebuie sa dati bani?....spuneti-i ca nu aveti si ca nu puteti merge!...ia uite aici, alt motiv de cheltuit banii" ...m-am SUPER ENERVAT...dar stiti cum?????

...dupa ce ca ne scoate din rahat...sa-i spun si ca nu mergem si ca nu-i pot cumpara un set de vase????????

In fine....dar uite ca uitasem cum e cu ea prin preajma...acum s-a intors...si ma termina....nu vreau sa-i mai vad fata...si nu vreau sa ma mai sune....cred ca nu o sa-i ami raspund niciodata la telefon!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata

20
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,fetelor!

Este prima oara cand postez aici....sunt mai lenesa la scris

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lumi - bine ai venit te-am trecut in listuta.
daca tot vad ca esti din Iasi, spune-ne la ce dr. mergi si mai spune-ne ceva despre tine. ai aflat ce e bebe?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Ms, Ramo!!!

Da,sunt din Iasi,locuiesc in Tokyo si voi naste in Romania!
Am un doctor excelent aici,dar,datorita faptului ca nici unul din noi nu e cetatean japonez,plus alte "complicatii" din viata noastra, e mult mai simplu sa nasc in Romania. Am fost la control la Dr. Titianu Monica si apoi la Dr. Mihaila Catalin...amandoi sunt OK,dar conditiile din spitalele noastre ma ingrozesc... Cred ca voi naste cu Dr. Mihaila Catalin, macar se poate intelege si Richard cu el deoarece vb engleza...
Bebelushul nostru este BEBELUSHA si abia o asteptam!!!!

Multa sanatate la toate mamicile,burticile si piticutii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bine ai venit Lumi, felicitari pt fetita

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

neata fetele!
Lumi, bine ai venit, sarcina usoara si la termen!
Cami, incearca pe cat posibil sa o ignori ...tine-o la distanta cat poti; acu eu chiar ca nu pricep: ea vine la voi sa va ajute, de fapt sa te ajute, sau sa te critice si sa te umple de spume?! ca e femeie doamne iarta-ma si ar tb sa stie ca nu de nervi si stres ai nevoie in perioada asta? ia-o de mana si da-o afara pe usa! mamaaaaaa ...am si eu una d'asta, dar am reusit sa o tinem la distanta ca altfel rabufneam urat ....!

19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Lumi, bine ai venit, sarcina usoara si la termen

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

19+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Camy,Romanitza,Adriana va multumesc mult la toate pt primire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Camy e incredibil de afurisita ,vrea sa respecte intocmai definitia soacrei...of,of...si parca revenise la sentimente mai bune ,inseamna ca e si o mare prefacuta

LumiRichard,bine ai venit,sarcina usoara.

Pirelia,eu cand nu vreau sa mananc ceva ,nu gust ,ca stiu ca nu ma pot opri doar la gustat ,ci abia mi se deschide apetitul.Daca luati masa mai multe persoane e greu sa mananci putin...adica asa sunt eu,prefer sa mananc singura.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Mergi la inceput