Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(32)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Mie imi spune sotul ca mai am par de-o baie Unerori cred ca nici de o baie nu-mi mai ajunge. Sa mai indur sau sa ma duc la tuns?mami de Silvia Ioana
eu ma intreb asta zilnic...Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitarPOZEproduse naturale
Si ce facem? Parca daca nu sunt singura decid mai usormami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Au iesit niste coltisori mici ca niste bilutze albe. Pediatra a zis ca sunt masele. Dar si ca incisivii inferiori sunt pe aprope sa iasa. Nu stiu ce sa cred. De fapt, cred ca ar trebui sa imi schimb pediatra. Care o data zice ca trebuie sa decalotam, alta data zice ca nu, sa nu ma ating de putulica lui... Off

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si eu am probleme cu caderea parului...E groaznic...Nu exista totusi nimic sa prevenim treaba asta?Ceva naturist, ceva uleiuri, sampoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Au iesit niste coltisori mici ca niste bilutze albe. Pediatra a zis ca sunt masele. Dar si ca incisivii inferiori sunt pe aprope sa iasa. Nu stiu ce sa cred. De fapt, cred ca ar trebui sa imi schimb pediatra. Care o data zice ca trebuie sa decalotam, alta data zice ca nu, sa nu ma ating de putulica lui... Off

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS

off.nu am vrut sa te dezamagesc...nu am spus ca tb sa schimbi pediatra...doar ca..atunci cand auzi atatea pareri diferite...eu spun ca tb sa consulti si alt dr. Eu sunt ca si jurnalistul..imi tb 3 surse...ca altfel..nu cred nimic..Toama necredincioasa scrie pe fruntea mea

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela
Si eu am probleme cu caderea parului...E groaznic...Nu exista totusi nimic sa prevenim treaba asta?Ceva naturist, ceva uleiuri, sampoane...
As incerca oricenuma` sa nu ajung la tunsmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

votat pe toata lumea!

eu credeam ca Vlad la 5 luni jum cand a picat din pat prima data, era rapid, dar vad ca altii pica la 3 luni.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:

Citat:

As incerca oricenuma` sa nu ajung la tuns

mami de Silvia Ioana

Eu nu mai am nici ce tunde...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Buna fetele!
Am si eu doua intrebari:
1) avand in vedere ca micutului meu i-au aparut maselutzele (doar 4-5 coltisori momentan) ar trebui sa incep cu administrarea Zymafluorului? Pe prospect zice ca de la 2 saptamani. Niste mamici m-au sfatuit sa-i dau. Ele avand copii carora le-au administrat si au dintisorii fara carii si albi.
2) noi avem probleme mari, de vreo luna de zile, cu urechiusele. pana acum erau lipite de cap, frumos asezate. Acum, pentru ca cartilajul e foarte moale, il gasim de multe ori dormind cu urechile turtite si din cauza asta a capatat un aspect usor clapaug. Ori noi nu avem clapaugi in familie, deci nu are cu cine semana. Ii punem o cand o caciulita, cand o bentita. Intrebarea era daca e doar o faza temporara si isi vor reveni sau sa continuam cu caciulita?

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 4 luni si aproape 2 saptamani / 7300 grame / 70 cm)

esti sigura ca sunt maselute?!

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Buna, fetele!
Am citit, am votat, mai votam si maine.
La Babyexpo venim si noi, de-abia astep sa ii iau bodyuri de la Nan mi-au placut enorm!
In rest, nu prea avem ce spune...copil cuminte, mama linistita dar cheala in curandA inceput sa-mi cada parul, ceva ingrozitor Imi spusese mie doctorul ca dupa cezariana sa ma astept si la asa ceva, dar, daca nu s-a intamplat in primele zile/saptamani...naiba credea ca o mai patesc acum! Sa-mi fac curaj sa ma duc sa ma tundde-abia-mi crescuse
Va pupacim

mami de Silvia Ioana

dupa orice nastere pica ( naturala sau cezariana)

eu dupa doua sarcini mai am cateva fire de par in cap. m-am tuns si eu dar degeaba,tot pica. Am casa plina,aspir toata ziua si tot dau de parul meu peste tot

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:

Citat:

Citat:

As incerca oricenuma` sa nu ajung la tuns

mami de Silvia Ioana

Eu nu mai am nici ce tunde...

offf..fetelor...si daca incercati ceva tratamente naturiste?ceaiuri si tincturi...oare n-ar avea efect? parca a inceput sa imi cada si mie mai mult...dar nu chiar asa tare..de ex mama imi spunea ca doar la al 2-lea copil a inceput sa ii cada serios

Mergi la inceput