Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(32)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda, nu e tirziu, astept de la monnvas sa dea un semn ca sa ii dau lista sa il contacteze ea direct pe asta cu hainele, ca imi cere date personale, si daca a ramas ca face ea comanda... deci poti sa imi trimiti pe PM

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am trimis un mail pe yahoo comun e delicios...mai ales daca aveti caini/pisici o sa va placa sigur. eu m-am topit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ileana

multi pt Galushca

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

[quote]citat din mesajul lui aris26
ce legatura au colicile cu plimbarea???colicile sunt nishte acumulari de gaze in colici()stanga sau dreaptaimi dau si eu cu presupusul. incearca sa-i schimbi ora de plimbare. sau incearca sa o plimbi cu fata catre lume. nu stiu..zic [quote] Daaa, ai dreptate. o plimb de obicei pe la 7jum 8 ca e foarte cald dar cred ca azi o scot pe la 6.incercam si vedem. cu fata spre lume sta, in brate. in carucior, nu. sa increc sa-l mai ridic o treapta? nu-i suprasolicit coloana?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gina , am tot asteptat sa-ti dea alte fete solutzii la problema cu urechiusele clapauge. Si Ian e la fel, in special la urechiusa dreapta. Babele, vocile din popor si pediatra insasi mi-au spus sa...i le lipesc cu leucoplast N-am fost deloc de acord cu aceasta solutie pe care o credeam barbara. Am incercat sa-i pun peste noapte basmalutza si ziua bentitza dar si le da jos pe amindoua. In fine, nu dati cu rosii dar ieri i-am cumparat plasturi transparenti si l-am chemat pe tatal meu sa ii lipeasca pentru ca mie imi era tare mila NU arata prea bine saracul dar, pina acum, nu pare sa il deranjeze, nici macar cind se priveste in oglinda . Tot tata o sa vina sa ii ia jos. Daca o sa vad vreo ameliorare, o sa merg inainte cu asta.

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

La noi nu a fost cazul dar am mai auzit de o astfel de rezolvare

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Multumesc. Dar macar rezolva problema?

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

AYLA -tu ai zis la un moment dat ca ai vorbit cu ALINA27. te rog spune-mi ce fac?sunt bine?

Mergi la inceput

cativ - daca nu e mai vertical decat in scoica nu vad care e problema. se poate sa fie ora,poate e deja obosita si lumea,zgomotul,aerul a o oboseasca mai rau si sa se enerveze. incearca...incet incet o sa ne prindem noi ce vor copii nostri.
eu de exemplu ash auta un cadru cu rotzi f inalt pe care sa prind marupiul si sail plimb asa pt ca doar asa ii placesi nu are el deca 6kg dar tot ma rupe de spate

Mergi la inceput

Eu cred ca o sa cumpar al treilea carut care sa aiba si scoica. Sau pun scoica pe un carut. Incercam de toate, pana ne merge ceva. Noroc ca am nervii tari si nu ma mai enervez cand plange o calmez eu pana la urma.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Fetele, ia sa va uitati aici:http://s650.photobucket.com/albums/uu226/matei_album_photo/mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Multumesc. Dar macar rezolva problema?

Da au rezolvat astfel problema pentru ca in fam nu existau clapaugi

PS:deschid capitol nou.-*(33)*
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_