Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(32)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Eu nu am gasit cum sa-i las mes lui Camy
Ayla, Dodo-pui poate ma ajutati voi , ca am vazut ca ati scris deja....

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Simina, mesajul tau apare deja

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

inseamna ca a aparut mai tarziu.
Multumes Dodo (asa facusem , da nu-l vedeam)

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Nu stiu ce-i in sufletul lui Camy acum , imi pot imagina doar , dar durerea ei decat o mama de ingeras o poate simti , stiu insa ca am plans citind atatea mesaje frumoase adresate ei si ingerasului, si nu mi-e greu sa cred ca ea va plange mult mai mult cand le va citi

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisicogri, dam cartonas rosu la tati de ilinca!!!

si noua ne-a pierit entuziasmul pt BB2 (adik mie, ca motanu e inca favorabil, da el are numai un vot, io am doo ).

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

OLA!
SIRIMIE, nu sunt afte mama! Sigur sunt viitoare maselute pentru ca la canin (sunt doi molari in stanga si un canin in dreapta) a iesit si pe interiorul gingiei. Am citit ieri mult pe internet dupa ce am mai vorbit cu voi si mai toti zic ca IN GENERAL ies incisivii primii si ca dintii ies incepand cu varsta de 4 LUNI. Al meu copil e balos de pe la 2 luni jumate si a avut o perioada de vreo 2 saptamani cu un plans marait de nu stiam ce are. Asta avea. Plus scaune mai moi. Anyway ma voi programa si la un alt pediatru, care e si homeopat, pentru o evaluare.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Nu stiu ce-i in sufletul lui Camy acum , imi pot imagina doar , dar durerea ei decat o mama de ingeras o poate simti , stiu insa ca am plans citind atatea mesaje frumoase adresate ei si ingerasului, si nu mi-e greu sa cred ca ea va plange mult mai mult cand le va citi

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

Eu stiu povestea trista a lui Darius Andrei de cand am intrat pe forum, am plans atunci, am plans si azi intrand pe pagina lui, citind ce i-au scris unele fete...tocmai din cauza asta eu nu pot, nu pot sa scriu nimic, pur si simplu intzepenesc numai la gandul a cum trebuie sa se simta Cami acum!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va imbratisez, dragele mele!Vad ca de ieri de cand am inceput sa ne plangem de caderea parului ne-am strans un grup serios de mamici cu problema asta...Ma gandesc totusi ca in timp se va mai remedia treaba asta...E groaznic sa vezi peste tot fire de par...
Ma enerveaza la culme...
Am tot citit si de bebei nazbatiosi...a mea are si ea hachitele ei...dar cu mesele suntem deja stabilite la 5 pe zi...respectiv:7;10,30;14;17,30 si dupa baita pe la 20,30...ne mai maraim dar maxim pe la 22,30 somn pana dimineata la 7...se mai misuna ea noaptea dar nu sarim sa o luam in brate...si doarme...
Adica eu cred ca asa e normal...sa aiba stabilit programul de somn noaptea, sa se formeze asa...noaptea nu mai e ptr mancare...e strict ptr somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Buna fetele!

ALINA N, tu ii dai numai cu bibele lapticul muls? Eu incerc sa ii mai dau si titi, dar ea e lenesa si nu prea papa, plus ca am constatat ca nu prea mai este, vorba lui Aris, papa acum si intr-o ora plange de foame (am patit-o si azi si ieri). Nu stiu daca as avea de toate mesele, fie si daca mulg si ei nu ii mai dau sa suga. Eu de 1 luna ii dau si formula, pe titi il pastrez cu greu prin muls.

Astazi a dormit si fata mea 2 ore dupa amiaza, ceea ce nu s-a mai intamplat. Ne-am asezat amandoua in pat si asa a adormit
Dar a avut si un program f haotic de masa, a papat si la 1 ora jumate.
Chiar, bebeii vostri au program fix, adica papa la ore fixe, dorm dupa amiaza un nr de ore, intr-un anumit interval, etc.?
Ea are relativ fixe numai orele de iesit in parc, dar depind si astea de cum se trezeste, in parc doarme sigur, in rest, nimic nu e batut in cuie. Am incercat eu sa ii fac oaresce ore de masa, dar daca o apuca foamea intre nu am ce face...

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pisikda eu ii dau numai la bibe , a mea a fost mai lenesa si nu a papat decat putin la titi asa ca am fost nevoita sa ma mulg ,dar sa stii ca in felul asta am pastrat laptele si am exact cat are ea nevoie fara nici un stimulent de lactatie.
In legatura cu programul nu avem nici noi ceva stabilit ,mananca putin si des chiar si la 30min' doar noaptea mananca mai rar pt ca doarme. Si eu ma intreb cand va manca si ea la distante mai mari pt ca apa si ceai nu vrea ca sa incerc sa ii maresc eu programul.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Salutare, mamici! Raportam copil zagait, cu mainile pana la cot in gura Nu stiu unde gresesc cu scosul afara ca imi urla seara fara motiv. Sa va povestesc: doarme dupa-amiaza doua ore, se trezeste, o hranesc, o schimb, toate bune si frumoase. Mergem ca o familie fericita in parc dar...cum o pun in carut plange. Nu-i nimic, luam fata in brate. Sac!Plange si in brate. O plimbam, s-o linisti, nimic! Renuntam, epuizati, venim acasa, timp in care plange, de fapt, se smiorcaie. Ajungem acasa, ochii mari si....ranjeste cu toata gura ei stirba. Sa n-o bati? Acest scenariu se repeta in fiecare seara, dimineata nu face urat la plimbare. Unde gresesc? Ce nu fac bine?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Leeloo, merci mult de pm, foarte folositor, am reusit sa pun pozele pe picassa, la: http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Anca_nicolae#

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Va imbratisez, dragele mele!Vad ca de ieri de cand am inceput sa ne plangem de caderea parului ne-am strans un grup serios de mamici cu problema asta...Ma gandesc totusi ca in timp se va mai remedia treaba asta...E groaznic sa vezi peste tot fire de par...
Ma enerveaza la culme...

ahh..era sa uit...prietena mea a avut aceeasi problema...a si ajuns sa se tunda de cateva ori...a inceput problema sa apara pe la 3-4 luni si s-a oprit la cand avea bebe 7 luni, fara nici un remediu , cum spunea si Petrean

Mergi la inceput