Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(32)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

of olga, ce am mai tras si eu cu ale mele. au vrut sa mi le scoata dar cand au vazut radiografia s-au speriat si mi le-am lasat
si dureeeeaaauuuu...si luam diverse, nici nu vreau sa ma gandesc cum esti tu. mai bine il treci pe David pe biberon o zi si gata decat sa suferi in halul asta. multa bafta

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aris lui David i s-a facut analiza sangelui si intr-adevar are anemie.

Fetelor am fugit la Pitesti sa-mi scot maseaua ca nu se mai poate.

Mi-e frica

Va pup

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

apropos de biberon...la noi e cam pe terminate rezerva nationala. stiu stiu...am mai zis asta e cateva ori si dupa aia mi-am revenit, dar cred ca de data asta nu mai e gluma. nu mi se mai intaresc sanii nici noaptea, dar uimitor e ca nu sunt deloc suparata sau dezamagita, sau vinovata...sunt super calma. ii dau in fiecare zi cate o masa la biberon si gata, el e fericit eu si mai si. mi se pare din contra stupid din partea mea ca m-am incapatanat atata timp sa nu ii suplimentez cu nimic, desi ajunsese saracu sa manance si la o ora in timpul zilei.

fetelor care ati trecut la formula, cum faceti cu biberonul de noapte? va ridicati din pat sa il pregatiti sau aveti vreo metoda secreta. trebuie sa fiu pregatita ca nu se stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Aris eu il pregatesc de seara. Pun cantitatea de lapte praf in biberon si apa pentru a fi incalzita separat. Cand se trezeste (de obicei pe la 3), doar ii incalzesc apa si ii dau sa manance. Pe intuneric si fara sa vorbesc cu el. Apoi adoarme imediat ce a terminat de mancat.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

aha, gata am priceput. deci de drumul pana la cuptorul cu microune nu scap.poate ma vezi ca il aduc sus. la mine asta e nasol, ca trebuie sa cobor la bucatarie si imi fuge somnul mie in pirmul rand ca lui sa zicem ca fug de la primul semn

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Aris eu il pregatesc de seara. Pun cantitatea de lapte praf in biberon si apa pentru a fi incalzita separat. Cand se trezeste (de obicei pe la 3), doar ii incalzesc apa si ii dau sa manance. Pe intuneric si fara sa vorbesc cu el. Apoi adoarme imediat ce a terminat de mancat.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

fetele, ma ajutati si pe mine cu un vot?
http://www.dolarei.com/Petrean_5759.html

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

votat

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aris mai este o varianta incalzesti apa pt bibe de cu seara, o pui in termos si pui in biberon doar lapticul praf. Cand vine ora de papa torni apa calda din termos peste laptele praf, amesteci si gata!!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Ne votati si pe noi
http://www.dolarei.com/G-GG_5902.html

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

rezolvat !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

am ajuns la zi cu cititul, m-am apucat de aseara dar.... cand sa vad burtica lui Simina a innebunit calculatorul si a trebuit sa renunt !!!

Acu sa vad ce am retinut

Calin Cristian, Maria Teodora, Anastasia,Sarah Ioana

+ multi pt frantuzoaicele noastre !!!!

Am retinut ca: - va cade parul, subscriu
- ati ramas cu burta lasata , subscriu
- kilograme deasemenea , ma bag si aici
- va apuca depresiile, aici ma bag doar un pic (deocamdata ) am avut ceva tentative la gandul ca din septembrie incep munca serios adica 6 ore ca acum merg doar 2,3 dar mi-a trecut si ma gandesc ca nu sunt prima care trece prin asa ceva, sa fim sanatosi ca restul le ''bunghim'' noi cumva

Ilinca, m-am distrat ca de obicei citind postarile tale si va spun ca sunteti fff dragute !!!

Inapreda, foarte frumoase pozele de la botez si tu super elegantoasa

Olishka, multi sa treaca durerea de masea !!!

Pliciplici, in sfarsit ai reaparut !!! pletosu' tot frumos este si tu vad ca ti-ai recapatat silueta, bravo !!

No, de aici deja nu mai prea tin minte

Ilinca, mi-am adus aminte , te-ai apucat de si eu am baut in week-end la unguri bere de visine,cirese,zmeura si aseara l-am carat pe sot la shopping de provizii

Aris, parca intrebai de landou, eu pe afara deocamdata o pun tot in el, u am trecut la varianta sport, dar pe finalul lunii cred ca facem mutarea, nu de alta dar e cam la fix cu lungimea

Si am votat toti dolareii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare dragalasele
votat toate 3 fetele; puneti link zilnic, sa stim de voi;
intrebare: cum ati comandat hainutele???? mai mari? sau mergem pe 3-6 luni pe incredere????? eu asa le-am luat, 3-6 luni, sper sa fie bune, ca na' suntem acolo, nu? pisigri trimit si eu imediat PM cu hainute (mama si ce as mai fi cumparaaaaaaaaaaaaaat)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Acum sa va povestesc despre excursia noastra : Alexandra a fost superrrrrr superrrrr cuminte si ne-am distrat de minune !!!

Pe drum a dormit in landou cu mici pauze de papa , in strand a stat putin la umbra si apoi somn in timp ce noi ne balaceam , seara la terasa am pus-o in scoica si a fost multumita ca a participat la discutii iar noaptea ce sa mai zic, a dormit mult mai bine decat acasa (o fi fost berea de vina ?? ) si a adormit inaintea mea fara plansete si alte chestii cum ma asteptam fiind un loc strain

In concluzie: ma apuc de programat iesiri din astea !!!

Aveti si cateva poze noi la semnatura !!!

Mergi la inceput