Dr Camelia Constantinescu - Bucur
Salutare,
Am revenit pe forum cu subiectul "Dr Camelia Constantinescu - Bucur". As vrea sa gasesc mamici care au nascut de curand sau care urmeaza sa nasca cu ea. Sunt la a 2-a experienta, prima tot cu dnei am nascut. Termenul este ianuarie 2010.
Anca
Raspunsuri
vladimirescu spune:
salut anca!-raspund dupa o luna de cind ai pus intrebarea, ca acum am dat peste postul tau din intimplare.
Si eu am mai nascut (in 2005) cu dr Camelia Constatnescu la Bucur, si totul a fost foarte bine. M-a ingrijit toata sarcina de la 4 saptamini pina la sfirsit si am mers cu ea cu toata increderea. Acum sint insarcinata in 7 saptamini si tot la cabinetul dumneai m-am dus. Nu stiu cum sa-ti spun, am o mare incredere in dumneaei - sincer, imi permit sa ma duc sa nasc si in Elvetia daca vreau, dar o sa nasc la Bucur cu dumneaei, in conditii de spital de stat, numai pentru ca am atita incredere in ea... Eu o cunosc de cind o prietena de-a mea a nascut cu ea, dupa o sarcina de cosmar (7 luni de dureri, chinuri, stat numai in Bucur in spital, perfuzii etc, dupa 2 avorturi spontane la 5 si 6 luni de sarcini, horror!), iar dr Camelia Constantinescu a ingrijit-o cu rabdare toata sarcina si la sfirsit a scos din ea un baietel cit se poate de sanatos, are acum 7 ani si e frumos si detept... Am zis ca daca in conditiile alea a scos ea copil sanatos, atunci o scoate si din mine copil sanatos (mi-era teama ca aveam deja 37 ani la prima nastere)...
Inteleg insa ca ai mai nascut cu ea, tu nu ai fost foarte multumita?
bursucelu spune:
Eu atat pot spune despre dansa-somitate in ginecologie,blandete si multaaa rabdare gasesti la aceasta femeie minunata.Eu am nascut cu dansa acum 2 ani si spre rusinea mea nu am mai fost de mult la cabinet,dar cu siguranta ca voi face o vizita cat de curand cu pitica mea (am ramas datoare cu o poza pentru albumul bebelusilor).
anca55 spune:
Buna "vladimirescu" si din nou nastere usoara!
mai am 4 prietene care sunt in aceeasi perioada cu mine...la inceputul anului 2010 va fi campania <<nasteri pe banda>>
eu voi avea fetita, ce mi-am dorit. am acasa o frmumusete de baiat de 3 ani pe care "mi l-a daruit" doctora!
sper sa nasc tot normal cu epidurala, cum am nascut si primul, cu toate ca in travaliu insistam permanent la dr sa imi faca cezariana. ea "m-a pacalit" si i-am dat dreptate dupa nastere...
de spital fug si eu, dar 2 zile cat sper sa stau noi murii, plus ca voi cere sa stau din nou intr-o rezerva cat mai buna...mai stii preturile...dr, neonatologul, anestezistul, moasele...???? poate un private-mail
Gianina21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca55 Buna "vladimirescu" si din nou nastere usoara! mai am 4 prietene care sunt in aceeasi perioada cu mine...la inceputul anului 2010 va fi campania <<nasteri pe banda>> eu voi avea fetita, ce mi-am dorit. am acasa o frmumusete de baiat de 3 ani pe care "mi l-a daruit" doctora! sper sa nasc tot normal cu epidurala, cum am nascut si primul, cu toate ca in travaliu insistam permanent la dr sa imi faca cezariana. ea "m-a pacalit" si i-am dat dreptate dupa nastere... de spital fug si eu, dar 2 zile cat sper sa stau noi murii, plus ca voi cere sa stau din nou intr-o rezerva cat mai buna...mai stii preturile...dr, neonatologul, anestezistul, moasele...???? poate un private-mail |
Buna!
Si eu sunt o viitoare mamica (sunt in saptamana 37) de la Dr. Constantinescu de la maternitatea Bucur!
Spuneti-mi si mie cam cat se da la nastere (daca stiti) si daca nasti noaptea nu vine? Mie mi-a zis la ultimul control sa merg la camera de garda...ce sa inteleg ?
Va pup si nastere usoara tuturor!
anca55 spune:
Am intrat in a 26-a saptamana de sarcina, fetita si DA, am incredere in ea. Este o doctorita f buna...dar, din pacate sunt afectata financiara din cauza crizei si cum de pe 15 sept a crescut tariful la cabinet (170RON cons+ecografia) m-am hotarat sa schimb doctorul, automat si spitalul. Am un dr f bun, m-a vazut deja, sunt multumita de el si se pare ca voi naste la Giulesti cu el.
Gianina, la prima sarcina ultimele 3 consultatii le-am facut la spital, ea m-a chemat, dar ma trimitea acasa, copilul era bine. A 3-a oara, la 42 saptamana (la limita!) m-a chemat cand era de garda si mi-a provocat nasterea. Vorbeste din nou cu ea (si de rezerva!) poate te-a chemat la spital cand este ea de garda.
NASTERE USOARA FETELOR!
bebiloi spune:
Buna.
si eu sunt o viitoare mamica care va naste cu dna dr. Camelia Constantinescu in preajma craciunului...va rog sa-mi spuneti cam care sunt tarifele....as vrea sa fac cezariana...(cat se da doctoritei, cat anestezistului...cui mai trebuie sa mai dam)....
multumesc frumos
tcdaniela spune:
Buna ziua. M-ar interesa si pe mine daca doamna doctor camelia constantinescu face cezariana la cerere si cam cat ar fi tariful.trimite-ti-mi raspunsul p mail sau aici sau oriunde :D
leontina2009 spune:
buna seara! sunt o viitoare mamica care va naste cu doamna doctor camelia constantinescu si as dori sa stiu mai multe lucruri despre dansa. pana acum mi se pare un medic exceptional. m-ar interesa mai multe si despre maternitatea bucur. daca stiti ceva despre preturile de acolo va rog sa ma informati si pe mine caci nu am idee cat ar cota o cezariana, anestezistul...etc.
Cris_tina1 spune:
Buna tuturor! As vrea sa reactualizez topicul despre doamna dr. Camelia Constantinescu de la Maternitatea Bucur.
Sunt o viitoare mamica - 16 saptamani si pana acum am fost la dr. Constantinescu pentru supraveghere, dar doar la cabinetul ei particular.
Le rog pe cele care au nascut de curand la Bucur sa imi impartaseasca mai multe despre Maternitatea Bucur - conditii, calitatea actului medical, tarife.
Multumesc mult!