In momentul de fata nu stim nimic de el nu a mai raspuns la telefon si nici pe messenger nu a putut intra,deci nu stiu nici daca a contactat consulatul.
Guestus suntem in curs de cheta
Kariguldcred ca el cascat numai pe jumatate.
Mathilda te anunta daca aflu ceva cu ambasada
Ce sa ii faca Consulatul?Si-a pierdut pasaportul?Este arestat si are nevoie de consultanta?A fost accidentat grav si este la spital?
Cam in situatiile astea te poate ajuta Consulatul.Daca ai venit aici ilegal si nu mai ai unde sa dormi, nu cred sincer sa te ajute.Nu intra in atributiile lor.Daca te uiti cu atentie scrie si pe pasaport ca nu se ofera ajutor in astfel de cazuri.
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
mie imi pare rau cand aud astfel de cazuri.si nu e singurul. se intampla peste tot in Europa, legat de romani.
N-are nici o importanta daca e romnan sau nu. Pur si simplu nu are drept de munca aici. Acu e greu si pentru britanici (sint aproape 3000000 someri)d-apai pentru cei ce nu sint legal aici. Vremuri grele neica
Am scapat intre timp am primit mesaj ca si-a gasit job si ca o ironie a sortii l-au sunat si cei la care a fost in proba si au lasat-o problema in aer ca l-ar primii dar si-a gasit intre timp altceva.
Multumesc pentru ajutorsi pareri