Gasca de Constanta *108*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

La multi ani Patrick Filip(roxana)!Sa cresti mare, sanatos, frumos si impreuna cu surioara ta sa va bucurati parintii.
Roxana sa va bucurati de puii vostrii!

Hani bun venit in gasca noastra.

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

La multi ani! si din partea mea

Cami

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI PATRICK!Roxana sa-ti traiasca baiatul mare sanatos si sa te bucuri de realizarile ambilor copii !
Gabi am prins o smecherie...tevotez si de acasa si de la birou...se poate...

sar-mana fetelor pt. aprecierile la adresa fetelor mele....s-a umflat pipota in mine uite-asa.

cami...bafta la slabit..io am lasat-o moale ca nu vreu sa modific rochitele de nunta(ce tare motiv, nu????)Apropo' mi-e lene sa ma trag in poze....o sa vedeti rochitele la nunta...
pupici!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Album nou!
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
cafeaua/ceaiul sunt gata... Cine se "baga"?

Tania dar dupa nunta nu mai ai aceeasi scuza.
Eu am incercat s-o votez pe Gabi in momente diferite ale zilei si a mers.

Va doresc o zi buna si, va astept cu vesti!

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

eu ma bag la cafea;
Dady se poate si e voie dar dupa pc diferite

multumim tuturor pentru voturi ...ma apropii de jumatatea necesara

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

"Bate vantul"... pe aici...
ce faceti, va bucurati de zilele aceste "racoroase"?
Tania ce face Andreea, a inceput sa faca ceva recuperari?

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3

Mergi la inceput

'neatza!
Eu sunt cu cafeaua sub nas , voi?

Mai uitam pe prognoza meteo si, se anunta ploaie, chiar furtuna.

Va doresc o zi buna!

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.dau si eu o cafea.
ieri am vb un pic cu jo, sunt la braila.sunt bine si sunt rasfatate ea si alex.e liniste si aer curat.mi-a spus ca, cam o saptamana mai are.i-am spus sa ma tina la curent cu tot.inca nu are net decat pe mobil.asa ca mult nu am vb.
nu vreau furtuna dar nici canicula.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimi!

Camelia, Andreea nu a scapat de gips, doar l-a schimbat cu unul sub genunchi, dar tot cat o cizma de lung si trebuie sa stea 3 saptamani cu el si abia apoi v-a putea incepe recuperarea. o sa apuce vreo 2 saptamani de recuperare in c-ta restul o vom face la Baile felix unde am luat bilete special pt. ea. Ce m-a speriat un pic a fost faptul ca piciorul afectat este mai subtire(vizibil) decat celalalt datorita imibilizarii si astfel masa musculara s-a micsorat si inmuiat.
pupici tuturor si We placut!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Album nou!
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dady68

Buna dimi!

Camelia, Andreea nu a scapat de gips, doar l-a schimbat cu unul sub genunchi, dar tot cat o cizma de lung si trebuie sa stea 3 saptamani cu el si abia apoi v-a putea incepe recuperarea. o sa apuce vreo 2 saptamani de recuperare in c-ta restul o vom face la Baile felix unde am luat bilete special pt. ea. Ce m-a speriat un pic a fost faptul ca piciorul afectat este mai subtire(vizibil) decat celalalt datorita imibilizarii si astfel masa musculara s-a micsorat si inmuiat.
pupici tuturor si We placut!

Tania, medicii stiu ce este mai bine in situatia aceasta, iar daca ei au considerat ca ghetutza se impune... Cat despre musculatura, exercitiile de care-ti spuneam ca trebuie sa le faca sub ghips nu pot impiedica aceasta atrofie musculara, nu-ti face probleme, cand va incepe recuperarile si sa foloseasca piciorul 100% isi va reveni complet. Sa continue totusi acele miscari pe care i le-a recomandat medicul.

nastasie ma bucur ca ne aduci vesti de la jo si ca ele sunt bine . Transmitele gandurile noastre bune. Asteptam vesti despre momentul cel mare, al nasterii bb-linei.

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am absentat!

Roxanaz, cu intarziere iti transmit La muuulti ani fericiti lui Patrick! iar tie, caci trebuie ridicata in slavi mamica, ea duce greul - Muulte bucurii din partea copiilor/familiei!!!

Dady, am citit despre Anduta, e normal sa te ingrijoreze atrofia/diferenta, dar sunt convinsa ca se va recupera rpd. F bine ca ati luat bilete la statiune, macar stii ca va avea prg intocmai. Si noi am trecut prin asta cu Alexia, iar portiunea a fost fff mica, ca o manusa pana peste cot. Imi amintesc ce greu i-a fost sa indrepte mana dupa 6 sapt cat a tinut-o indoita.

Camelia pentru tine pot sa ??? Pleci la munci!!!!! Offf, ce perioada din viata frumoasa....s-a terminat! Sper sa faci fata programului, Teo sa se adapteze schimbarii, chiar si Alex!!

Nastasie deci tu ne tii la curent despre Jone...super! Asteptam vestea cea mare!!

Despre noi....am revenit, au plecat azi musafirii, nu am cuvinte sa ma exprim cum a fost, eu fiind gravida am suportat mai greu, dar norocul meu ca si-a luat sotul concediu ca sa fie cu noi. Si trebuie sa-l laud ca m-a ajutat, a fost ca un titirez prin casa, tot timpul m-a intrebat ce mai trebuie, imi era mila de el, ca el e anti-plaja si ii insotea zilnic la plaja, apoi, obosit fiind, ma ajuta ( piata, la bucatarie...).
Alexia s-a cam razgaiat, doar era lume multa, 2 copii in jurul ei...nu prea ne-a ascultat, mai ales pe mine, mi-a raspuns numai contra, parca nu ma suporta. Eu o lasam in legea ei, nu am atentionat-o cu nimik, facea ce vroia ea...si tot ea cu nervi!
Hmmm, acum doarme si sper sa realizeze cand se va trezi ca a trecut valul "distractiei la mare" si ca trebuie sa coboram cu picioarele pe pamant.
Despre burtik...dimineatza cat p'aci sa intru in depresie cand am vazut ca sotul schimba pagina la calendar....aaa, a venit august....se apropie sorocul, e luna berzei!! Parca astept, dar parca nu....intr-un fel vrea sa nu ma mai simt ca o hipopotamitza, sa ma pot misca, apleca, sa nu mai gafai cand urc treptele in casa....dar imi e un pic teama si de noua viata, in 4!!!

Eu ma bucur ca a plouat, cel putin la mine nu a fost furtuna, sper ca si la voi! De la Dodo vine ploaia, cel putin asa vad eu directia

Un we frumos va doresc!

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +35 sapt

Mergi la inceput