Ce frustrari aveti?
Ma simt frustrata de oameni foarte mici pe care ii cunosc in fiecare zi, dar si mai mult de oamenii apropiati carora le faci un bine si iti trag o palma cand nu te astepti(la modul figurat), ma simt frustrata de faptul ca imi pasa prea mult, ca am fost crescuta in felul asta, ma frustreaza nedreptatea in general.
Vreo reteta de nepasare aveti? Ca tare bine mi-ar prinde.
Raspunsuri
rrox3 spune:
Titlul si subiectul nu prea concorda... Vrei sa ne stii frustrarile sau sa afli solutii pentru a face fata frustrarilor? ![]()
Eu iti raspund deocamdata la intrebarea din titlu.
In momentul asta m-a frustrat tare Marius inchizand subiectul Clarei, inainte sa apuc eu sa postez
... mai ales ca, zic eu, aveam de zis altceva decat s-a zis deja ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
XIO spune:
eu am o singura frustrare: ca n-am ochi albastri![]()
lucrurile pe care le descrii doar ma calca pe nervi
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
monica70 spune:
Io-s frustrata raau de tot,ca-i canicula si nu ma pot duce la strand sa ma balacesc pe motiv de burtoi 
Cu lucrurile pe care le-ai descris, m-am lovit din fericire doar in privinta catorva cunostinte virtuale ... Si aici reteta e simpla: taiat/racit la maxim relatiile,deci tras apa 
si trecut mai departe 
MONI
35s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Andrada spune:
Al 450-lea subiect pe tema generozitatii exagerate a membrilor DC.
Hai ca-ti spun eu cum se termina , la pagina 5 o sa te hotarasti la indemnul altor generoase carora nu li s-a raspuns la asteptari, sa fii rea, n-o sa mai ajuti pe nimeni, prietenii e pigs...etc.
Geez!
sweetmelon spune:
Andrada, eram si eu intr-o pasa proasta la ora cand am deschis subiectul. Sora mea trece printr-un divort f naspa si cred ca ma implic emotional mai mult decat ar trebui.
Ramonika spune:
Andrada - esti cam frustrata sau mi se pare mie? ![]()
si ca sa raspund la subiect, ma simt frustrata de lucrurile pe care nu le pot realiza pt. ca nu tin de mine. adica pt. ca exista o soarta care iti oranduieste uneori viata fara sa te intrebe macar daca esti de acord... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
capra cu trei iezi spune:
draga sweetmelon, cati ani ai?
ca daca esti f tanara, ai sa vezi ca, cu timpul, o sa te obisnuieste cu palmele si cu nedreptatile, o sa te mire cand o sa mai intalnesti cate un om dragut si binevoitor
. cu cat o sa inaintezi in varsta, o sa capeti maturitate si o sa vezi ca nu merita sa te mai enervezi pentru rautatile celorlalti. invata sa te bucuri de oamenii adevarati si minunati pe care ii intalnesti si fa-te ca nu-i observi pe cei mici si rautaciosi.
Bafta!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
Liliana82 spune:
frustrarea mea principala este ca pana acuma nu am reusit sa fac milionu de dolari ( sau euroi) . Da in schimb imi da bunul dumnezeu un bebe... asa ca frustrarea mea nu mai e atat de mare ca se compenseaza valorile.
Mai sunt frustrata ca sunt in luna 9 a si nu pot sa mai merg de burta dar tare mult sper sa treaca dupa ce nasc si o sami recapt din nou silueta mea de viespe...![]()