Copilasi de Iulie - August 2004 (25) * LMA!!! *
Raspunsuri - Pagina 5
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Mi-au dat lacrimile citind mesajul de la Alin... Bradut
O zi frumoasa!!
roxanaz spune:
buna dimineata!
Anca, multumim de vestile de la Bradut, imi pare atat de bine ca i-am facut o mica mica bucurie....
fug rapid la trebi, sa aveti o zi excelenta!!
leeloo2004 spune:
Neata!
Mai, Dana, eu nu am nicio scuza (mai ales ca eu updatat lista...) dar primeste te rog, chiar si cu intirziere, felicitarile mele sincere de LA MULTI ANI!!!!! Sa fii iubita si sa te bucuri de feciori!
Daria - ca intotdeauna, Giulika e frumoasa foc! Chiar si ipostaza de sirena...
Anca - ...ma bucur ca i-am facut macar o mica bucurie lui Bradut...
Acum am verificat lista...azi nu avem sarbatoriti...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi
Mine e vineri asa ca incep sa ma simt bine
Azi la 4 plec spre casa ca la 6 avem b.party asa ca ne vom dixtra
2 intrebari / sondaje:
- Cine mai doarme dupa-masa ?
- Mai biberoneaza cineva pe aici laptele ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
DARIA, Matei doarme la pranz in fiecare zi, cred ca in toata existenta lui a avut doar vreo 3 zile in care nu a dormit, dar atunci s-a trezit tarziu dimineata.
Biberon - l-am eliminat de pe 5 ianuarie 2007 tin minte data pentru ca tot atunci m-am lasat eu de fumat.
carmenp spune:
dana, la multi ani!sanatate,fericire si multa iubire
mey, si doar ma uit pe lista da`n ultima vreme am neuronii pin vacanta;))
mijtoace poze
daria, ai mei dorm la prinz pen ca altfel mi-s zubuciumati toata ziua;)) de biberon nu mai stiu nimci de mult timp da` las ca si cit o fost mi`a iesit pe oki (a se videa vremurile alea de minca mincarea pasata si cu biberonu`)
edit, acum am vazut mesajul mihelei si pozele, offf
roxanaz spune:
cat am fost plecata cu Oliv prin oras mandra mica a baut 60ml de lapte din biberon.... sunt hotarata sa apuc taurul de coarne... wish me luck
Daria, Patrick nu prea mai doarme la pranz desi ar trebui, ptr ca seara e rupt de oboseala pe la 8.30-9. iar biberon, nu, din 2007 daca nu ma insel dar nu stiu data asa precis ca Robi
kim222 spune:
recunosc ca nu m-am uitat la pozele Ancai...nu pot
Rox si tocmai ce vorbeam despre asta! Vezi? Las-o mai des singura! Noi mergem pe la 5 la plaja,daca veniti da un semn..
Intre timp am vazut acum citeva seri, la cinema, Ice Age 3 ..super! Pat si Luca au fost super interesati!
Daria Luca nu doarme de cind a venit in Ro:(, daca a dormit de vreo 4 ori si doar amenintat! Biberon nu mai avem din septembrie 2005!la un an am scos biberonul si suzi!
szivarvany spune:
ANDREEA
O zi frumoasa tuturor, e vineri
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roller025 spune:
Neatza!
La multi ani, Andreea! Felicia, sa fiti fericiti!
Va multumesc de urari. Va invitasem la un pahar de beut, dar am inteles ca nu beti pe caldura
Daria: de regula Victor doarme la pranz. Acum are o problema din cauza caldurii... Daca nu doarme sta linistai la el in camera si se uita pe carticele sau invarte o masina. Bibe nu mai avem de pe la un an jumate, nu mai stiu exact cand i l-am scos, dar la un moment dat a renuntat, pentru ca erau mai interesante canitele colorate in care ii puneam orice de baut.
Mihaela, multumim de mesaj. Bradut, Alin,
Mey, ma omoara caldura asta... Si in we s-ar putea sa fim singuri.
De alaltaieri Paul are 2 dinti, asa ca noptile maraie si se foieste... Astept momentul in care va dormi toata noaptea
Vine weekenduuul....
O zi usoara va doresc.