Copilasi de Iulie - August 2004 (25) * LMA!!! *
Raspunsuri - Pagina 5
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Mi-au dat lacrimile citind mesajul de la Alin... Bradut 
O zi frumoasa!!
roxanaz spune:
buna dimineata!
Anca, multumim de vestile de la Bradut, imi pare atat de bine ca i-am facut o mica mica bucurie....
fug rapid la trebi, sa aveti o zi excelenta!!
leeloo2004 spune:
Neata!
Mai, Dana, eu nu am nicio scuza (mai ales ca eu updatat lista...
) dar primeste te rog, chiar si cu intirziere, felicitarile mele sincere de LA MULTI ANI!!!!! Sa fii iubita si sa te bucuri de feciori!
Daria - ca intotdeauna, Giulika e frumoasa foc! Chiar si ipostaza de sirena...![]()
Anca -
...ma bucur ca i-am facut macar o mica bucurie lui Bradut...
Acum am verificat lista...azi nu avem sarbatoriti...![]()
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi 
Mine e vineri asa ca incep sa ma simt bine ![]()
Azi la 4 plec spre casa ca la 6 avem b.party asa ca ne vom dixtra 
2 intrebari / sondaje:
- Cine mai doarme dupa-masa ? 
- Mai biberoneaza cineva pe aici laptele ? 
![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
DARIA, Matei doarme la pranz in fiecare zi, cred ca in toata existenta lui a avut doar vreo 3 zile in care nu a dormit, dar atunci s-a trezit tarziu dimineata.
Biberon - l-am eliminat de pe 5 ianuarie 2007
tin minte data pentru ca tot atunci m-am lasat eu de fumat.
carmenp spune:
dana, la multi ani!
sanatate,fericire si multa iubire
mey, si doar ma uit pe lista da`n ultima vreme am neuronii pin vacanta;))
mijtoace poze
daria, ai mei dorm la prinz pen ca altfel mi-s zubuciumati toata ziua;)) de biberon nu mai stiu nimci de mult timp da` las ca si cit o fost mi`a iesit pe oki (a se videa vremurile alea de minca mincarea pasata si cu biberonu`)
edit, acum am vazut mesajul mihelei
si pozele, offf
roxanaz spune:
cat am fost plecata cu Oliv prin oras mandra mica a baut 60ml de lapte din biberon.... sunt hotarata sa apuc taurul de coarne... wish me luck![]()
Daria, Patrick nu prea mai doarme la pranz desi ar trebui, ptr ca seara e rupt de oboseala pe la 8.30-9. iar biberon, nu, din 2007 daca nu ma insel dar nu stiu data asa precis ca Robi ![]()
kim222 spune:
recunosc ca nu m-am uitat la pozele Ancai...nu pot 
Rox si tocmai ce vorbeam despre asta! Vezi? Las-o mai des singura! Noi mergem pe la 5 la plaja,daca veniti da un semn..
Intre timp am vazut acum citeva seri, la cinema, Ice Age 3 ..super! Pat si Luca au fost super interesati!
Daria Luca nu doarme de cind a venit in Ro:(, daca a dormit de vreo 4 ori si doar amenintat! Biberon nu mai avem din septembrie 2005!la un an am scos biberonul si suzi!
szivarvany spune:
ANDREEA 

O zi frumoasa tuturor, e vineri 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roller025 spune:
Neatza!
La multi ani, Andreea! Felicia, sa fiti fericiti!
Va multumesc de urari. Va invitasem la un pahar de beut, dar am inteles ca nu beti pe caldura ![]()
Daria: de regula Victor doarme la pranz. Acum are o problema din cauza caldurii... Daca nu doarme sta linistai la el in camera si se uita pe carticele sau invarte o masina. Bibe nu mai avem de pe la un an jumate, nu mai stiu exact cand i l-am scos, dar la un moment dat a renuntat, pentru ca erau mai interesante canitele colorate in care ii puneam orice de baut.
Mihaela, multumim de mesaj. Bradut,
Alin,
Mey, ma omoara caldura asta... Si in we s-ar putea sa fim singuri.
De alaltaieri Paul are 2 dinti, asa ca noptile maraie si se foieste... Astept momentul in care va dormi toata noaptea 
Vine weekenduuul....
O zi usoara va doresc.