Copilasi de Iulie - August 2004 (25) * LMA!!! *
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Alice, si tie vacanta placuta
Kim, ce veste buna cu casuta de vis
Aici ieri si azi sunt 38 de grade
In birou 17
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Marina spune:
Daria iti doresc si eu din suflet sanatate multa, fericire si noroc. E o placere sa fim colege de odisee, cred ca e cea mai faina gasca.
Pt cine merge in vacanta sa va distrati!
Dorsilia spune:
Alice, vom fi fost gemene prin alta viata, who knows? Adevarul este ca nu suntem noi oamenii asa de diferiti cum ne place sau ne e mai comod sa credem uneori...Uneori cand unul dintre noi exprima niste concepte, descrie niste sentimente pe care le-am rumegat si noi, le-am trait si noi, brusc ne iluminam, si zicem "si eu am simtit/gandit asa"...de multe ori tine de talentul oratoric/naratoric al omului ca sa-i faca pe ceilalti sa-si dea seama ca nu sunt singuri in calatoria asta numita viata....as aajungem sa empatizam unii cu ceilalti. Deci nu suntem atat de diferiti. Diferentele intre noi sunt date doar de modul cum ne raportam la experientele de viata, la viata in general, cum ne adaptam, cum facem fata, mecanismele de copping etc
brb
szivarvany spune:
cei mai frumosi trandafiri ROZ
Va multumesc, eu inca sunt emotionata, sunt asa de frumosi
WE frumos tuturor !
Noi ne pregatim sa fugim la tzara simt ca va fi agitatie
ANDREEA
PHILIP
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
carmenp spune:
sono io, picaso;)) concediu placut si voo, alice si gabi, sa ne hodinim bine
olivia, felicitari! ei, vad ca rasare soarele si pe la voi, ma bucur
hai c`am uitat ce voiam sa mai scriu tre` sa maresc doza de lecitina
kim222 spune:
Ieri am fost la plaja cu fam d-ului Pufulescu ...am stat pina la 8 seara..mey soarele asta nu are nici o putere..nu reusim sa ne bronzam deloc
Concediu placut mamici!
g_ioana spune:
LA MULTI ANI PUPI,SA CRESTI MARE SANATOS SI NOROCOS!!Andreeap sa-ti traiasca cavalerul!
La multi ani Moatza!!!Rain sa-ti traiasca printesa!
Vivia adik tu vorbesti serios ca nu va bronzati...sau alergati prea mult si nu va prinde soarele...sa inteleg ca au venit toate semnele bune ca sa ramaneti in romanika,nu?
Carmencita unde mergi in concediu?
Daria distractie placuta!
duminica frumoasa
roller025 spune:
La multi ani, Andreea! pupe tie si mamicii tale Nicole,
La multi ani, Philip! Andreea, sa-ti creasca baietii mari si sanatosi si sa va bucurati de amandoi!
O duminica linistita!