Copilasi de Iulie - August 2004 (25) * LMA!!! *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Alice...dooooomnuuu Daaaan da' acu ti-ai gasit sa stai acasa pe timp de criza...zic si io,dar Andreius nu-i la gradi cat timp esti tu la servici?Hai pupici si mai da cu batzul aici sa nu apelam la otv ca sa te gasim
Daria spor la treburi...mamaa da' ce tanara esti!
Leeloo pupam ariciul..o fi de la dinti..
am reusit sa pun si eu poze de la petrecerea celor doi raci,mandra si bunicu:)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/am%205%20anisori/?albumview=slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hahahahahahahahahahahaha, nu se pune ca ma simt si arat de 41

Leeloo, ba io nu cred
Pupici ariciului

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, poate este de la caldura ... sanatate ariciului si felicitari pentru reusita cu casuta voastra !
Brei cuscrelou, ce criza, fata neichii ? La mine criza financiara e mic copil pe linga restul problemelor ! Andreiushu nu mai mere la gradi de pe 12 iunie parca ... dar sincer m-am saturat sa ma tot aud invinovatita ca copchilu creste far de mine !? Io sint rabdatoare si intelegatoare de felul meu, dar cind podurile comunicatiei sint taiate si omul de linga tine insista si tooot insista ca el si doar el are dreptate, nu merita sa ii demonstrezi ce si cum ? Doar ca ma tine in friu inca ideea ca ma joc cu viata mea, nu spun cariera, ca eu nu am asa ceva, nici o data in viata nu mi-am dorit cariera ! Doar ca realmente am obosit .. si nu numa fizic ! Asta ca tot vorbeam de oboseala ! Mi-r trebui si mie ceva bare de metal pe linga pat, nah, si io nu stiu, cred ca daca ma duc la niscaiva medic la control, ma leaga ala si nu ma mai lasa sa plec, hahaha !!

Editez, ca vazui raspunsul Dariei - haidi, mey, nu mai exagera asa, ce 41 ?? 41 pe 2 poate, asta da ... clasa 40 e a mea, hehe, am promovat cu greu in ea !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La capitolul fitze ne inscriem si noi la greu . Matei, dintr-un copil linistit si cumintel s-a transformat intr-un mic dictator:"Nu vreeeau, nuuuu mai esti mama meaaaa,lasa-ma in paaace!!!" combinat cu sarit la bataie la mine intr-un hipermarket.
Eu pun pe seama socrelei care-l pupa peste tot si il lasa sa faca absolut TOT ce vrea el.

Ieri m-au lasat nervii si am bocit o ora. Ma suna madama socrela la serviciu si incepe:"Eu nu mai pot, nu ma crede nimeni, Matei nu doarme de doua zile la pranz, nu mananca, are scaune proaste, tipa la mine, nu ma asculta..." si tot asa. Copilul dormise pana la 10 dimineata (impreuna cu bunica, harnica doamna, nu??), normal ca nu a dormit la pranz, a mancat numai prostii (ea ii da cate ceva din ora in ora si normal ca nu ii este nicioadata foame cu adevarat) si a baut apa din fantana, cu care nu e obisnuit si facuse un singur scaun moale.I-am spus sa fie un pic mai severa cu el si mi-a zis:"Dar ce, sa zica el ca bunica nu e buna si il cearta? Lasa sa il certe doar parintii"

Faza e ca reprosurile le primesc numai eu si numai cand sunt fara sot langa mine, asa ca el zice ca sunt eu nebuna si sensibila, lui ii zice numai de bine Nu te duci cu cercul?? Stiti cum numar zilele pana la inceperea gradinitei??

Si toate astea intr-un moment in care si eu sunt sensibila la orice, sambata ii facem mamei pomenirea de un an si eu sunt cu toate pe cap, plus durerea re-rascolita...

Iar m-am intins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Alice, io zic urmatoarele: daca tu esti nefericita, toata lumea va suferi. Chiar daca stai acasa cu cupilu inca douajdeani de acu' incolo. Asa ca, daca vrei sa schimbi, schimba. Nu-i mai bine, da'i mai des, vorba bancului.
Cat despre a demonstra oamului de langa tine... io cred ca orgoliile si demonstratiile nu au ce cauta intr-o casnicie. Pe astea le las pentru munca la job si poate nici acolo. In plus un copil are 2 parinti. Egali in responsabilitati, dar din pacate inca suntem in era in care femeia tre' sa le faca pe toate si ceva in plus.
Io zic, ca deh, juma de an is si mama si tata si bunici si ce-oi mai fi. Asa ca daca cineva deschide gura replica e seaca: nu te intereseaza, e alegerea mea si viata mea. Cand n-oi mai putea sau 'oi intelege ca's mai fraiera spun stop.
Cam asta e filozofia.
Io plec, ca am de treaba, ne mai auzim maine sau mai tarziu...
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta ,
Ce soacra
Replica ei e dementiala aia cu bunica rea, poi nu e rea, e iresponsabila

La noi acasa toate sunt "ca asa a zis mami". Daca cineva intreaba dc, asta e sloganul Si cainelui i se explica "pt ca nu te lasa mami"
Mai tineti minte perioada aia a diversificarii cand era o aventura sa iesi afara cu copilu` sau sa mergi in vizita si toti se uitau lung ca dc nu gusta plodu` nush ce si explicam degeaba ca are toata viata la dispozitie ?
Acum explic la tot neamu` dc nu iese cainele afara, ca doar nu pierde nimic, ca nu stie cum e sa o doare sufletu` de catel, pt ca acest caine nu are dom`le vaccinurile si nu are imunitate
Asta asa, ca sa ma distrez in continuare si sa par nebuna

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice2004

Mi-r trebui si mie ceva bare de metal pe linga pat, nah, si io nu stiu, cred ca daca ma duc la niscaiva medic la control, ma leaga ala si nu ma mai lasa sa plec, hahaha !!

...in loc de bare am citit bere...desi cred ca ar merge la fix si niste bere rece la toata lumea...poate daca intri in vacantza,te mai odihnesti si relaxezi si rezolvi altfel problemele.....vezi ca-i party la mare pe 1 august
(mandra-i la toaleta,nu ma mai lasa sa o ajut deloc,ca deh are cinci ani..si tocmai imi cere sa-i aduc"o sulitza de hartie igienica ca am terminat-o")
Daria hai meii ca esti very young...azi din donsoara nu m-a scos asistentul de la stomato (da este din categoria baiat de cartier si-s cu ochii pe el ca mi-e frica sa nu-mi puna ceva extasy)...cand am plecat i-am zis ca-s doamna bine ce se apropie de 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Daria la multi ani fericiti!!! sa fii iubita, fericita, sanatoasa si la fel de optimista cum te stim!! multe imbratisari!!
Robi ufff... imi pare tare rau ca te-ai amarat ieri.. da zau daca merita sa plangi de asemenea replici. te imbratisam cu drag!
a propos de top... dupa cum vad is cam toti la fel.. deci putem sa insiram vreo 12 locuri 1 (eu recunosc ca pe mine asta ma consoleaza, adica ce, noroc ca nu e al meu singuru' asa )
ieri am fost la comandat tortul ptr Pat, i-am luat si tricicleta (din aia de aluminiu simpla cu maner reglabil in inaltime), o sapca cu power rangers, mai am in comanda un bakugan mare si cred ca gata.
ma duc sa ii fac si piureul mandrei.. si trebuie sa inventez la pranz ceva ptr Pat ca noi avem peste si domnisorul nu serveste..
o zi excelenta, mai revin io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza! Azi e o zi speciala pentru o mamica speciala!

LA MULTI ANI, DARIA!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa cresti mare impreuna cu Giulia si sa aveti o viata luminoasa!

O vineri usoara tututror!

PS: Robi, episodul "copilul la bunici" imi suna cunoscut la capitolul "nu mai asculta dupa". Restul, e doar vorba goala, pentru ca mama tot mama va ramane si Petro tot copilul ei ascultator. Asta n-o mai poti schimba, doar poti sa traiesti cu ea. Si poate reusesti sa-l faci pe Petro sa te asculte... Poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI, DARIA !!!
Multa sanatate, fericire si o viata lunga si linistita alaturi de cei dragi tie !
Dana, multumesc ! Ai mare dreptate in ce spui ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput