Copilasi de Iulie - August 2004 (25) * LMA!!! *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Asaaa, io vreau sa stiu cine raspunde de poze

Mugur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...fusei la dintolog si n-am voie nik pana la ora trei asa ca stau cu voi sa treaca timpul mai repede
La multi ani, mami de Roller...daca vrei o portie de ras,o inregistrez pe mandra cum spune bancuri,a invatat-o bunicu in concediu...s-o vezi ce fatza are cand le spune
Daria io te inteleg perfect,cand intra mandra cu tacsu in apa eu citeam ziare,nu aveam curajul sa ma uit...sa ducea sora mea cu ei sa-i supravegheze ...intr-o singura dupa amiaza au fost niste valuri mari de am crezut ca mor de inima
Mamaaa ce mor de ciuda ca o puneti de un party urias pe 1..da' sa faceti poze multe...noi daca am venit prea odihniti din concediu ne-au venit idei cretze asa ca io am intrat intensiv la reparat dinti iar de pe 1 august renovam sufrageria si balconul...o sa fie o nebunie...ca in sufragerie am tapet si vrau sa-l dau jos...btw pentru cine nu poate sa ajunga la petrecerea lui Pat io zic sa se inscrie la petrecerea lui Uka
merg sa vaz poze,sunt in zona

edit:Am vazut pozele superbe ale AndreeiP..meii ce s-a grasulit si Nicholas,sa va traiasca micul crestin...iar tortul lui Pupi arata supercool....am vazut si pozele lui Bunny,foarte frumoase,imi aduc aminte de pozele Viviei de pe vremea cand era in amerika si vizita muzeele alea super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am si eu o veste buna! Evaluarea casei a iesit foarte bine, ramine acum sa obtinem aprobarea creditului...ce ma bucur!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

De curiozitate la cit au evaluat-o? Ce credit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

Am si eu o veste buna! Evaluarea casei a iesit foarte bine, ramine acum sa obtinem aprobarea creditului...ce ma bucur!

Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

bravo bravo bravo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

vad ca oboseala e cuvantul de ordine din vietile noastre...din acest motiv si mai ales din motive asemanatoare cu ale Danei-Roller, scriu si eu mai rezervat

dar sunt alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

lio cine zice ca oboseala e cuvantul de ordine?
cred ca reinventam batul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cuvantul de ordine e nicio clipa de plictiseala

Merg la doc,deja am fo` la wc de nush cate ori de nervi, timp in care Sela tine mortis sa asiste iar Giulia e sirena in echipamentul de inot
Gata, am fost, sunt ok, insa nu-mi da ochelari. Musai sa invat sa vad asa. Cred ca buba e la creier

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ursuletii s-au trezit, buna dimineata!!

Oboseala, ce e aia oboseala?
Eu mi-am impus un ritm alert cu care m-am obisnuit si mi se pare nefiresc sa ma odihnesc! Dar asta ma mentine tanara :)

Nu cred ca v-am povestit, duminica pe carari de munte ne-am oprit la o terasa sa ne bem cafeaua si Matei a reusit sa mute cu un bat tot pamantul dintr-o jardiniera pe aleea super-curata. I-am zis doamnei rspectabile (180-200/250 cm in dimensiuni) care ne-a servit sa ii dea o matura si mi-a zis ca ea intelege copiii, chiar daca la cei 39 de ani ai ei ea are copii mari, stie cum e Ne-a luat rasul si pe mine si pe Petro -doamna respectabila era de varsta mea dar arata ca bunica, deci traiasca munca stresanta, asta ne mentine in forma!!

V-am pupat, o zi racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Chiar, ce oboseala??? Poate stres, poate nervi, dar oboseala?? Nu's ce-i aia...

Kim - sa stii ca evaluarea a fost corecta in sensul ca este doar cu 2-3k peste cit ne-a costat pe noi real (si asta in conditiile in care nu am putut "bifa" la capitolul parchet, canalizare si apa curenta pentru ca nu sunt inca facute si astea mai ridicau si ele pretul binisor...) - pentru mine surpriza a fost evaluarea terenului pe care noi am dat 10k euro in 2001 si care a fost evaluat la 74k acum...ma gindesc la cit ar fi fost evaluat anul trecut cind era boom-ul ala imobiliar...Iar de credit...pai vrem sa inchidem restul creditelor pe care le avem in unul singur cu ipoteca pe casa asta si din ce ne ramine (daca...) sa o terminam si sa ne mutam acolo...cam asta ar fi planul, acum sa vedem daca ne si iese...

Ieri m-am enervat rau la gradi - miss a lui Stefan e in concediu si prin urmare de luni si pina ieri cind am descoperit eu, nu l-au dus la inot, el a ramas in gradinita pentru ca ele nu stiau ca el trebuie sa mearga la inot... imi venea sa le omor, mai ales ca au facut asta pe banii mei si cursul de inot nu pot spune ca e tocmai ieftin...nu stiam eu de ce copilul e asa de plin de energie...

Poze

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput